Įkraunama...
Įkraunama...

Valgymas lovoje, prie TV

Mes tai mėgstam lovoje valgyti. Ir pavalgai ir pasnaudi iškart, tikras kalorijų auginimas lotuliukas.gif Nežinau, kažkaip įpratom taip ir dabar būtų tikrai sunku į virtuvę persikraustyti schmoll.gif
Atsakyti
Mes tai turim televizoriu ir virtuvej, ir svetainej, ir miegamajam. bet reciausiai tai valgom virtuveje.... tai patogiausiai blush2.gif
Atsakyti
Valgome tik prie TV, bet ne lovoje, o svetaineje smile.gif
Atsakyti
Mes lovoje niekada nevalgome. Kazkaip lova yra lova, o valgyti reikia prie stalo ar bent kur ant sofos, bet tik ne miegamajame 4u.gif
bet buna retu atveju, kai sergi ir nepasikeli is lovos, tai tenka ir ten pavalgyti.. bet labai retai.
Atsakyti
Savaitgaliais labai smagu ryte lovoj kavytės su sausainukais atsigerti...
Bet pietauti tai jau nee g.gif
Atsakyti
buvo telikas pries lova-valgydavom lovoj.perkraustem-tai valgom svetaineje arba virtuveje.miegamasis tik miegui ir kitkam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2007 12 17, 19:13)
Savaitgaliais labai smagu  ryte lovoj kavytės su sausainukais atsigerti...
Bet pietauti tai jau nee g.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
lovoje reikia mylėtis..ilsėtis.. wub.gif
tik ne valgyti kaip paršiukams lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nežinau..aš išgyvendinau šita pomėgį jau senai ir visi renkames prie bendro stalo valgyti tiek pietų tiek vakarienės..
thumbup.gif
Atsakyti
Mes taip pat mėgstame vakarais užkandžiauti lovoje, žiūrint kokią nors laidą per tv. Kažkaip daug skaniau valgyti ir maloniau tv žiūrėti... ax.gif
Atsakyti
mes irgi valgom prie teliko, lovoj ax.gif asmeniskai as, tai laukiu kokios nors idomios laidos ir tik tada pradedu valgyt, specialiai tam laikui kokios arbatos issiverdu ir su sausainukais sau smagiai leidziu laika lotuliukas.gif taip ir auginu pilvuka doh.gif
Atsakyti
Aš galiu valgyt ir lovoj, ir prie teliko lėkštę nusinešt, o vyras TIK virtuvėje prie stalo. Ir dar niekas trukdyt negali smile.gif
Atsakyti
Mano vyras isprotetu jei mane lovoje valgancia pamatytu, jam lova tik miegoti skirta
Atsakyti