Įkraunama...
Įkraunama...

Valgymas lovoje, prie TV

Tik lovoj...juolab didelė...prie TV,šalia šviežią laikraštį pasiklojus...valgymas tai ilgas procesas...gaila laiko vien tik į savo lėkštę spoksot...kiti net WC laiko veltui neleidžia...literatūrinasi...
Atsakyti
nea...manasis valgo prie stalo essen.gif
Atsakyti
manasis tai kai nematau ir lovoj pavalgo. Bet prie manes nedrista, nes as veja pakeliu. Ne ta vieta.
Atsakyti
mes valgome tik virtuveje jokio valgymo lovoje thumbup.gif
Atsakyti
Ir man ir vyrui nepatinksa valgyti prei TV lovoje, na nebent laaaabai retai galima sau leisti suvalgyti koki pirageli
Atsakyti
Aš kartais atsinešu pusryčius į lovą, jei, pvz., sergu. O vyras dažniau valgo prie kompo sėdėdamas doh.gif O televizoriaus mes neturim 4u.gif
Atsakyti
mes megdavom valgyt "vakariene''po baliaus gryze
Atsakyti
pastebejau mano vaikinas ne vienintelis kuris pries valgyma lovoje , tad ir man negalima.o kartais taip faina vakare pries telika ka nors saldaus sukrimsti:)
Atsakyti
Dabar to pas mus nebuna, bet vaikysteje, prisimenu, kaip mama per iseigines atnesdavo virtiniu i lova, mmm...pasaka... thumbup.gif
Tai as cia apie lova rasiau...
Siaip tai virtuveje valgom retai (tiksliau pasakius, tik vyras valgo) blush2.gif , dazniausiai nesames prie televizoriaus, o televizorius pas mus hole (prieskambaris pas mus didelis), kilimu jokiu nera, tai ir problemu nera. Svetaines nesiukslinam. schmoll.gif Dar prie kompo nesuosi... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 02 vasario 2008 - 18:22
Niekada nesu valgiusi lovoje, nebent kai vaiku buvau. Mano vyras irgi nei karto nėra valgęs lovoje. Kažkaip man atrodo lova skirta ne tam, kad joje valgyti.
Atsakyti
QUOTE(zhiurke @ 2008 01 30, 16:14)
manasis tai kai nematau ir lovoj pavalgo. Bet prie manes nedrista, nes as veja pakeliu. Ne ta vieta.

Pas mus irgi tas pats. drinks_cheers.gif
Na alų gurkšnoti lovoje leidžiu, užkadžiai nebirūs, bet kai visą pilną lėkštę kotletų su padažu ir garnyru ir duonis abraku saujoj į lovą tempiasi- tai tiesiog įsiuntu iki pamelynavimo. Vien todėl, kad poto - patalynė pilna taukuotų dėmių, trupinių ir kito "gėrio".
Atsakyti
mums abiems patinka, kartais vakarais atsinešti ką nors skanaus į lovą...skanauti...šnekėtis wub.gif
Atsakyti