Kepiau pyragą su braškėm ir rabarbarais. Mano skoniui rūgštokas. Norėčiau kai prasidės sezonas juos pakeist kriaušėm, obuoliais.Tik vat braškės tada iš šaldiklio. Labai liuks muskato skonis dera. Ir gražus ant stalo padėti. O padažiukas skystas ir man bėgo, kai pe šiltą pjoviau. Palaikiau šaldytuve ir Minkštas, bet sultytės nebebėga.
QUOTE(crocus @ 2007 06 23, 15:53)
Kepiau pyragą su braškėm ir rabarbarais. Mano skoniui rūgštokas. Norėčiau kai prasidės sezonas juos pakeist kriaušėm, obuoliais.Tik vat braškės tada iš šaldiklio. Labai liuks muskato skonis dera. Ir gražus ant stalo padėti. O padažiukas skystas ir man bėgo, kai pe šiltą pjoviau. Palaikiau šaldytuve ir Minkštas, bet sultytės nebebėga.
kažkaip keista žiūriu, čia jau kelintai tas padažiukas atsiranda ir bėga, o man viskas puikiausiai sukepė (nors ir kepiau trumpiau nei parašyta)...
Užtat su "tortu su braškėmis" tai beveik fiasko Nors dėjau visko dar truputį daugiau, bet biskvitas gavosi gana plonas. Na, aš kažkodėl įsivaizdavau, kad turėtų gautis du biskvitai maždaug tokio storio, kokie parduotuvėj būna pardavinėjami Bet iš visos tešlos man gavosi tik vienas tokio storio. Nu ką, perpjoviau per pusę ir gavau du itin plonus biskvitus (gerai dar, kad nepersišvietė ). Su kremu vėl tas pats. Pagal nuotrauką man atrodo, kad jo turėtų užsitepti gana daug, bet išėjo jo tik tiek, kad čiut čiut pavyko ištepti abu biskvitus ir nė velnio to kremo nebesimato Braškių turėjau vos kelias, tai dėjau persikus. Tai gavosi toks žemokas "tortas", o skonis bus matyt rytoj. Tikiuos, bent valgomas bjaurybė Nes toks gražus kaip Sonatinos nuotraukoj tikrai nesigaus
vakar kepiau manų apkepą tai kaip skanu,valgėm kaip pyragą MB šiaip tokių dalykų nemėgsta,bet kadangi mėgsta labai manus,tai vakar beveik visą suvalgė ir sakė,kad kepčau dažniau
Vakar dariau tortą su braškėm iš dvigubos normos, nes turiu tik gan didoką tortinę. Ale galėjau ir iš trijų daryti , nes šiandien viena pati jau pusę suvalgiau Aišku kaip Sonatinai neišėjo-mano labai minkštas. Reikia tiesiai iš tortinės šaukštu kabint, nes atpjaut neina Bet skanu
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 06 23, 20:16)
Užtat su "tortu su braškėmis" tai beveik fiasko Nors dėjau visko dar truputį daugiau, bet biskvitas gavosi gana plonas. Na, aš kažkodėl įsivaizdavau, kad turėtų gautis du biskvitai maždaug tokio storio, kokie parduotuvėj būna pardavinėjami Bet iš visos tešlos man gavosi tik vienas tokio storio. Nu ką, perpjoviau per pusę ir gavau du itin plonus biskvitus (gerai dar, kad nepersišvietė ).
Paaiskinimai gali buti du - arba Tavo torto forma zymiai didesnio skersmens nei Sonatinos, arba Tavo suvokimas apie biskvito stori skiriasi nuo kitu
QUOTE(Katu @ 2007 06 24, 21:15)
Paaiskinimai gali buti du - arba Tavo torto forma zymiai didesnio skersmens nei Sonatinos, arba Tavo suvokimas apie biskvito stori skiriasi nuo kitu
Forma, kaip ir pas Sonatiną, 20x20 cm Žiūrint į jos nuotrauką, tie biskvitai atrodo normalaus storio, o pas mane perpus plonesni gavosi Ir nesuprantu, kodėl Nei vieno produkto tikrai nepamiršau.
Bet visgi buvo skanu, nors ir žemas labai gavosi tortas
Vakar gaminau Kalakutienos vyniotinį su sūriu labai skanus patiekalas MB pakartojo net du kartus Šiandien kepsiu Varškės keksą su šokolado gabaliukais, na tikiuosi pasiseks
Pilve guli kalakutienos zuikis Laaaaaaabai skanus patiekalas. Lapnojom visi trys
o dabar renku receptukus dukrytės pirmąjam gimtadieniui Pasirinkimas pas Sonatina - labai gausus,tikiuosi kad ir man, nelabai draugaujančiai su virtuve išeis skani šventė
Ačiū Sonatina
o dabar renku receptukus dukrytės pirmąjam gimtadieniui Pasirinkimas pas Sonatina - labai gausus,tikiuosi kad ir man, nelabai draugaujančiai su virtuve išeis skani šventė
Ačiū Sonatina
merginos patarkit noriu daryt varskini tingini, ir galvoju i mase det svieziu braskiu sutrintu su cukrum, tik bijau, ar nepasidarys skystoka mase ir niekas nesukibs visad darydavau su koncervuotaos ananasais ir persikais
QUOTE(naaringiux @ 2007 06 25, 19:41)
merginos patarkit noriu daryt varskini tingini, ir galvoju i mase det svieziu braskiu sutrintu su cukrum, tik bijau, ar nepasidarys skystoka mase ir niekas nesukibs visad darydavau su koncervuotaos ananasais ir persikais
O aš geriau tada dėčiau pjaustytas braškes, o ne trintas
gaminau varskine lazanija nu pasakiskas skonis ir labai paprastai ir greitai pasigamina
o braskiu ir rabarbaru pyragas skanumelis
o braskiu ir rabarbaru pyragas skanumelis
Na gaminau kaip žadėjau varškės keksą su šokolado gabaliukais, na viskas labai gražiai iškepė, tik truputį man buvo per kartu nuo šokolado gabaliukų, tai ir atsirado toks klausimas kokį šokoladą reikėjo dėti??? Aš dėjau 50 procentų juodąjį šokoladą. Ir kitą kartą tikrai darysiu tešlą iš dvigubos porcijos, o šokolado kiekio nedidinsiu. O šiaip labai skanu.