Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 10

QUOTE(manjana @ 2007 07 10, 11:24)
Gaminau lašišos file su klevų sirupu ir pipirais - nu pasaka  bigsmile.gif  Nei aš žuvį mėgstu, nei ką, nu bet buvo TAIP skanu  wub.gif  ir vyrui labai patiko  thumbup.gif 
Tiesa aš kaip visada paskutinę minutę apsižiūriu, kad ten dar pamarinuot reikia 4 val minimum  doh.gif  Tai iašku taip nesigavo, pamarinavau gal valandą, o paskui užpyliau truputį to padažiuko ir taip kepiau smile.gif

manjana o isduok paslapti, kur galima gauti klevu sirupo ? visas Maximas, Rimi issniukstinejau - niu nerandu ir psio unsure.gif
turim kalna lasisos, bandom visus receptus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bransha: 10 liepos 2007 - 10:34
QUOTE(Bransha @ 2007 07 10, 12:33)
manjana o isduok paslapti, kur galima gauti  klevu sirupo ? visas Maximas, Rimi issniukstinejau - niu nerandu ir psio  unsure.gif
turim kalna lasisos, bandom visus receptus  thumbup.gif

Ieškok "Sangaidoj".
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 07 10, 11:33)
manjana o isduok paslapti, kur galima gauti  klevu sirupo ? visas Maximas, Rimi issniukstinejau - niu nerandu ir psio  unsure.gif
turim kalna lasisos, bandom visus receptus  thumbup.gif


O as klevu sirupo maciau IKI parduotuvej...
Atsakyti
Merginos, kokio riebumo varškę reikėtų dėti į varškės spurgas, ar maždaug 15-18 proc.? rolleyes.gif
Atsakyti

Tu pyrageliu skanumelis wub.gif Sonatina thumbup.gif
Siandien kepiau Pyragas su kriaušėmis, varške ir uogomis thumbup.gif thumbup.gif
Nesudetinga,greitas ir skanus thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
Shot with u700,S700 at 2007-07-10
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2007 07 10, 14:30)
Tu pyrageliu skanumelis  wub.gif Sonatina  thumbup.gif
Siandien kepiau Pyragas su kriaušėmis, varške ir uogomis  thumbup.gif  thumbup.gif
  Nesudetinga,greitas ir skanus  thumbup.gif  thumbup.gif

user posted image
Shot with u700,S700 at 2007-07-10

blush2.gif kaip manai, šiam pyragui ar tiktų juodieji serbentai (raudonieji)?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2007 07 08, 19:39)
Kaip čia viskas skanu bigsmile.gif  thumbup.gif aš daug ką vis pasiskaitinėjusi pagaminu.labiausiai tai mėgstu pyragus kepti,o mano vyras juos labai mielai valgo  ax.gif

Sonatina, gal patartum kokį receptuką,kaip skaniai pamarinuoti vištienos krutinėlės gabalėlius šašlykui ir vištienos blauzdeles šašlykui .Norisi kažko įdomesnio,skanesnio svečiams pasiūlyti  ax.gif


Kadangi Sonatina isvykusi, tai pasufleruosiu as smile.gif Viestienos krutineles gabalai (kepsniukai) labai skanus pagal Sonatinos recepta Saslykai Svabiskai (arba pan. pavadinimas)
Vistienos blauzdeles gali marinuot pagal kita recepta, nepamenu kaip vadinasi, taciau su kefyru.

Papildyta:
Įdėsiu nuorodas į minėtus receptus:

Švabiškas šašlykas

Marinatas šašlykui
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 07 10, 14:51)
blush2.gif kaip manai, šiam pyragui ar tiktų juodieji serbentai (raudonieji)?
Manau,kad tiktu g.gif tik gal deciau daugiau cukraus i varske.As dejau tik avietes nes kitokiu neturejau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 07 10, 14:38)
aciuks.gif pabandysiu, nes kitokių uogų neturiu, o tingiu į parduotuvę eit doh.gif

O tuomet gal geriau sita gamink
Su varske ir raudonaisiais serbentais
Atsakyti
Kepiau mėlynių pyragą. Tik man kažkodėl masė tokia banguojanti gavos g.gif Jaučiu blogai ką padariau, nes vietoj pieno įpyliau grietinėlės, o vietoj grietinės (buvo parašyta, kad galima pakeist)- varškės... Gal dar subręs pyragas... tikiuosi... Jei ne, tai šaukštais kabinsim tongue.gif Kvepia tai nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 07 10, 14:03)
Merginos, kokio riebumo varškę reikėtų dėti į varškės spurgas, ar maždaug 15-18 proc.? rolleyes.gif


Nežinau, ar varškės riebumas turi įtakos šioms spurgoms g.gif . Darau su tokio riebumo, kokio būna tuo metu šaldytuve biggrin.gif Iki šiol visada pavykdavo ir vienodai skanu būdavo (aš asmeniškai net neatskirčiau, kur riebesnė, o kur liesesnė varškė panaudota. Nu, bet gal tik aš biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 07 10, 23:41)
Nežinau, ar varškės riebumas turi įtakos šioms spurgoms g.gif . Darau su tokio riebumo, kokio būna tuo metu šaldytuve  biggrin.gif Iki šiol visada pavykdavo ir vienodai skanu būdavo (aš asmeniškai net neatskirčiau, kur riebesnė, o kur liesesnė varškė panaudota. Nu, bet gal tik aš  biggrin.gif ).


Na aišku, ačiū 4u.gif galvojau, kad jei labai liesa, gali būti skysta g.gif
Atsakyti