Įkraunama...
Įkraunama...

Valgymas lovoje, prie TV

mmh. kadangi gyvenam vieno kambario bute, tai visas turtas viename kambaryje - ir kompas, ir tv.. tai visados valgom lovoj prie tv. bet kazkaip neapsitrupinam mes, tai ir bedos dideles nera rolleyes.gif
Atsakyti
o ma ir patinka gulinti prie tv valgyti.super smile.gif
Atsakyti
<a href="http://plugin.smileycentral.com/http%253A%252F%
nepakenčiu tokių dalykų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamiliuke: 10 liepos 2007 - 23:44
kol nebuvo vaiko, daznokai valgome lovoj, bet paskui vyras atprate, tik viruvej, nors man patinka lovoj, retkarciais biggrin.gif
Atsakyti
Maniskiui baisiai patinka prie tv valgyt ar prie kompo bet tada kai valgai gali betka idet nesupranti nes susikoncentruoji ka ziur , kam gamint?! ax.gif , tai as ji "padresavau" ir valgo virtuvej, normaliai, paskui dar maisto visur pridrabsto... man nepatinka tas iprotis, bet kartais buna smile.gif
Atsakyti
mum abiem patinka valgyti lovoje..tik tvarkytis poto nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2007 01 10, 11:40)
labai retai lovoj valgom ir dažniausiai abu, šiaip jau dažniau virtuvėj  mirksiukas.gif

Ir mes taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man labai patinka valgyt lovoje, bet ten dažniausiai nešamės tik tokius dalykus, kurie problemų po to nekeltų. Pvz. vaisių nesinešam, nes sultys visur taškytųsi, susmuštinių ne, nes pritrupėtų visur. Bet šokoladas, guminukai, arbata lovoj labai tinka smile.gif
Atsakyti
KARŠTŲ PATIEKALŲ NESINAŠAME Į LOVĄ , bet pakramsnoti tarškučių ar sausainiukų ar dar ko su arbata - visada.
Atsakyti
MB valgo tik virtuvėj arba valgomajame. Prie teliko arba lovoj tik čipsus, riešutus ir pan.
Atsakyti
Mes nei lovoje, nei prie televizoriaus nevalgome. Kazkada, kai turejome tik viena kambari ir maza virtuvele, tai, aisku valgydavome prie telev. tai buvo neisvengiama, bet dabar tai ne schmoll.gif Kai valgome, kiti dalykai yra pasaliniai
Net kai kuris sergame, vistiek lovoje nevalgome - kiek cia iki tos virtuves ateiti
Atsakyti
MB irgi patinka ir kadangi sito iprocio nesugebejau is jo isgyvendint,pradejau ir as taip paciai.
Atsakyti