Įkraunama...
Įkraunama...

Valgymas lovoje, prie TV

O man tai paciai patinka valgyt lovoj biggrin.gif Ypac pusrycius savaitgalio rytais thumbup.gif
Atsakyti
mes retai virtuvėj valgom blush2.gif kažkaip mums skaniau prie tv biggrin.gif
Atsakyti
mums irgi kažkaip prie teliko ir dar lovoj skaniau thumbup.gif
Atsakyti
Na, pas mus viskas kur kas paprasčiau... nes miegamajame teliko nėra.O jei ir būtu, tai nemanau, kad jis valgytu lovoje. Jis ir taip beveik nieko nevalgo, vos ne oru gyvena...
Atsakyti
man patinka lovoj valgyt, ypac savaitgali pusrycius, su mylimu vyru salia thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai nematau problemos, nes ir pati taip darau, na, lovoje gal ne... blush2.gif
Atsakyti
mes abu valgom lovoj ax.gif pusrycius tai visada atsinesu i lova,o siaip jei savaitgali leidiziam tingiai,drybsom lovoj prisitempe vaišiu ir irgi prie tv lovoj valgom biggrin.gif man labai patinka smile.gif apskritai valgydama turiu butinai arba skaityt kazka arba ziuret tv,cia gelezinis mano iprotis nuo vaikystes(nors esu girdejus kad tai ner gerai)
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 29, 18:23)
mes abu valgom lovoj ax.gif pusrycius tai visada atsinesu i lova,o siaip jei savaitgali leidiziam tingiai,drybsom lovoj prisitempe vaišiu ir irgi prie tv lovoj valgom biggrin.gif man labai patinka smile.gif apskritai valgydama turiu butinai arba skaityt kazka arba ziuret tv,cia gelezinis mano iprotis nuo vaikystes(nors esu girdejus kad tai ner gerai)

Nėra gerai, nes atseit nejauti tikro maisto skonio laugh.gif Ale kad aš taip pat darau - nu man valgyt neįdomu kitaip, o jei neįdomu, tai ir neskanu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 29, 17:23)
apskritai valgydama turiu butinai arba skaityt kazka arba ziuret tv,cia gelezinis mano iprotis nuo vaikystes(nors esu girdejus kad tai ner gerai)

zinoma sistemigai taip daryti nera gerai, bet ir as esu viena is tokiu doh.gif Tiesiog nebemoku valgyti, kaip civilizuotas zmogus prie stalo, arba telikas, arba knyga panoseje. Tai dabar isigudrinom virtuveje telika pasistatyti, vis maziau trupiniu lovai tenka blush2.gif Vyras irgi megsta prie teliko valgyti ir ,zinoma, geriausia, kai telikas+lova+maistas=pilnas komfortas.
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2006 08 29, 19:31)
Nėra gerai, nes atseit nejauti tikro maisto skonio laugh.gif Ale kad aš taip pat darau - nu man valgyt neįdomu kitaip, o jei neįdomu, tai ir neskanu laugh.gif

as matyt skonio nejausciau jei negaleciau skaityt biggrin.gif nu neišmuš man sito iprocio niekas matyt smile.gif net neisivaizduoju kaip galima tiesiog sedet ir valgyt ziurint i lekste...neidomuuuu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 29, 17:38)
as matyt skonio nejausciau jei negaleciau skaityt biggrin.gif nu neišmuš man sito iprocio niekas matyt smile.gif net neisivaizduoju kaip galima tiesiog sedet ir valgyt ziurint i lekste...neidomuuuu lotuliukas.gif

Man irgi smagiau valgyti ziurint TV, skaitant ax.gif kartais valgau ir prie kompo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 29, 18:38)

Dabar net galvoju: jei turiu kokį gerą straipsnį, ar labai labai įdomią knygą, tai viską valgyti net skaniau pasidaro laugh.gif Blogas įprotis kai pagalvoji... Sunkoka man kavinėse, sunkoka biggrin.gif
Atsakyti