Įkraunama...
Įkraunama...

Valgymas lovoje, prie TV

valgau tik prie kompo arba TV, jei pasitaiko, kad virtuvėj tai skaitau kažką, man valgymas nieko neskaitant ar nežiūrint netektų prasmės... schmoll.gif
Atsakyti
Valgom virtuvėje, pasikabinom ant sienos televizorių,tai kai valgom jis kaip fonas,jeigu žinios,ar kas įdomaus,tai valgom ir žiūrim, o lovoje dar neteko valgyti biggrin.gif
Atsakyti
man pats skaniausias valgymas yra lovoje blush2.gif valgom ir gan daznai... kol vaiku nera, tol galim valgyt kur nori... o kai jau bus , teks pvz jiems rodyt doh.gif
Atsakyti
manasis labai pyksta kai as ka kramsnoju lovoj... jis negali to pakesti ir isveja mane is lovos lotuliukas.gif
Atsakyti
Vyras palepina pusryciais lovoj bigsmile.gif arba valgom kartu,siaip dazniausiai ka nors kramsnojam,ir viskas normaliai 4u.gif
Atsakyti
mano vyras nevalgo lovoj schmoll.gif bet man tai patinka ax.gif
Atsakyti
As anksciau valgidavau,vyras zirze, kad taip negalima tai jau tiek to 000189.gif pasidaviau irnesakyk.gif
Atsakyti
Savaitgali pusryciais palepinama esu lovoje.. 4u.gif Patinka man valgyti lovoje ir dar TV ziureti.. smile.gif
Atsakyti
lovoje nepatinka, nes paskui trupiniu kruva lieka.
Atsakyti
Nemanau, kad čia tik vyrams aktualu šiais laikais. Jeigu valgom kartu, tai galim ir be tv, pasikalbam, bet jeigu po vieną, tai nešamės maistą prie kompiuterio ar tv.
Atsakyti
Dar graziau blink.gif tai gal ir WC i lova perkeliam, a????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurava: 19 gegužės 2009 - 11:08
Tikrai dažniausiai savaitgalio pusryčius valgome lovoje ax.gif
Atsakyti