Sandriuks, paprastai pakelis tikrai būna 5,5, 7 arba 11 g
Bet ir aš mačiau pirkti sausų mielių po 500 g
anastazai, puselės ir yra visa vištos krūtinėlė perpjauta pusiau
O sūrį tikrai dedu tokį, kokį tuo metu turiu
mamushka, manau tikrai galima lazaniją užšaldyti. O atšildyti greičiausiai galima orkaitėje - reikėtų pažiūrėti parduotuvėje, ką rašo ant tokių pusgaminių pakelių...
JaNNeTe, manyčiau, kad galima naudoti ir kitokį gėrimą, tiesiog žiūrėk, kad jis būtų skanus
O dėl tvirtumo, tai net ir nežinau... Na lyg it tvirtas... Turbūt tokius tortus geriausia transportuoti nepapuoštus formoje, o papuošti jau vietoje...
noir1, tikrai drąsiai galima kepti didelius keksus pagal keksiukų receptus
Aš taip darau, kai tingiu dėlioti tešlą į keksiukų formeles
laurechka, net ir nežinau, kodėl man tie kukuliukai gavosi tokie balti... Šiaip jie ir gavosi praktiškai troškinti, nes kažkodėl susidarė daug skysčio...
flamingo, aš tiesiog niekada nerašiau plovo recepto, nes kažkokio ypatingo ir neturiu
O ir plovą darau ypač retai
pince, ir aš naudoju šitas mieles. Ir nors rašo, kad jų nereikia ištirpinti skystyje, aš darau taip, kaip ir parašyta recepte. O kepurėlė, jei mielės nepasenusios, visada atsiranda
kaaaramele, iš principo visi popierėliai prilimpa prie keksiukų, tik vieni lengvai nusiima, kiti sunkiau
Mexxica, varškės riebumas visiškai nesvarbus
Dėk tokią, kokią dažniausiai naudoji. Aš paprastai perku liesą varškę
Inesssija, puodelis "Napoleono" torto recepte - 237 ml. Bet mililitrai tikrai nelygūs gramas. Vidutiniškai 237 ml puodelyje telpa 140 g miltų. Tad miltų reikėtų apie 420 - 560 g. O grietinėlės reikėtų apie 360 ml (237 x 1,5)
Papildyta:shanet, kaip jau rašiau, svarbiausia naudoti skanias ir kokybiškas garstyčias
O ar jos su grūdeliais ar ne, čia jau skonio reikalas
Cikadele, vištų kepenėlių niekada nemirkau
O dėl triušio kepenėlių net ir nežinau, ką pasakyti...
Teoriškai turėtų tikti ir jos...
O šiaip labai jums visoms ačiū
Džiaugiuosi, kad mano įdėti receptai jums praverčia