Įkraunama...
Įkraunama...

Valgymas lovoje, prie TV

QUOTE(erborista @ 2006 08 29, 19:43)
Dabar net galvoju: jei turiu kokį gerą straipsnį, ar labai labai įdomią knygą, tai viską valgyti net skaniau pasidaro laugh.gif Blogas įprotis kai pagalvoji... Sunkoka man kavinėse, sunkoka biggrin.gif

as ir kavinese skaitau biggrin.gif einu i tokias kur spaudos yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 29, 18:23)
apskritai valgydama turiu butinai arba skaityt kazka arba ziuret tv,cia gelezinis mano iprotis nuo vaikystes(nors esu girdejus kad tai ner gerai)

biggrin.gif Na,vaikystėj aš irgi taip dariau

QUOTE(erborista @ 2006 08 29, 18:43)
Dabar net galvoju: jei turiu kokį gerą straipsnį, ar labai labai įdomią knygą, tai viską valgyti net skaniau pasidaro

O aš jei valgau prie kompo,tai kaip tik maisto skonio nepamenu cool.gif
Atsakyti
Šiaip mes stengiamės žiūrėti TV svetainėje, tai ten ir valgom dažnai, Virtuvej nors irgi yra TV bet ten neidomu ax.gif schmoll.gif o savaitgaliais iš ryto tai žinoma atsitysiam i lovą pusryčius ir šiaip maisto ir gulim iki pietų ir valgom thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mums patinka blush2.gif

Atsakyti
pas irgi tv miegamajame ir valgom dazniausiai ten..bet mano busimasis vyras,bet jis turi tokį bambukinį padėklą tai į jį stengiasi ir trupinti..na as rytais tai visada jau lovoj pusryciauju.. savaitgaliais bent pietus stengiames valgyti virtuveje..tada ir jauciu didziausia malonuma maistui (gal kad ten retai valgom)..o jei prie kompo valgau, tai tik sukemšu ir nieko nejaučiu biggrin.gif
Bet šiaip, tai aš prieš už tą valgymą lovoje..
Atsakyti
Mes ne taip seniai turėjome teliką virtuvėje. Man tai buvo gerai, nes virtuvėje, kaip ir visos moterys, praleidžiu daug laiko, tai gamindavau valgį ir į tv užmesdavau akį. Bet, kai valgydavome prie įjungto televizoriaus, tai vaikučių akytės būdavo įsmeigtos tik ten, net valgyti pamiršdavo. Dabar jau virtuvėje tv nėra (dėl vietos stokos), tai, kai ką nors labai įdomaus rodo, nešamės valgyti į svetainę. O dėl valgymo lovoje, tai nenorėčiau tokių dalykų schmoll.gif .
Tiesa dabar mano vyriškis įsitaisė valgyti prie kompo. Nelabai smagu, kai jis mus vienas palieka prie stalo verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 01 19, 11:39)
Musu namuose televizorius stovi miegajame, tai kadangi mano vyras buvo iprates valgydamas ziureti televizoriu, tai dabar mes ir valgome lovoje, ziuredami televizoriu. Dar kol lova uzklota, tai nieko. Bet kai jis pradeda nestis viska ka imanoma i lova ir triauskti...  doh.gif Siaip tai vos ne vos pripratinau, kad bent su lekstute atsinestu. Na, bet vis tiek...  doh.gif
Kaip pas jus seimoje? Nekyla del to gincu?? unsure.gif

As pati megstu valgyti lovoje prie tv,tai gincu del to nekyla.
Atsakyti
Kaip gerai,kad musu TV svetaineje,o ne miegamajame bigsmile.gif Nepakęsčiau valgymo sugulus į lovą, juk po to vis tiek reikės keltis ir valytis dantis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aivaD: 03 lapkričio 2006 - 17:54
man nepatinka kai lovoj valgo,butent del visokiu trupiniu ir pan,tam yra skirta virtuve,na kai as lovoj valgau gal ir nieko,bet kai vyras valgo tai man jau schmoll.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2006 11 12, 16:01)
man nepatinka kai lovoj valgo,butent del visokiu trupiniu ir pan,tam yra skirta virtuve,na kai as lovoj valgau gal ir nieko,bet kai vyras valgo tai man jau schmoll.gif  gun_bandana.gif

Vyras turbūt nemoka lovoje valgyti lotuliukas.gif .
Atsakyti
Mane, tai tiesiog erzina, nors turim telika ir virtuvej, betgi reikia ponui atsigult, o tada lovoj tokia kiaulide, tiek trupiniu doh.gif g.gif
Atsakyti
man sitas dalykas irgi patinka. niekada neatsisakysiu pavalgyt lovoj
Atsakyti
O mes jau turim bloga iproti...mes visi lovoj valgom....O prasidejo nuo manes.....Aisku tik,kad tie trupiniai nervina vis purtyt reikia,bet kooooooks kaifas!
Atsakyti