Įkraunama...
Įkraunama...

Valgymas lovoje, prie TV

niu, mes irgi papusryciaujam, bet tik sekmadieniais, nes patalyne is karto keist reikia kai 3 kiauliukai guledami kriuksi
Atsakyti
QUOTE(T'Nova @ 2010 04 05, 01:11)
niu, mes irgi papusryciaujam, bet tik sekmadieniais, nes patalyne is karto keist reikia kai 3 kiauliukai guledami kriuksi

O aš manau, kad lova yra miegui, o valgymui- valgomasis.
Atsakyti
Tik savaitgaliais mirksiukas.gif visa seimyna sulipam i viena lova lotuliukas.gif ir kertam pusrytukus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Raga @ 2010 04 06, 08:11)

lotuliukas.gif nepamirsk sito sakinuko ilgai mirksiukas.gif nepajusi kai pradesit tai daryti doh.gif as pati buvau tokios nuomones kol neatsirado vaikai wub.gif kaip smagu visiems vienoj lovoj guleti doh.gif o man kavyte gurksnoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigreirko1974: 06 balandžio 2010 - 21:00
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 06, 22:00)
lotuliukas.gif nepamirsk sito sakinuko ilgai  mirksiukas.gif nepajusi kai pradesit tai daryti doh.gif as pati buvau tokios nuomones kol neatsirado vaikai wub.gif kaip smagu visiems vienoj lovoj guleti doh.gif o man kavyte gurksnoti...

Būtent, tik atsiradus vaikams ir buvo įvestos tokios taisyklės. Ir televizoriai iškeliavo iš miegamųjų, ir valgymas persikėlė į valgomąjį...
Ir visa šeima labai tuom patenkinta.
Atsakyti
visada valgome prie stalo,tačiau būna,kad vyras maistą į lovą atsineša....
erzina doh.gif
Atsakyti
mes tik kavą arbatą lovoje, daugiau nieko smile.gif
Atsakyti
as ji rytais lepinu ir jis mane. yra kazkoks gydomasis ritualas gerti kava lovoje ryte, valgyti pusryciu, bet ant padeklo. wub.gif seip pas mus nera problemos. jei valgo kazka, trupina, sakau savo pusei valgyk, tai galesi ir miegot trupiniuose tongue.gif biggrin.gif paskui skundziasi kad duria, ir taip po biski mokomies wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 04 06, 08:11)

lova miegui,stalas valgymui,liftas ir masina vaziavimui... bet kaip gera juos paverst visai kitkuom kartais bigsmile.gif ..
mes savaitgaliais kai nereik niekur skubet irgi pusryciaujam lovoje thumbup.gif ... nei pritrupa nei ka,o jei kas-nematau tragedijos,patalyniu turim biggrin.gif o valgomojo stalas irgi pasitarnauja kai kam blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 07 balandžio 2010 - 18:06
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 04 07, 20:05)
lova miegui,stalas valgymui,liftas ir masina vaziavimui... bet kaip gera juos paverst visai kitkuom kartais  bigsmile.gif ..
mes savaitgaliais kai nereik niekur skubet irgi pusryciaujam lovoje  thumbup.gif ... nei pritrupa nei ka,o jei kas-nematau tragedijos,patalyniu turim  biggrin.gif o valgomojo stalas irgi pasitarnauja kai kam  blush2.gif

clap.gif good.gif ploja.gif
Atsakyti
mm.. tik kavą geriam..
Senokai bevalgeme lovoje ar prie TV g.gif Gal vyras tik.. kai nematau lotuliukas.gif

Stengiames išlaikyti tradiciją valgyti tik prie pietų stalo.
Tai ,greičiausiai, diktuoja tai, kad yra namie paauglys ir mažylė.. Kuriems reikia gero pavyzdžio , kad nekramsnotu pakampemis ar lovose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 04 07, 19:05)
lova miegui,stalas valgymui,liftas ir masina vaziavimui... bet kaip gera juos paverst visai kitkuom kartais  bigsmile.gif ..
mes savaitgaliais kai nereik niekur skubet irgi pusryciaujam lovoje  thumbup.gif ... nei pritrupa nei ka,o jei kas-nematau tragedijos,patalyniu turim  biggrin.gif o valgomojo stalas irgi pasitarnauja kai kam  blush2.gif

O man patinka valgyti prie stalo valgomajam, tai kaip ritualas- šeimos tradicija...
O sekso lifte, mašinoj ir ant stalo laikotarpis ko gero jau praeitas, pastaruoju metu labai norisi patogumo, ir vėlgi, savotiško ritualo...
Atsakyti
Dazniausiai valgom ant lovos (miegam ant didelio ciuzinio).Tik sriuba suvalgom,ir dukte valgo,virtuvej
Atsakyti