Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 10

QUOTE(Rudnosiene @ 2007 06 27, 12:03)
Akropolio maximoje sviezi lakstai yra suriu lentyje, desineje paciam kraste mirksiukas.gif Praejusia savaite buvo tu lakstu.  O sausu prie makaronu yra, kvadratine dezute mirksiukas.gif Taip ir uzrasyta, kad lazanijai skirti 4u.gif Bandyk su sausais, jei nerasi svieziu. Vakar dariau lazanija (improvizacinis receptas) su sausais - liuks gavosi thumbup.gif

Dėkui už info, bandysiu ieškoti. O tu sausų lakštų neapverdi, taip ir dedi sausus, kietus?
Atsakyti
g.gif nu as cia ne i tema,bet baime ima,kad taip sparciai artejame prie 50psl...klausimas?ar receptukai isliks,ar reikia juos persispausdinti??

Dar tiek daug neisbandytu g.gif
Atsakyti
Vištienos keksiukai ir ''Braškių tortas''(gavau to kukurūzų krakmolo)- thumbup.gif Pusę torto sūnus sudorojo vienas,žinoma, ne vienu prisėdimu biggrin.gif ir užsisakė savo gimtadieniui šį savaitgalį.
Atsakyti
Šiandien pietums gaminau kiaulienos išpjovą su parmezano padažu. Tikrai labai labai skanu, mėsytė labai sultinga. O ir virtuvėj neilgai sukiotis reikia. Kas nebandėt - būtinai išbandykit tongue.gif
O vakar vakare dariau visų išgirtą braškių tortą. Tai šįryt vos akis pramerkus bėgau į virtuvę ragaut. Tikrai labai skanu wub.gif
Ačiū Sonatina 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(forta @ 2007 06 27, 16:35)
g.gif nu as cia ne i tema,bet baime ima,kad taip sparciai artejame prie 50psl...klausimas?ar receptukai isliks,ar reikia juos persispausdinti??

Dar tiek daug neisbandytu g.gif

biggrin.gif Išliks, išliks, niekur toks lobis nedings biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2007 06 27, 12:44)
Sveikos kepejeles mirksiukas.gif

....prisipazinsiu ,Krika ir man gavosi tokia fiasko su pyragu,tik anas vadinosi....berods "obuoliu ruduo" g.gif .
Issiteske ,kaip blyyyynas doh.gif  lotuliukas.gif ,is dalies pati kalta,regis nedaviau atausti g.gif

Mes neleidziam jam ataust - pjaunam tiesiai is formos ir valgom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2007 06 26, 10:53)

Papildyta:

Dorinda, žinoma gali dėti, tik tada pamažink cukraus kiekį įdare 4u.gif

Aciu Sonatina 4u.gif dejau braskini jogurta gavosi puikus pyragas tik man per saldus ,bet vyrui tai jau labai patiko jis visa ir suvalge pats thumbup.gif dar noriu padekoti uz labai skanu Bananini keksa thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2007 06 27, 08:27)
jaučiu aš viena tokia nevykusi tavo pasekėja, arba kitos tyli  lotuliukas.gif
vienžo, ieškosiu dabar keksiukų formos ir su jais bandysiu laimę  lotuliukas.gif
Ne viena ne viena schmoll.gif verysad.gif Aš jau nė nebežiūriu į tokio tipo pyragus, nes kiek kepiau su obuoliais, arba tą su rabarbarais ir braškėmis, tiek nė vienas nesigavo verysad.gif Jo, mėgink keksiukus, šitie tai visada pavyksta thumbup.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o kur būtų galima nusipirkti keksiukų formelių? jei,neklystu jų būna ir popierinių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2007 06 27, 22:49)
o kur būtų galima nusipirkti keksiukų formelių? jei,neklystu jų būna ir popierinių? g.gif

Jei ne popieriniu,tai maciau ir TOMAS FILIPS ir MAXSIMOJ,jei popieriniu,tai ir TOMAS FILIPS. 4u.gif
Atsakyti
Vakar su draugem vakarienei darem lazanja su varske, nu labai labai skanu thumbup.gif . Sesuo atvaziavus damuse iki galo. Darem su paprastais lakstais, tik pries tai juos truputi apvirem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2007 06 28, 11:58)
Vakar su draugem vakarienei darem lazanja su varske, nu labai labai skanu thumbup.gif . Sesuo atvaziavus damuse iki galo. Darem su paprastais lakstais, tik pries tai juos truputi apvirem thumbup.gif

thumbup.gif gaminom ir mes vakar lazanija su varske essen.gif
liuks! tik kai kam uzkliuvo pomidoru padazas, o man jis liuks derejo, toks astresnis skonis su juo, i varske dar dejau daug svieziu paziliku ir svogunu laisku, o suri kadangi neturejau fermentinio, tai panaudojau lydyta varskes produkta - tai manau kad skoniui tai nepamaise ax.gif

Sonatina notworthy.gif

pagaliau ir man pavyko pagaminti lazanija, o ne shakal-makal su nevalgomais makaronais! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 06 26, 19:38)
Gali dėl. Manau bus labai skanu  ax.gif

QUOTE(Sonatina @ 2007 06 26, 20:53)
Labas vakaras smile.gif Atsiprašau, kad ilgokai neparašiau blush2.gif

Mama_Tania, kulinarijoje viskas galima  biggrin.gif Drąsiai keisk šokoladukus, tik prisilaikyk proporcijų. Eksperimentuok ir parašyk, kaip sekėsi smile.gif

irnesakyk.gif gi čia nepagrindinis darbas tavo yra, turi ir kitų rūpesčių, svarbu, kad džiugini mus naujais receptais wub.gif aciuks.gif

aciuks.gif

Papildyta:

užvakar gaminau ir labai patiko: Kopūstų apkepas wub.gif aišku dėjau daugiau daržovių, nes pask. metu labai jau noriu jų valgyti rolleyes.gif bet skonis nuo to nepablogėjo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Varškės tortas "Marsas" su triufeliais thumbup.gif thumbup.gif tikrai lengvai pagaminamas, o skonis man patiko (mėgėja saldumynų esu), saldus, tai man skanu biggrin.gif bigsmile.gif Obuolių pyragas su jogurtu ir trupiniais thumbup.gif thumbup.gif rolleyes.gif viska dėjau pagal receptą, tik neradau citrininio jogurto, bet vistiek gerai thumbup.gif labai lengvas ir gaivus pyragas wub.gif
Atsakyti