Aš pati jį to išmokiau Man tai labai patinka nebūtinai žiūrint TV ar skaitant knygą, bet lovoje valgyti fainiausia
QUOTE(groovy @ 2007 11 18, 18:24)
Aš pati jį to išmokiau Man tai labai patinka nebūtinai žiūrint TV ar skaitant knygą, bet lovoje valgyti fainiausia
valgyti lovoje
turbūt tai ne vien vyrų įprotis
QUOTE(NePastebima @ 2007 11 29, 02:12)
As nevalgau lovoje, ir labai nepatinka kai panos valgo, nepatinka net kai rytais kava geria.Man maloniau ryte prie stalo susest, patogiai, ir kai viskas po ranka, ypatingas jausmas rytais su mylimaja pusryciauti.
MB toks tinginys valgymo klausimu, kad kur padengiu, ten ir valgom Jei mažiau tingėtų, tai garantuoju - valgytų tik lovoj arba tik prie kompo, niu bet kadangi jam paciam rankos nekyla pasiimt.. Man tai valgymas lovoj , prie kompo - dar nieko, nes matau, kad žmogus kartais visai nespėja pavalgyt, tai suruošiu viską taip, kad nepritrupintų per daug
Gal ir man lovoj visai smagu ką nors žiūrint kramsnoti būtų, bet mane taip išauklėjo, kad valgyt lovoj yra amoralu
Gal ir man lovoj visai smagu ką nors žiūrint kramsnoti būtų, bet mane taip išauklėjo, kad valgyt lovoj yra amoralu
Na dazniausiai valgom prie teliko nes sedimasis kartu su virtuve padarytas , na o lovoje kazkaip nepatogu butu, na nebent jau labai kartais kokiais isimtinais atvejais
Būna, pakramsnojam šį tą.
Mes tik lovoj ir valgom, nes neturim stalo
Ir mes valgom lovoj prie TV, retai kada virtuvėje užkandžiaujam. Žinau, kad tai neatitinka etiketo ir pan. taisyklių bet labai smagu, gali patogiai ištiesti kojas. Kai tik atsisėdu prie stalo, visada pradedu raivytis, kojas susikraunu ant kėdės, niekaip nerandu vietos Nors per kalėdas visada susėdame prie stalo, net jei tik dviese švenčiame
Prie TV valgom tik visokius čipsus, sausainukus ir pan. O į lovą tik su rytine kava/arbata įsileidžiu Paskui ten tarp tų trupinių miegot