Kepiau varškės apkepą iš pusės normos. Tai gavosi mažokas Kitąkart kepsiu iš visos normos. Ypač patiko, kad labai greit padaromas
Jautiena su grybais labai skanu,tik gaminau iš kiaulienos ir grybus ėmiau šaldytus,ne pievagrybius.
Savaitgali buvo maniskio gimtadienis, tai visi patiekalai buvo Sonatinos! Gaminau kiauliena su pievagrybiais, kiausiniu-farso vyniotini, vyniotini su grybais, silkes uzkandele, pyraga su tunu, farsiruotus kiausinius... Viskas buvo tiesiog puiku, visi labai gyre ir sake, kad kita karta mane samdys uz seimininke
Sveikutės, Sonatinos fanės,
jau kelintą kartą kepiau greitą pyragą su uogomis - labai šaunus, paprastas ir skanus (MB labai patiko, pats net pageidavo )
Vakar improvizavau Tortellini apkepo su cukinijomis ir pomidorais tema: vietoj tortelini dėjau pilno grūdo makaronus, grybų neturėjau, dadėjau špinatų - gavosi labai skanus makaronų apkepas. Kitą kartą bandysiu su koldūnais ir grybais.
Ačiū, Sonatina
Savaitgalį turėsiu tėčio gimtadienį - jau dėliojuos patiekalų, kuriuos vešiuosi sąrašėlį
jau kelintą kartą kepiau greitą pyragą su uogomis - labai šaunus, paprastas ir skanus (MB labai patiko, pats net pageidavo )
Vakar improvizavau Tortellini apkepo su cukinijomis ir pomidorais tema: vietoj tortelini dėjau pilno grūdo makaronus, grybų neturėjau, dadėjau špinatų - gavosi labai skanus makaronų apkepas. Kitą kartą bandysiu su koldūnais ir grybais.
Ačiū, Sonatina
Savaitgalį turėsiu tėčio gimtadienį - jau dėliojuos patiekalų, kuriuos vešiuosi sąrašėlį
Vakar kepiau vištieną jogurto padaže.Buvo labai ,labai skanu.
QUOTE(Astyte @ 2007 07 24, 13:43)
Pasakykit man, kur dingo Sonatina?
Skaityt temą atydžiai reik Išvykus ji daba...
Kepiau kurią dieną ananasinius keksiukus su avyžiniais dribsniais.... Tai airės nepatikėjo, kad ten dribsniai yra Man jie nerealūs
Varskes apkepas
Merginos-o kiek yra pakelis gramais sausu mieliu??
Jei neklystų tai 7 ir 11g.Žiūrint koks gamintojas.
as vel kepiau karstus sumustinius su suriu ir svogunais tik si kart vyrui lb patiko jam ir uosviai subego paragaut ju
QUOTE(noir1 @ 2007 07 25, 06:06)
Jei neklystų tai 7 ir 11g.Žiūrint koks gamintojas.
Na mano pakelis sausu mieliu,jei neklystu yra 500g.Kazi kiek pyragu prikepciau