calykusu, džiaugiuosi, kad lazanija patiko
Kozete, marinatą ir reikėjo išpilti... O cukraus kiekį tikrai pamiršau įrašyti recepte

Reikia berti 1,5 v. š. cukraus... O kokią mėsą naudojai? Ta prasme kurią kiaulės kūno dalį? Jei išpjovą, tai turėjo tikrai gautis minkšta mėsa...
Portuke, labai smagu, kad ir jums ši lazanija patiko
Sarrra, saugok akis

Lauksiu daugiau ataskaitų
rudens-vaike, tikrai, koks skirtumas, ar pyragas su rabarbarais, ar zuikiai

O mintis daryti mažus zuikius labai gera - kitą kartą ir aš padarysiu mažus

Labai smagu, kad pagaliau radai rabarbarų
Mama_Tania, kaip ir sako mamushka, paruoštos uogos - nuplautos, nuskabytos ir, jei reikia, supjaustytos

Džiaugiuosi, kad makaronai gavosi skanūs

O kaip tortas su braškėmis pavyko?
mamushka
Įsimylėjusi Boruže, gal ten ne baltymai išbėgo, o sultys iš obuolių?

Šiaip išplakus baltymus iki standumo, jie turi apvertus indą neiškristi iš jo... Ar tikrai taip buvo?

Baltymai suteikia papildomą skonį - daug kas mėgsta morengus. Pyragų tešlą reikia badyti šakute tam, kad ji kepdama neišsikilnotų.
Džiaugiuosi, kad pyragas su braškėmis ir rabarbarais gavosi skanus
Buriuke
meškute_Nida, ačiū

Labai malonu, kad žuvis tau patiko
Sedula, tikrai drąsiai gali virti tokią skardinę - išbandžiau jau ne vieną kartą

Tik stebėk, kad skardinė visą laiką būtų apsemta