O aš šiandien kepiau "pyragą su persikais ir uogomis". Darydama įdarą užsisvajojusi iškart supyliau viską ir pradėjau plakt (šiaip kiaušinius vėliau reikėjo dėt), tai gal dėl to man ilgą laiką ta masė nė biškį netirštėjo Bet galų gale viskas pavyko Pyragas tikrai skanus
help darau Sonatinos suši tortą, ryžiai jau verda (2 maišeliai, kaip ji ir rekomenduoja recepto gale), tačiau iškilo klausimas, kaip koreguojasi ryžių acto/cukraus proporcijos, pasikeitus ryžių kiekiui...ji nieko apie tai nerašo...gal kas žino? Ar palikt kiekį tokį patį ar irgi mažint?
heeeeeeeeeeeeeeeelp
heeeeeeeeeeeeeeeelp
QUOTE(InRed @ 2007 07 26, 11:40)
help darau Sonatinos suši tortą, ryžiai jau verda (2 maišeliai, kaip ji ir rekomenduoja recepto gale), tačiau iškilo klausimas, kaip koreguojasi ryžių acto/cukraus proporcijos, pasikeitus ryžių kiekiui...ji nieko apie tai nerašo...gal kas žino? Ar palikt kiekį tokį patį ar irgi mažint?
heeeeeeeeeeeeeeeelp
heeeeeeeeeeeeeeeelp
Turetu viskas proporcingai mazeti
kepiau kalakutienos vyniotini su suruiu,skonis
Kiauliena korėjietiškai - 10 balų Tikrai labai geras receptas, dariau iš kiaulienos sprandinės, mėsytė minkšta ir sultinga
Mėlynių pyragas - 10 balų. Darbo nedaug, o ir skanu be proto
Mėlynių pyragas - 10 balų. Darbo nedaug, o ir skanu be proto
pries pora dienu uztikau Sonatinos receptus taigi prisijungiu ir as
siandien gaminau troskintus grybus pagal troskintu baravyku recepta.. gavosi labai skaniai tik as vietoj baravyku dejau pievagrybius..
o rytoj planuoju daryt kiauliena su parmezanu
siandien gaminau troskintus grybus pagal troskintu baravyku recepta.. gavosi labai skaniai tik as vietoj baravyku dejau pievagrybius..
o rytoj planuoju daryt kiauliena su parmezanu
Kadangi teveliai manes i "toosa" neisleido,neturejau ka veikti ir jiems prigaminau skanestu Vistiena su jogurto padazu Bananu ir kokosu pieno ledus Varskini tingini,jau darau nezinau kelinta karta,labai skanu visiems Si karta dariau su melynemis is uogienes ir kiviais,galvojau nesamone gausis,bet labai idomus skonis,skanu Dar noriu daryti ispaniskas churros'as ,nes jos labai skanios( beje ispanai jas valgo po audringo party ,nes padeda nuo pagiriu )
ACIU SONATINA
ACIU SONATINA
Na dar viena Sonatinos sedevra isbandizau, buvau prisipirkus melyniu ir kad nesugestu issikepiau greita pyraga su uogom, truputeli improvizavau nes kefyro neturejau, ber gavosi net MB kuris nevelgo saldumynu ir kepiniu pora gabaliuku sukirto
Aciu Sonatina
Aciu Sonatina
QUOTE(ScarleTa @ 2007 07 30, 09:09)
Sos Ar galiu sviestą ir margariną pakeisti į aliejų? Noriu kepti pyragą, visko yra, o sviesto ar margarino - ne
as vakar kepdama uogu pyraga keiciau, tik mazesni kieki dejau, pyragas gavosi
QUOTE(ScarleTa @ 2007 07 30, 09:09)
Sos Ar galiu sviestą ir margariną pakeisti į aliejų? Noriu kepti pyragą, visko yra, o sviesto ar margarino - ne
aš tai nerizikuočiau... nebent ten pora šaukštų to sviesto įeina...