mes savaitgaliais pusryciaujam lovoje. MB paruose pusrycius, padaro kava ir antesa padekla i lova, tada jau vaikai is savo kambariu rinktis pradeda. Taip ir pusryciaujam iki pietu:)
QUOTE(Shianakt @ 2008 11 08, 23:46)
valgau tik prie kompo arba TV, jei pasitaiko, kad virtuvėj tai skaitau kažką, man valgymas nieko neskaitant ar nežiūrint netektų prasmės...
Man irgi, kai viena valgau. Taigi nuobodu. Jei su kažkuo kitu, tada tiek plepu, kad maistas atšala
Na bent jau mes norėdami pavalgyti išlipam iš lovos nebent kokį saldainį lovoj suvalgom
QUOTE(Balta balta @ 2010 01 04, 14:12)
Man irgi, kai viena valgau. Taigi nuobodu. Jei su kažkuo kitu, tada tiek plepu, kad maistas atšala
As irgi. Kai viena tai tik prie kompo, arba prie TV.
As sau leidziu pasilepinti piragu su kavyte lovoje. Vyras nelabai megsta, bet ant manes nebamba
Nevalgom mes lovoj ir nenorėčiau, kad taip būtų
QUOTE(mango123 @ 2009 07 14, 20:01)
Valgau ir prie kompo ir lovoj ir prie tv i vairiai kur norisi ten valgau virtuvej kaip bebutu gaila retai ten tik maistui gaminti skirta o jau pasimegauti valgiais norisi smagioj aplinkoj
as panasiai, valgydama turiu arba skaityt arba tv ara pc... ir visa stai galima daryti lovoje
sekmadieiniais kava ir pusryciai i lova
Kazkaip "avariju" nepasitaiko, kad nepritrupinti yra padeklai...
QUOTE(Neatrastoji @ 2010 02 23, 18:11)
prieš valgymą lovoje griežtai yra mano MB
mano MB irgi prieš, su ex vyru mėgdavom savaitgaliais pusryčiaut lovoj žiūrint TV.
Pas mus grieztai,jokio valgymo lovoje
QUOTE(double_cat @ 2010 01 03, 23:35)
mes savaitgaliais pusryciaujam lovoje. MB paruose pusrycius, padaro kava ir antesa padekla i lova, tada jau vaikai is savo kambariu rinktis pradeda. Taip ir pusryciaujam iki pietu:)
Kaip fainai
Valgom, bet retai