Įkraunama...
Įkraunama...

Valgymas lovoje, prie TV

Man kartais patinka, kai vaikai sumiega, ramybė tokia, su mėgstama laida ar filmu arbatos ir prie arbatos...
Atsakyti
Ar vyrams patinka valgyt lovoje, nezinau, tikriausiai cia nuo zmogaus priklauso. schmoll.gif Nenoriu nieko izeist, bet man tai is dalies netvarkinguma parodo ax.gif kai sergi, blogai jautiesi, tai suprantama, bet siaip kiekviena diena- ne schmoll.gif Juk kur kas maloniau yra prie graziai padengto stalo, patogiai atsisedus ax.gif
Atsakyti
pas mus kaskaip nera tokiu dalyku kad sedetumem lovoje ir valgytumem .nebent vaikas kokia bandele sukramto lovoj smile.gif betseip valgyti tai tikrai nea
Atsakyti
na pas mus tokio dalyko ,kaip valgymas lovoje nera...na isskirtinais ligos atvejais, ir retkarciais kai kazkuris atnesm pusrycius i lova.bet tai buna retai.na nebent ziuredami filma kramsnojam traskucius lovoje, ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi televizoriaus neturime, tai i ji valgydamas neziuri lotuliukas.gif o ir siaip nepropaguojame valgymo lovoje, nebent buna, kad palepinam vienas kita kokiais pusryciais i lova smile.gif
Atsakyti
Niekada lovose nevalgėm ir nevalgom, nėra pas mus šeimoje tokio įpročio schmoll.gif Tiek man tiek vyrui tas nepriimtina, tad netoleruojam tokio dalyko schmoll.gif Tam yra skirta virtuvė. Net ir vaikai valgo virtuvėje, o ne savo kambaryje.
Jei kavos puodelį atneša į lovą, tai visai kas kita...
Atsakyti
viena karta leidau, pripyle sriubos ant baltos patalynes doh.gif daugiau gyvenime neleisiu valgyti lovoj, pati nevalgau ir kitiems nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Valgome virtuveje,per balius-salione,ir lovoje jei kuris serga,na ar siaip jei palepina kavute su sokoladu tongue.gif .Bet vat dukra tai valgo savo kambary--aplink kompa vien indai ,ir niekaip negaliu atpratint doh.gif
Atsakyti
Durnadezhe, tiesa sakant, jau senokai kaip ignoruoju... schmoll.gif

Bet jeigu jos sinonimu laikysime mano kompa su paleistu geru filmu, tada - TAIP, kartais lovoje pakramsnoju shi bei ta, bealkoholiniu alumi beuzhsigerdams. blush2.gif
Atsakyti
Lovoje nevalgome, na nebent, jei liga 4u.gif
Atsakyti
Na pas mus telikas tai svetaineje,tai ten ir valgome mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip mano vyrui patinka valgyti lovoje, ir man taip pat. Dazniausiai tenka valgyti vienai, tai valgau lovoj ziuredama tv, kazkaip negaliu viena virtuvej sedeti, nuobodu, prie tv didesnis apetitas. Aisku turiu didziuli padekla, taigi kazkokiu avariju nepasitaiko.
Atsakyti