Įkraunama...
Įkraunama...

Valgymas lovoje, prie TV

mes savaitgaliais pusryciaujam lovoje. MB paruose pusrycius, padaro kava ir antesa padekla i lova, tada jau vaikai is savo kambariu rinktis pradeda. Taip ir pusryciaujam iki pietu:)
Atsakyti
QUOTE(Shianakt @ 2008 11 08, 23:46)
valgau tik prie kompo arba TV, jei pasitaiko, kad virtuvėj tai skaitau kažką, man valgymas nieko neskaitant ar nežiūrint netektų prasmės... schmoll.gif

Man irgi, kai viena valgau. Taigi nuobodu. Jei su kažkuo kitu, tada tiek plepu, kad maistas atšala bigsmile.gif
Atsakyti
Na bent jau mes norėdami pavalgyti išlipam iš lovos biggrin.gif nebent kokį saldainį lovoj suvalgom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta balta @ 2010 01 04, 14:12)
Man irgi, kai viena valgau. Taigi nuobodu. Jei su kažkuo kitu, tada tiek plepu, kad maistas atšala bigsmile.gif

As irgi. Kai viena tai tik prie kompo, arba prie TV.
Atsakyti
As sau leidziu pasilepinti piragu su kavyte lovoje. Vyras nelabai megsta, bet ant manes nebamba irnesakyk.gif
Atsakyti
prieš valgymą lovoje griežtai yra mano MB
Atsakyti
Nevalgom mes lovoj ir nenorėčiau, kad taip būtų ax.gif schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mango123 @ 2009 07 14, 20:01)
Valgau ir prie kompo ir lovoj ir prie tv i vairiai kur norisi ten valgau  biggrin.gif  biggrin.gif  virtuvej kaip bebutu gaila retai  doh.gif  ten tik maistui gaminti skirta o jau pasimegauti valgiais norisi smagioj aplinkoj  lotuliukas.gif

as panasiai, valgydama turiu arba skaityt arba tv ara pc... ir visa stai galima daryti lovoje thumbup.gif
sekmadieiniais kava ir pusryciai i lova ax.gif thumbup.gif
Kazkaip "avariju" nepasitaiko, kad nepritrupinti yra padeklai...
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2010 02 23, 18:11)
prieš valgymą lovoje griežtai yra mano MB

mano MB irgi prieš, su ex vyru mėgdavom savaitgaliais pusryčiaut lovoj žiūrint TV.
Atsakyti
Pas mus grieztai,jokio valgymo lovoje schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(double_cat @ 2010 01 03, 23:35)
mes savaitgaliais pusryciaujam lovoje. MB paruose pusrycius, padaro kava ir antesa padekla i lova, tada jau vaikai is savo kambariu rinktis pradeda. Taip ir pusryciaujam iki pietu:)

Kaip fainai smile.gif
Atsakyti
Valgom, bet retai smile.gif
Atsakyti