Įkraunama...
Įkraunama...

Valgymas lovoje, prie TV

Aš pati jį to išmokiau biggrin.gif Man tai labai patinka smile.gif nebūtinai žiūrint TV ar skaitant knygą, bet lovoje valgyti fainiausia smile.gif
Atsakyti
Jokiu valgymu lovoje.... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Nepritariu tam reikalui...nebent labai issimtiniu atveju.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2007 11 18, 18:24)
Aš pati jį to išmokiau biggrin.gif Man tai labai patinka smile.gif nebūtinai žiūrint TV ar skaitant knygą, bet lovoje valgyti fainiausia smile.gif

valgyti lovoje thumbup.gif
turbūt tai ne vien vyrų įprotis blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NePastebima @ 2007 11 29, 02:12)
valgyti lovoje  thumbup.gif
turbūt tai ne vien vyrų įprotis  blush2.gif  ax.gif

As nevalgau lovoje, ir labai nepatinka kai panos valgo, nepatinka net kai rytais kava geria.Man maloniau ryte prie stalo susest, patogiai, ir kai viskas po ranka, ypatingas jausmas rytais su mylimaja pusryciauti.
Atsakyti
MB toks tinginys valgymo klausimu, kad kur padengiu, ten ir valgom biggrin.gif Jei mažiau tingėtų, tai garantuoju - valgytų tik lovoj arba tik prie kompo, niu bet kadangi jam paciam rankos nekyla pasiimt.. Man tai valgymas lovoj schmoll.gif , prie kompo - dar nieko, nes matau, kad žmogus kartais visai nespėja pavalgyt, tai suruošiu viską taip, kad nepritrupintų per daug smile.gif

Gal ir man lovoj visai smagu ką nors žiūrint kramsnoti būtų, bet mane taip išauklėjo, kad valgyt lovoj yra amoralu ax.gif
Atsakyti
Na dazniausiai valgom prie teliko nes sedimasis kartu su virtuve padarytas thumbup.gif , na o lovoje kazkaip nepatogu butu, g.gif na nebent jau labai kartais kokiais isimtinais atvejais mirksiukas.gif
Atsakyti
Būna, pakramsnojam šį tą.
Atsakyti
o mes nuolat valgom lovoje, tiek pusryčius, tiek vakarienę. virtuvėj prie stalo kažkaip neįdomu ax.gif tiesa, užknisa po to trupinius iš lovos krapštyt..
Atsakyti
Mes tik lovoj ir valgom, nes neturim stalo doh.gif
Atsakyti
Ir mes valgom lovoj prie TV, retai kada virtuvėje užkandžiaujam. Žinau, kad tai neatitinka etiketo ir pan. taisyklių biggrin.gif bet labai smagu, gali patogiai ištiesti kojas. Kai tik atsisėdu prie stalo, visada pradedu raivytis, kojas susikraunu ant kėdės, niekaip nerandu vietos blush2.gif Nors per kalėdas visada susėdame prie stalo, net jei tik dviese švenčiame rolleyes.gif
Atsakyti
Savaitgaliais lovoje geriame rytinę kavą su sausainukais.Daugiau-ne.
Atsakyti
Prie TV valgom tik visokius čipsus, sausainukus ir pan. O į lovą tik su rytine kava/arbata įsileidžiu smile.gif Paskui ten tarp tų trupinių miegot schmoll.gif
Atsakyti