Įkraunama...
Įkraunama...

Valgymas lovoje, prie TV

Nemėgstu valgymo lovoje. Mūsų televizorius irgi miegamajame, bet nė vienas neturime mados valgyti lovoje ar žiūrėdami televizorių. Tam yra virtuvė.
Atsakyti
na mano supratimu cia lyg ir du kalusimai-t.y. dvi problemos buvo aptarinejamo. ir mano nuomone vis tik didesne problema yra televizorius, o jei dar miegamajame???????????
televizorius atima didziaja laiko dali bei pati geriausia priemone manipulioti zmoniu mastymu, mintimis. Bandykite eksperimenta-vienam porai menesiu isjunkite televizoriu ir veikite ka nors kartu. rezultatas nerealus-zmogus be televizijos itakos pradeda mastyti savo o ne tv smegenimis. As jau du metai kaip neziuriu televizoriaus. Zinias pasiziuriu internete, o siaip esu linkusi patiri viska pati bei pirkinius rinktis kokie man patinka o ne kokius siulo rtv reklamos.
Ups -jauciu , daug pritarianciu mano nuomonei nesulauksiu. bet mielosios-as rimtai, pasidomekita kokia itaka daro tv, kiek sublimital messages yra tv.
Papildyta:
QUOTE(moodring @ 2008 02 18, 19:23)
Maniskis buvo isaukletas taip, jog valgoma tik prie stalo, tai jis rimciau valgyti be kieto pagrindo, ant kurio galima butu lekste pasideti, tai net negali  biggrin.gif
O as va kai pati save labiau auginau, tai man valgymas lovoje lyg ir butu norma. Bet kadangi as vakarais nevalgau, tai labai mums sauniai susiderina. Jeigu atnesu pusrycius i lova koki sekmadieni, niekada nepriestarauja, o vakarais prie tv nebent pagurksnojam alkoholio arba jau kazka ypatingo pasmaguriaujam..  smile.gif

Saunuolis tas Jusiskis manau, tai juk super proga pabuti abiem ar su visa seima kartu. mano manynu ypatingas ritualas, be to jei seima turi vaiku-tai vienintele proga ismokyti juos valgyti graziai su sakute ir peiliu kaip priklauso. Lovoje nemanai jog tai butu imanoma.
Atsakyti
mane BIESINA jo valgymas prie tv doh.gif bet nei as ji atpratinsiu, greiciau jis mane pripratins ten valgyt doh.gif cool.gif
Atsakyti
Jei vyrai valgo svetainėje prie TV tai nupirkite TV i virtuvę, tai puikus budas, šiai problemai isspresti smile.gif
Atsakyti
maniskis megsta valgyti salione lotuliukas.gif ten patogu ir televizorius priesais.
Atsakyti
O mes TV neturime, tai ir tokių problemų nėra. biggrin.gif Valgymo lovoje tikrai nepakęsčiau, bet sunkiai toleruočiau ir kasdienį laisvalaikio leidimą prie TV. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 20 rugpjūčio 2008 - 15:58
mes, aisku, niekad nepietaujame lovoje ir "rimtu" patiekalu nevalgome, bet tikrai neturiu nieko pries pusrycius i lova, arba arbatos gerima su skanumynais lovoje wub.gif patinka mums abiems wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 08 20, 21:27)
mes, aisku, niekad nepietaujame lovoje ir "rimtu" patiekalu nevalgome, bet tikrai neturiu nieko pries pusrycius i lova, arba arbatos gerima su skanumynais lovoje wub.gif patinka mums abiems wub.gif

drinks_cheers.gif mes irgi kartais pasimegaujam rytine kava ar arbata su desertu lovoje thumbup.gif , nematau cia nieko blogo,mums taip pat kaip ir jums tai labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2008 08 20, 22:32)
drinks_cheers.gif mes irgi kartais pasimegaujam rytine kava ar arbata su desertu lovoje  thumbup.gif , nematau cia nieko blogo,mums taip pat kaip ir jums tai labai patinka wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif gera tradicija mirksiukas.gif
Atsakyti
mes turime dideli stala valgomajame, kur ir valgome, ir tv nereikia, nes tuo metu padiskutuojame,papliurpiam... lovoj kokius ledus is dubenelio ar siaip skanumynu spasmaguriauti visai nieko thumbup.gif tik buna labai gaila, kai patalyne issitepa neisskalbiamai doh.gif
Atsakyti
visada valgome prie TV, nes turime vieną virtuvėje, jei nežiūrime, tai nors muziką įsijungiame.
i lovą maisto nesinešame
Atsakyti
blink.gif va cia pas mus didele problema bus nes tuoksimes greitai su tais tv jam kase fule viskas yra sakau ok apsikabink telika ir miegok su juo tada apsiramina jis nori tv miegamajam sakau ne jau ne eisi i saliona teks pirkti du tv nes kitaip galim pjautis ir pjautis blink.gif
Atsakyti