Įkraunama...
Įkraunama...

Valgymas lovoje, prie TV

Nors televizorius yra miegamajame, bet įpročio ten valgyt nei vienas neturim, tam skirta virtuvė essen.gif
Atsakyti
g.gif Pas mus yra TV bendrąjame kambaryje, TV vaikų kambaryje ir TV miegamajame. Valgome virtuvėje. Bendrajame kambaryje prie TV atsinešam pop-cornų ar šiaip kokių kitų užkandžių smile.gif
Problemų nekyla
Atsakyti
mes virtuvej savo galiu ant vienos rankos pirstu suskaiciuot kiek esam valge lotuliukas.gif nepatinka man ten, nes ji maza ir nepatogi, uzpakaliais trinames tsakant, ten tik valgyti darau rolleyes.gif
o valgom prie savo kompu ax.gif kartais ir lovoj susirangau pries tv cipsu valgyt, ypac kai namuose salta buna...
Atsakyti
QUOTE(vilmoksas @ 2008 10 06, 13:03)
Nors televizorius yra miegamajame, bet įpročio ten valgyt nei vienas neturim, tam skirta virtuvė essen.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes virtuvej valgom nebent pietus savaitgaliais, o siaip visada viska tempiames ten, kur tuo metu esam - miegamajam, svetainej doh.gif zinau, kad tai nera labai gerai, bet neimam i galva irnesakyk.gif man skaniau valgyt prie kompo ar TV, tai kodel taip nedaryt ax.gif mama vis tiek nemato lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O mes kartu lovoj arba kambari prie tv ant stalo valgom smile.gif
Atsakyti
Maniskis tai nea schmoll.gif , o as LABAI ax.gif Vyras bando mane aukleti, kartais gana ziauriais metodais verysad.gif Neduoda savaitgaly kavos i lova ryte blink.gif ir mina ant sazines - brangioji as taves laukiu virtuveje, kava jau garuoja... Na ir pedinu...
Atsakyti
Mano vyras tai labai megsta prie tv valgyti, o as ramiai virtuvej prie stalo.
Atsakyti
Ir mes viską tempiamės valgyti prie televizoriaus... doh.gif ax.gif
Atsakyti
valgom ten kur tuo metu buna noras valgyti, kartais ir lovoj pusrycius, kava ... smile.gif
Atsakyti
Megstu valgyti prie televizoriaus, bet dabar meginu persiaukleti del dukters. Vis dazniau valgau virtuveje biggrin.gif
Atsakyti
visada tik kambari prie tv, virtuveje apskritai nevalgom rolleyes.gif
Atsakyti