Na tai pagaminau
tortą su braškėmis ir paragausime tai tik ryte.
Labai lengvai gaminamas
Tik va tas biskvitas tai kaip kepė formoje su kepimo popieriumi tai išėmus negana kad sukrito per pusę
tai dar ir mažesnis jis gaunasi ir kilo klausimas kur jį dabar pertepti
Na pradėjau tai paprastai bet žiūriu kad antras sluoksnis nori pabėgti ir sugudravau
sulanksčiau foliją ir apjuosiau ratu,na kaip reguliuojama forma kur
Sonatina turi ir tokį įdėjau į šaldytuvą,tai manau kai pastovės viskas bus liuks
Šiandiena jau nebuvo noro ragauti tai atidėjome rytdienai,bet pertepimas tai labai skanus o ir biskvitas toks orinis,labai lengvas.
Paloma ir man iš 1 normos biskvitas labai sukrito,tai aš vos vos jį perpjoviau.Norėjau su siūlu pjauti,bet kad matau jog nesigaus nieko,tai teko su peiliu pasistengti.Bet realiai manau geriau dvigubinti biskvito normą ir pakepti ilgiau bet tuomet jis bus storesnis ir lengviau persipjaus arba kepti per 2 kartus