Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 10

QUOTE(Romy @ 2007 07 03, 13:28)
Turiu klausimeli del lazanijos su varske. Cia kur gyvenu varskes tokios kaip Lietuvoje nera. Gal galima butu ja pakeisti grudeta varske?? g.gif

O tu pabandyk naudot Ricota suri (skonis ir tekstura labai panasi i varskes), o jei naudosi grudeta, tai ja reiktu su blenderiu sutrint, kad nebutu gabaliuku... Arba naudok tepama varskes sureli (bent pas mus Airijoj tai yra tokiu) mirksiukas.gif
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(laurechka @ 2007 07 03, 15:44)
O tu pabandyk naudot Ricota suri (skonis ir tekstura labai panasi i varskes), o jei naudosi grudeta, tai ja reiktu su blenderiu sutrint, kad nebutu gabaliuku... Arba naudok tepama varskes sureli (bent pas mus Airijoj tai yra tokiu) mirksiukas.gif

Na pas mus yra varskes - tokia vientisa mase. Bet man pasirode, kad skanumas tame, kad jauciasi varskes gabaleliai g.gif . Na gal del to, kad tokios varkses pasiilgau verysad.gif
Atsakyti
237 ir yra puodelio talpa pas Sonatiną 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 07 03, 21:20)
237 ir yra puodelio talpa pas Sonatiną 4u.gif  4u.gif

Ne stiklinės? g.gif unsure.gif
Ačiū, tada imsiu kaip 237 ir, tikiuosi, neprašausiu biggrin.gif
Atsakyti
tai tą puodelį galima pasiversti į stiklinę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2007 07 03, 16:28)
Turiu klausimeli del lazanijos su varske. Cia kur gyvenu varskes tokios kaip Lietuvoje nera. Gal galima butu ja pakeisti grudeta varske?? g.gif

Kepiau su grūdėta lietuviška varške - gavosi puikiai!!!!!!! Nei tryniau, nei ką - sudėjau ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar kepiau Trupininį pyragą su varške ir rabarbarais, labai skanus ir toks gaivus. thumbup.gif Bet asmeniškai man šokoladinis pyragas Trupinėlis labiau patiko wub.gif Gal, kad labiau šokoladinius skanėstus mėgstu.Ačiū Sonatina notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Letta @ 2007 07 04, 08:10)
Ne stiklinės? g.gif  unsure.gif
Ačiū, tada imsiu kaip 237 ir, tikiuosi, neprašausiu biggrin.gif

Šiaip stiklinės ar ne 200 ml. talpa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2007 07 04, 09:38)
Šiaip stiklinės ar ne 200 ml. talpa? g.gif

Kiek as suprantu tai Sonatinos receptuose nera skirtumo ar puodelis ar stikline - abu 237 ml smile.gif
Atsakyti
Sonatina, ačiū už geras idėjas: gaminau lazaniją su varške ir marinuotą žuvį su daržovėmis - gavosi puikiai ir labai skaniai 4u.gif
Atsakyti
Gaminau lazanija su varske thumbup.gif thumbup.gif
Tikrai labai skanu , man darskaniau nei su mesa.
Labai tau aciu Sonatina 4u.gif
Tikrai radusi tavo receptus, norisi visus izbandyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aca @ 2007 07 04, 20:38)
Gaminau lazanija su varske thumbup.gif  thumbup.gif
Tikrai labai skanu , man darskaniau nei su mesa.
Labai tau aciu Sonatina 4u.gif
Tikrai radusi tavo receptus, norisi visus izbandyti tongue.gif

O va man tragedija blink.gif Po savaites palieku svecia sali ir keliauju atgalios i Lietuva. O tai reikskia kad busiu kuri laika be interneto - nu nors verk blush2.gif Kaip man receptus susigaudyt kurie dar tik bus patalpinti ir kaip neprarasti tu kurie jau yra Sonatinos meniu g.gif Vis nera laiko visu i kompa susimesti. Patarkit ka daryt doh.gif Sonatina, gal tu kokia iseiti zinai? rolleyes.gif
Atsakyti