QUOTE(ypata @ 2007 06 26, 14:17)
Paklausti noriu: ar tie mėsiniai keksiukai (vištienos, kalakutienos) skanūs šalti ? Ar tiktų vaikų baliui valgyti rankomis ? Ir kas turit patirties - kaip kepa tose vienkartinėse popierinėse formelėse? Ar patogu, ar nedega labiau nei kitokiose formose, kaip išsima?
jei turi omeny
Vištienos keksiukus aš jau per praeitą savaitę kepiau 5 kartus,
tikiuosi vyras ir vaikas neužmuš dar manęs, nes ir vakar kepiau ir dar šiandien jau faršo nupirkau
nesu kotletų mėgėja, bet šitie labai patiko ir man, ir vaikui, ir vyrui
o paskutinį kartą kepiau išvys
be formelių, man gražiau, suformuoji kotletuką ir įdedu į bet kokią formą
(turiu tokį stiklinį indą, tai visai be aliejaus kepiau - liuks, paprastame inde, tai su aliejumi), laiko formą gražiai, pabandyk
šaltus valgiau - skanu, bet skanu ir šilti kotletukai - pati spręsk
P. S.
Dėl torto "Marso", ar galima vietoj šokoladukų "Mars" įdėt Triufelių saldainius
na, nėra, niekur tų šokoladukų, neradau, sako, karšta, tai ir neveža, o aš turiu 1.5 kg. varškės
tai norėjau 3 pyragus, bet nenorisi visų keptų, kaip manote, ar tiktų pvz.