Kiauliena su grybais vyno ir grietinėlės padaže - nerealiai skanu, dariau jau ne kartą Iš vyro daug pagyrų išgirdau už šį patiekalą
Kotletai su suflė kepurėlėmis - nelabai patiko, bet gal dėl to, kad maximinis faršas buvo ne koks ir pasidarė iš jo pilna negražaus skystimo
Kalakutienos zuikis su sūriu - irgi kepiau jau pora kartų, nes labai patiko ir lengvai pagaminamas
Makaronai su Bolognese padažu - pagaliau atradau skanų padažą, kurį tikrai dar ne kartą darysiu prie makaronų
Vištiena su daržovėmis jogurto padaže - dariau be daržovių, labai įdomus skonis
Varškės apkepas - paprasta ir labaaai skanu, nors ir nesu didelė varškės gerbėja
Varškinis tinginys - dariau su bananais ir konservuotais persikais. Draugai net pagalvojo, kad čia pirktas Visiems labai patiko ir tikrai jokio sviesto nesijaučia, kaip čia kažkas rašė
Kol neatradau Sonatinos receptų, tai beveik nieko negamindavau, o dabar noriu kuo daugiau receptų išbandyti, nes kiek išbandžiau - visi super Šiandien bandysiu daryti kiniškus paplotėlius su mėsa "Rou bing"
Paplotėliai "Rou bing" jau suvalgyti Vyro žodžiais sakant - nerealiai skanūs Ačiū, Sonatina
As siandien gaminau "Kepsnys is farso idarytas kiausiniais ir slyvomis" Tik gal kiek sausokas, tai kita karta darysiu be dziuveseliu, nes kotletus darau su kiausiniu ir miltu truputi dedu, tokie svelnuciai gaunasi ir sultingi. Bet is esmes, tai nauja patiekala turesim
kaip manot ar varskine lazanja galima uzsaldyt kameroj ? jau iskepta? ar nenukentes skonis ir kaip ja atsyldit ? orkaitej ? mikrobangej?
QUOTE(Dikė @ 2007 07 19, 14:41)
Kol neatradau Sonatinos receptų, tai beveik nieko negamindavau, o dabar noriu kuo daugiau receptų išbandyti, nes kiek išbandžiau - visi super Šiandien bandysiu daryti kiniškus paplotėlius su mėsa "Rou bing"
As irgi panasiai mastau Ir smagiausia tai, kad viskas labai puikiai gaunasi. Aciu
Sveikos,norėčiau išsikepti sausainių su majonezu,bet neturiu konditerinio maišelio,jiems išspausti į skardą.Ar tiktų konditerinis švirkštas?Jį tik neseniai gavau dovanų,bet dar nenaudojau.Ačiū
QUOTE(emma @ 2007 07 20, 08:45)
Sveikos,norėčiau išsikepti sausainių su majonezu,bet neturiu konditerinio maišelio,jiems išspausti į skardą.Ar tiktų konditerinis švirkštas?Jį tik neseniai gavau dovanų,bet dar nenaudojau.Ačiū
Aisku tiks, juk antgaliai tai tokie patys
QUOTE(anastazas @ 2007 07 20, 12:30)
staigiai reikia patarimo: žadu daryti "vištieną su parmezanu". Pirkau krūtinėlės file - tai čia kaip suprantu jau puselės ir jų išilgai dar kartą perpjauti nereikia? Ir dar: parmezanas - tai čia kietas sūris, taip pat kaip "Džiugas"? ( na aš Džiugą naudosiu.....)
Ačiū bus
Ačiū bus
puselių, kaip suprantu pagal recepta, perpjauti tikrai nebereikia, na o parmezanas tai tikrai tas kietas suris, taciau ir Sonatina rase, kad kai neturi daro su kitokiu, manau patiekalui tikrai nepakenks
Pasigaminau vakar vistiena jogurto padaze: man patiko,o B ne,nes jam tik viskas,kas apkepe,astru patinka
QUOTE(rutelelt @ 2007 07 20, 15:38)
Pasigaminau vakar vistiena jogurto padaze: man patiko,o B ne,nes jam tik viskas,kas apkepe,astru patinka
Kepk višta su adžika