QUOTE(kotrina1 @ 2007 06 11, 14:45)
kotrina1, 11 Bir 2007 - 14:45, parašė:
kotrina1, 11 Bir 2007 - 14:45, parašė:
Laba diena,
gal as truputi ne i tema. Labai noreciau patarymo is tokios profesionales, kaip Sonatina ir kitu mamyciu.
Ka patartumet padaryti per vaiko gimtadieni gamtoje. Saslykas...banalu, gal vistiena geriau ar darzoves, kokiu dar galima butu salotu be majonezo pagaminti, nes labai karta, tai, manau, su majonezu greitai surugs. Kokius usmustinukus kanape. Labai busiu dekinga uz patarymus ir t.t., nes jau baigiu is proto eiti, ka tokio sugalvoti.
Jei Jums pasirodys, kad mano postas nei tema, perkelkit, prasom i kita vieta 
Laba diena,
gal as truputi ne i tema. Labai noreciau patarymo is tokios profesionales, kaip Sonatina ir kitu mamyciu.
Ka patartumet padaryti per vaiko gimtadieni gamtoje. Saslykas...banalu, gal vistiena geriau ar darzoves, kokiu dar galima butu salotu be majonezo pagaminti, nes labai karta, tai, manau, su majonezu greitai surugs. Kokius usmustinukus kanape. Labai busiu dekinga uz patarymus ir t.t., nes jau baigiu is proto eiti, ka tokio sugalvoti.
Jei Jums pasirodys, kad mano postas nei tema, perkelkit, prasom i kita vieta
Iš Sonatinos receptų tikrai galima suruošti visą puotą vaikams gamtoje. Tarkim:
vėrinukai
sūrio padažas su daržovytėm
sagos
šašlykas iš dešrelių ir t.t.
O dar bandelių pasirinkimas koks
Tik vaikučiams gal reiktų atitinkamai prieskonius parinkti.
O iš salotų tai galima paruošti graikiškas salotas namie, tik sūrį uždėti jau šventimo vietoj. Nusipirkti tą stiklinį indelį su supjaustytais gabaliukais
QUOTE(šešėlis @ 2007 06 11, 17:09)
šešėlis, 11 Bir 2007 - 17:09, parašė:
šešėlis, 11 Bir 2007 - 17:09, parašė:
dėkui
aš šiek tiek pieno įpyliau, bo kitaip būtų buvę sunku paskirstyt ant trupinių
bet mmmm.... kaip skanu.. tik paragavau
gal galima ir neatšaldytą valgyt? 
dėkui

aš šiek tiek pieno įpyliau, bo kitaip būtų buvę sunku paskirstyt ant trupinių
bet mmmm.... kaip skanu.. tik paragavau

gal galima ir neatšaldytą valgyt?
Man tai tas pyragas skanesnis truputį "pastovėjęs"