Maniskis buvo isaukletas taip, jog valgoma tik prie stalo, tai jis rimciau valgyti be kieto pagrindo, ant kurio galima butu lekste pasideti, tai net negali
O as va kai pati save labiau auginau, tai man valgymas lovoje lyg ir butu norma. Bet kadangi as vakarais nevalgau, tai labai mums sauniai susiderina. Jeigu atnesu pusrycius i lova koki sekmadieni, niekada nepriestarauja, o vakarais prie tv nebent pagurksnojam alkoholio arba jau kazka ypatingo pasmaguriaujam..
Kodel televizorius turi but miegamajame?
Miegamajam miegam, o ne i kazka ziurim
Miegamajam miegam, o ne i kazka ziurim
ne tik vyrams patinka
as irgi megstu koki deserta lovoje suvalgyt
ijungiu TV koki megstama seriala,isitaisau patogiai ir kramsnoju
o del patalynes nepergyvenu labai, jei kazkas ir atsitinka - tam yra skalbianke
as irgi megstu koki deserta lovoje suvalgyt
ijungiu TV koki megstama seriala,isitaisau patogiai ir kramsnoju
o del patalynes nepergyvenu labai, jei kazkas ir atsitinka - tam yra skalbianke
Aš esu megėja lovoj paužkandžiaut, bet maniškis visada prie stalo. Labai jau tvarkingas pasitaikė
QUOTE(Ditė @ 2005 01 19, 11:50)
Mano vyras lovoje nevalgo , bet aš negaliu tam reikalui atsispirti Kol kas dar pretenzijų nesulaukiu tikiuosi taip bus ir toliau
Na karatais pasako man, kai suranda ka ant lovos
maniskis tik lovoj ir valgo... nu nera virtuvej vietos, o ir telikas kambary... susitaikiau su tuo ... aciu dievui, isigijom suni, tai nesvariu indu problema pati issisprende - reik nuo sunio viska slept, tai MB daba indus nesa i virtuve ir man net nereikejo nieko aiskint ar bambet
O man pačiai patinka, vyras tai lb retai taip daro.
Aišku, priklauso nuo to, ką nešies valgyt lovon. Jeigu kokius cepelinus su spirgių padažu, tai aišku, kad ne O jeigu kokį šokoladą, traškučius ar dar kokį lengvą patiekalą, po kurio nereikėtų padažuose plaukiot, tai tik liux.
Aišku, priklauso nuo to, ką nešies valgyt lovon. Jeigu kokius cepelinus su spirgių padažu, tai aišku, kad ne O jeigu kokį šokoladą, traškučius ar dar kokį lengvą patiekalą, po kurio nereikėtų padažuose plaukiot, tai tik liux.
maniskis ir gegsta lovoj valgyt bet gerai tiek kad neguledamas o sededamas
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 01 19, 12:39)
Musu namuose televizorius stovi miegajame, tai kadangi mano vyras buvo iprates valgydamas ziureti televizoriu, tai dabar mes ir valgome lovoje, ziuredami televizoriu. Dar kol lova uzklota, tai nieko. Bet kai jis pradeda nestis viska ka imanoma i lova ir triauskti... Siaip tai vos ne vos pripratinau, kad bent su lekstute atsinestu. Na, bet vis tiek...
Kaip pas jus seimoje? Nekyla del to gincu??
Kaip pas jus seimoje? Nekyla del to gincu??
Pati taip daznai elgiuosi tai vyrui jokiu priekaistu negaliu reiksti
Mums tai lova yra šventa vieta, skirta poilsiui ir malonumams , todėl joje nevalgoma, . Ir aš, ir MB tuo klausimu sutariame. Dėl TV as dažnai mėgstu valgyti prieš ekraną, ypač jei žiūriu, ką nors įdomaus, tačiau MB tuo nėra labai patenkintas (na, jis pedantiškas yra). Taigi pas mus valgoma daugiausiai valgoma virtuvėje.