QUOTE(crocus @ 2007 06 23, 15:53)
Kepiau pyragą su braškėm ir rabarbarais. Mano skoniui rūgštokas. Norėčiau kai prasidės sezonas juos pakeist kriaušėm, obuoliais.Tik vat braškės tada iš šaldiklio. Labai liuks muskato skonis

dera. Ir gražus ant stalo padėti. O padažiukas skystas ir man bėgo, kai pe šiltą pjoviau. Palaikiau šaldytuve ir

Minkštas, bet sultytės nebebėga.
kažkaip keista

žiūriu, čia jau kelintai tas padažiukas atsiranda ir bėga, o man viskas puikiausiai sukepė (nors ir kepiau trumpiau nei parašyta)...
Užtat su "tortu su braškėmis" tai beveik fiasko

Nors dėjau visko dar truputį daugiau, bet biskvitas gavosi gana plonas. Na, aš kažkodėl įsivaizdavau, kad turėtų gautis du biskvitai maždaug tokio storio, kokie parduotuvėj būna pardavinėjami

Bet iš visos tešlos man gavosi tik vienas tokio storio. Nu ką, perpjoviau per pusę ir gavau du itin plonus biskvitus (gerai dar, kad nepersišvietė

). Su kremu vėl tas pats. Pagal nuotrauką man atrodo, kad jo turėtų užsitepti gana daug, bet išėjo jo tik tiek, kad čiut čiut pavyko ištepti abu biskvitus ir nė velnio to kremo nebesimato

Braškių turėjau vos kelias, tai dėjau persikus. Tai gavosi toks žemokas "tortas", o skonis bus matyt rytoj. Tikiuos, bent valgomas bjaurybė

Nes toks gražus kaip Sonatinos nuotraukoj tikrai nesigaus