Ne estetiska valgyti lovoje kur miegi, maisto kvapas , trupiniai, pritaskyta kecupo ir padazu, kaip paskui galima miegot tokioje lovoje o po lova dar nesvairiu indu?
QUOTE(Viesulas @ 2006 12 16, 13:49)
Ne estetiska valgyti lovoje kur miegi, maisto kvapas , trupiniai, pritaskyta kecupo ir padazu, kaip paskui galima miegot tokioje lovoje o po lova dar nesvairiu indu?
na jei valgydamas taskaisi kai kiaule i viskas puses tai aisku nekas.o siaip pasiemi padekliuka ir valgai kai zmogus,ne du metai kad viskas byretu ir taskytusi..
man labai patinka lovoj drybsant valgyt o indus pavalgau nusinesu ir issplaunu bent as,po lova nekaupiu
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 12 16, 12:55)
na jei valgydamas taskaisi kai kiaule i viskas puses tai aisku nekas.o siaip pasiemi padekliuka ir valgai kai zmogus,ne du metai kad viskas byretu ir taskytusi..
man labai patinka lovoj drybsant valgyt o indus pavalgau nusinesu ir issplaunu bent as,po lova nekaupiu
Koks gali buti malonumas lovoje valgyti?
Niekaip neisivaizduoju valgant lovoje, as pietaudamas saldytuva pravarsatu keleta kartu kol sustyguoju savo maista, tai man to tai ano reikia.Virtuveje graziai pasiserviruoji stala, patogiai atsisedi, viskas po ranka ir t.t., o lovoje reikia tratintis, miegoti ir sapnuoti.
QUOTE(Viesulas @ 2006 12 16, 14:06)
Niekaip neisivaizduoju valgant lovoje, as pietaudamas saldytuva pravarsatu keleta kartu kol sustyguoju savo maista, tai man to tai ano reikia.Virtuveje graziai pasiserviruoji stala, patogiai atsisedi, viskas po ranka ir t.t., o lovoje reikia tratintis, miegoti ir sapnuoti.
nu o as isivaizduoju man labai patogu,dar zurnala pasiimu isvis pasaka siaip lovoj valgau tik pusrycius kuriu man styguot nereikia,dribsnius uzpili pienu ir viskas
Savaitgali visada
net savo vyra pripratinau prie valgymo lovoje
net savo vyra pripratinau prie valgymo lovoje
QUOTE(Viesulas @ 2006 12 16, 13:06)
Ale tu,Viesule,visai be fantazijos!Visai neidomu valgyti virtuveje,o"tratintis "lovoje.Jokios romantikos!As net neprisimenu,kada valgiau virtuveje. Kada "tratinausi"lovoje,deja,atsimenu.
QUOTE(Lalaa @ 2006 12 17, 17:04)
man tai patinka tokie savatgaliai, su pusryciais lovoje ir zaidimasi po to..
QUOTE(daržovytė @ 2006 12 31, 07:43)
man tai patinka tokie savatgaliai, su pusryciais lovoje ir zaidimasi po to..
Maniškiui patinka valgyti lovoje. Na, bet jis nepridrabto ir nepritrupina joje, tai, manau, nieko čia blogo nėra.
Valgymas lovoje prie TV...
Man patinka.
Jam - ne.
Man patinka.
Jam - ne.
Valgyt lovoj ir ziuret telika, man labai patinka vat gaila tik, kad galiu sau tai
leisti tik savaitgaliais
leisti tik savaitgaliais
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 01 19, 10:39)
Musu namuose televizorius stovi miegajame, tai kadangi mano vyras buvo iprates valgydamas ziureti televizoriu, tai dabar mes ir valgome lovoje, ziuredami televizoriu. Dar kol lova uzklota, tai nieko. Bet kai jis pradeda nestis viska ka imanoma i lova ir triauskti... Siaip tai vos ne vos pripratinau, kad bent su lekstute atsinestu. Na, bet vis tiek...
Kaip pas jus seimoje? Nekyla del to gincu??
Kaip pas jus seimoje? Nekyla del to gincu??
Jei ir kada bandė, nebebando
as net nestis i kambari ir sedint prie TV neleidziu sakau darau valgyt, sventa turi but valgymas, kai tu pradesi gamint, galesi valgyt nors ir balkone, bet kambariuose nedrabstysi.
Ir juk nepatogu, kas cia per nesamone, geriausiu atveju obuoli lovoj grauztt galima. Keliesi dantų valyt, praustis, o tada valgyt vel i lova
Skaitau ir matau kiek cia pas jus nevalų
Juk lova ir patalai nu toks jėgiškas dalykas, kurį suvarykim maistais ir po to miegokim tarp trupinių
QUOTE(asteriksas @ 2006 09 28, 12:21)
Šiaip mes stengiamės žiūrėti TV svetainėje, tai ten ir valgom dažnai, Virtuvej nors irgi yra TV bet ten neidomu o savaitgaliais iš ryto tai žinoma atsitysiam i lovą pusryčius ir šiaip maisto ir gulim iki pietų ir valgom mums patinka
Nepradeda salia visokios desros smirdet?
Jei atvirai nustebau sita tema paskaicius, niekad tokios mados neturejom nei vaikystej, nei dabar, man maloniau graziai paserviravus ir be jokiu TV, tada pasikalbi, pavalgai tiek kiek reikia (prie TV ir spaudos daugiau lenda), va cia malonumas
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2005 01 19, 14:52)
lovoj nevalgom... ir trupiniai, ir nepatogu... o ir vaikams pavyzdys nekoks... man didzhiausias pamaloninimas ish vyro ne kava i lova, o kava ant stalo, kai savaitgali visa ishsiteshkenus, shviezhia ir kvepianti ishlendu ish dusho
Va va jei jau taip norisi pasilepint.