Įkraunama...
Įkraunama...

Valgymas lovoje, prie TV

valgau lovoje tik as, nes man taip patinka nes aš pati namus kuopiu, patalus kratau, tai galiu sau leist ir pasitrupint o jei nakty koks tarakoniukas i lova uzeit o ten trupinuko nerastu, numirtu iš bado gi ax.gif jais rūpinuosi visais įmanomais būdais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 01 19, 11:39)
Musu namuose televizorius stovi miegajame, tai kadangi mano vyras buvo iprates valgydamas ziureti televizoriu, tai dabar mes ir valgome lovoje, ziuredami televizoriu. Dar kol lova uzklota, tai nieko. Bet kai jis pradeda nestis viska ka imanoma i lova ir triauskti...  doh.gif Siaip tai vos ne vos pripratinau, kad bent su lekstute atsinestu. Na, bet vis tiek...  doh.gif
Kaip pas jus seimoje? Nekyla del to gincu?? unsure.gif

As tai kartais vyro paprasau pusryciu i lova, tai jis sako, kad geriau eiti valgyti i virtuve biggrin.gif Mano vyras lovoj niekada nevalge, nevalgo ir turbut nevalgys ax.gif
Atsakyti
labai retai lovoj valgom ir dažniausiai abu, šiaip jau dažniau virtuvėj mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai pusryčius visada valgau lovoje (darbo dienomis). Lova su nieko nesidalinu, tai nelabai dėl to sielvartauju. bigsmile.gif
Atsakyti
pusryciai visada lovoje - ten skaniausia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš tai pusryčius valgau prie teliko, nes labai nemėgstu užsibūti virtuvėje, tiesiog nemėgstu tos vietos ax.gif
Atsakyti
doh.gif mano ir beproto mėgsta gulėti, valgyti ir panašiai, labai nervina, nes reik po tvarkyti visus trupinius, ir išvis išlepes jis doh.gif pati kalta blink.gif
Atsakyti
wub.gif neturiu kam priekaistaut nes savaitgaliais dazniausiai tik tik ten ir pusryciaujam abu blush2.gif
Atsakyti
O man patinka valgyti lovoj, ir vyrui leidžiu tai daryti.
Atsakyti
man lovoje patinka valgyti pusryčius savaitgaliais kai niekur neskubi i rkai vyras šalia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2007 01 07, 19:04)
valgau lovoje tik as, nes man taip patinka nes aš pati namus kuopiu, patalus kratau, tai galiu sau leist ir pasitrupint o jei nakty koks tarakoniukas i lova uzeit o ten trupinuko nerastu, numirtu iš bado gi  ax.gif  jais rūpinuosi visais įmanomais būdais  doh.gif

thumbup.gif .. pas mumi tas pats.. biggrin.gif
Atsakyti
aš lovoj kartais valgau, jei MB pusryčius paruošia, o pats ėra lovoj valgęs schmoll.gif jam kad ir atnešk į lovą jis iš jos išsiritins ir eis valgyt kitur ax.gif
Atsakyti