Nors televizorius yra miegamajame, bet įpročio ten valgyt nei vienas neturim, tam skirta virtuvė
Pas mus yra TV bendrąjame kambaryje, TV vaikų kambaryje ir TV miegamajame. Valgome virtuvėje. Bendrajame kambaryje prie TV atsinešam pop-cornų ar šiaip kokių kitų užkandžių
Problemų nekyla
Problemų nekyla
mes virtuvej savo galiu ant vienos rankos pirstu suskaiciuot kiek esam valge nepatinka man ten, nes ji maza ir nepatogi, uzpakaliais trinames tsakant, ten tik valgyti darau
o valgom prie savo kompu kartais ir lovoj susirangau pries tv cipsu valgyt, ypac kai namuose salta buna...
o valgom prie savo kompu kartais ir lovoj susirangau pries tv cipsu valgyt, ypac kai namuose salta buna...
QUOTE(vilmoksas @ 2008 10 06, 13:03)
Nors televizorius yra miegamajame, bet įpročio ten valgyt nei vienas neturim, tam skirta virtuvė
mes virtuvej valgom nebent pietus savaitgaliais, o siaip visada viska tempiames ten, kur tuo metu esam - miegamajam, svetainej zinau, kad tai nera labai gerai, bet neimam i galva man skaniau valgyt prie kompo ar TV, tai kodel taip nedaryt mama vis tiek nemato
O mes kartu lovoj arba kambari prie tv ant stalo valgom
Maniskis tai nea , o as LABAI Vyras bando mane aukleti, kartais gana ziauriais metodais Neduoda savaitgaly kavos i lova ryte ir mina ant sazines - brangioji as taves laukiu virtuveje, kava jau garuoja... Na ir pedinu...
Mano vyras tai labai megsta prie tv valgyti, o as ramiai virtuvej prie stalo.
Ir mes viską tempiamės valgyti prie televizoriaus...
valgom ten kur tuo metu buna noras valgyti, kartais ir lovoj pusrycius, kava ...
Megstu valgyti prie televizoriaus, bet dabar meginu persiaukleti del dukters. Vis dazniau valgau virtuveje