Įkraunama...
Įkraunama...

Valgymas lovoje, prie TV

Ne estetiska valgyti lovoje kur miegi, maisto kvapas , trupiniai, pritaskyta kecupo ir padazu, kaip paskui galima miegot tokioje lovoje o po lova dar nesvairiu indu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 12 16, 13:49)
Ne estetiska valgyti lovoje kur miegi, maisto kvapas , trupiniai, pritaskyta kecupo ir padazu, kaip paskui galima miegot tokioje lovoje o po lova dar nesvairiu indu? g.gif

na jei valgydamas taskaisi kai kiaule i viskas puses tai aisku nekas.o siaip pasiemi padekliuka ir valgai kai zmogus,ne du metai kad viskas byretu ir taskytusi..
man labai patinka lovoj drybsant valgyt rolleyes.gif o indus pavalgau nusinesu ir issplaunu bent as,po lova nekaupiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 12 16, 12:55)
na jei valgydamas taskaisi kai kiaule i viskas puses tai aisku nekas.o siaip pasiemi padekliuka ir valgai kai zmogus,ne du metai kad viskas byretu ir taskytusi..
man labai patinka lovoj drybsant valgyt rolleyes.gif o indus pavalgau nusinesu ir issplaunu bent as,po lova nekaupiu biggrin.gif

Koks gali buti malonumas lovoje valgyti? g.gif
Niekaip neisivaizduoju valgant lovoje, as pietaudamas saldytuva pravarsatu keleta kartu kol sustyguoju savo maista, tai man to tai ano reikia.Virtuveje graziai pasiserviruoji stala, patogiai atsisedi, viskas po ranka ir t.t., o lovoje reikia tratintis, miegoti ir sapnuoti.
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 12 16, 14:06)
Niekaip neisivaizduoju valgant lovoje, as pietaudamas saldytuva pravarsatu keleta kartu kol sustyguoju savo maista, tai man to tai ano reikia.Virtuveje graziai pasiserviruoji stala, patogiai atsisedi, viskas po ranka ir t.t., o lovoje reikia tratintis, miegoti ir sapnuoti.

nu o as isivaizduoju biggrin.gif man labai patogu,dar zurnala pasiimu isvis pasaka thumbup.gif siaip lovoj valgau tik pusrycius kuriu man styguot nereikia,dribsnius uzpili pienu ir viskas
Atsakyti
Savaitgali visada cool.gif

net savo vyra pripratinau prie valgymo lovoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 12 16, 13:06)

Ale tu,Viesule,visai be fantazijos!Visai neidomu valgyti virtuveje,o"tratintis "lovoje.Jokios romantikos!As net neprisimenu,kada valgiau virtuveje. mastau.gif Kada "tratinausi"lovoje,deja,atsimenu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebeka: 27 gruodžio 2006 - 17:31
QUOTE(Lalaa @ 2006 12 17, 17:04)
Savaitgali visada  cool.gif

net savo vyra pripratinau prie valgymo lovoje  ax.gif

man tai patinka tokie savatgaliai, su pusryciais lovoje ir zaidimasi po to.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daržovytė @ 2006 12 31, 07:43)
man tai patinka tokie savatgaliai, su pusryciais lovoje ir zaidimasi po to..  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maniškiui patinka valgyti lovoje. Na, bet jis nepridrabto ir nepritrupina joje, tai, manau, nieko čia blogo nėra.
Atsakyti
Valgymas lovoje prie TV... g.gif
Man patinka.
Jam - ne.
Atsakyti
Valgyt lovoj ir ziuret telika, man labai patinka biggrin.gif vat gaila tik, kad galiu sau tai
leisti tik savaitgaliais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 01 19, 10:39)
Musu namuose televizorius stovi miegajame, tai kadangi mano vyras buvo iprates valgydamas ziureti televizoriu, tai dabar mes ir valgome lovoje, ziuredami televizoriu. Dar kol lova uzklota, tai nieko. Bet kai jis pradeda nestis viska ka imanoma i lova ir triauskti...  doh.gif Siaip tai vos ne vos pripratinau, kad bent su lekstute atsinestu. Na, bet vis tiek...  doh.gif
Kaip pas jus seimoje? Nekyla del to gincu?? unsure.gif

Jei ir kada bandė, nebebando biggrin.gif
as net nestis i kambari ir sedint prie TV neleidziu schmoll.gif sakau darau valgyt, sventa turi but valgymas, kai tu pradesi gamint, galesi valgyt nors ir balkone, bet kambariuose nedrabstysi.

Ir juk nepatogu, kas cia per nesamone, geriausiu atveju obuoli lovoj grauztt galima. Keliesi dantų valyt, praustis, o tada valgyt vel i lova biggrin.gif doh.gif
Skaitau ir matau kiek cia pas jus nevalų biggrin.gif
Juk lova ir patalai nu toks jėgiškas dalykas, kurį suvarykim maistais ir po to miegokim tarp trupinių biggrin.gif

QUOTE(asteriksas @ 2006 09 28, 12:21)
Šiaip mes stengiamės žiūrėti TV svetainėje, tai ten ir valgom dažnai, Virtuvej nors irgi yra TV bet ten neidomu ax.gif  schmoll.gif  o savaitgaliais  iš ryto tai žinoma atsitysiam i lovą pusryčius ir šiaip maisto ir gulim iki pietų ir valgom thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  mums patinka blush2.gif

Nepradeda salia visokios desros smirdet? biggrin.gif
Jei atvirai nustebau sita tema paskaicius, niekad tokios mados neturejom nei vaikystej, nei dabar, man maloniau graziai paserviravus ir be jokiu TV, tada pasikalbi, pavalgai tiek kiek reikia (prie TV ir spaudos daugiau lenda), va cia malonumas
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2005 01 19, 14:52)
lovoj nevalgom... ir trupiniai, ir nepatogu... o ir vaikams pavyzdys nekoks... man didzhiausias pamaloninimas ish vyro ne kava i lova, o kava ant stalo, kai savaitgali visa ishsiteshkenus, shviezhia ir kvepianti ishlendu ish dusho  wub.gif

Va va drinks_cheers.gif jei jau taip norisi pasilepint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 04 sausio 2007 - 21:06