QUOTE(kedute @ 2007 06 17, 20:58)
Sonatina, knoriu daryti tiramisu su braskemis, jau 2 kartus dariau, isejo neblogai bet kazkoks man rodos per minkstas gaunas nelabai plaunas reik su saukstais valgyt, kokia klaida darau kaip galvoji? gal ilgiau krema paplakt? ir dar sian maximoj neradau maskapones surio kurio reikia, bet nusipirkau rikotos, ar jis netinka? , nes tortus kiek girdejau ir is to ir is to daro
Na, aš ne Sonatina ir nesu įsitikinusi , bet kiek žinau tiramisu ir neturi pjaustytis, jis ir yra gana minkštas, nes kremas gerai susigeria į sausainiukus, o dar jie kava pašlakstyti. Gal geriau jei nori kiekvienam svečiui gražiai patiekti, daryk atskirai mažomis porcijomis, stikliniuose ar pan. indeliuose (pvz. ledainėsė) Ir želatinos, manau, nedėk, nes man tai biški gadina skonį (na ne toks švelnus, minkštas skonis gautųsi mano gomuriui )
O kas dėl rikotos, ta, manau, gali bandyti dėti, nes jie tikrai panašūs