QUOTE(Jutare @ 2007 06 17, 21:55)
atėjau pagirti Braškių torto
Dariau tėvuko jubiliejui, buvo nedrąsu, kad prieš tai nepabandžiau kepti, o iš karto nemažam kolektyvui ant stalo padėjau
Bet jau buvau išgirta ir visaip kaip iškelta į padanges
Sonatina, pusę tų pagyrimų atiduodu tau
pritariu
QUOTE(Betse @ 2007 06 18, 10:28)
Sveikos,
vakar išbandžiau tortą su braškėmis. Gavosi skanus, tik manau kad tas biskvitas kažkaip netaip gavosi. Perpjoviau gana sunkiai ir jis gavosi kiek perminkštas. Bet visa kita tai
skonis labai geras
man gerai gavosi biskvitas (ne viena karta jau kepiau)
Papildyta:
sonatina,
labai ačiū, kad ir toliau džiugini naujais receptais - nepakartojamais, skaniais
si savaitgali turejau sveciu - vel viska gaminau pagal tavo receptus
buvau pagirta
labai daug skaniu receptu jau isbandziau, bet dar daugiau liko neisbandytu, bet nusprendziau, kad gaminsiu tik tavo siulomus patiekalus, nes visalaik puikiai pavyksta
Tortas su braskemis - jau gaminau 4 kartus, ir vel gavau darbe uzsakyma, iskepti ir atnesti, labai liko suzaveti bendradarbiai, be to ir as visa vasara valgysiu, nes negaliu, kaip man to svelnaus torto skonis patiko
o biskvitas
labai svelnutis ir skanus
(tik kepsiu po 2 biskvitus, nes megstu, kad butu kuo daugiau kremo ir teslos
)
Kaneloni iš baklažanų su sūrio padažu - pasakiskas skonis, svelnus, skanus
irgi daznai gaminsiu, nes visiems sveciams labai patiko (beje, ir darbe isdalinau jau nemazai atspausdintu receptu, ir i Ukraina keliaus
)
Papildyta:
Sitie 2 patiekalai (+ Vistiena jogurto padaze, paskutini karta kepiau su bulvem ir saldytais ziediniais kopustai ir darzovemis (2 pakeliai), - sitas savo paprastumu ir skanumu labai zavi
) bus daznai ant musu stalo
dar karta sonatina