Pikta kaip sirse
vienintele mintis sukasi galvoj, kaip apsitverti is visu pusiu, kad nei viena kaimyne (kaimynas) nematytu ka darau
Kaip patare Knifofija, taip ir pasielgiau su irisais
Ir ka???
Pradejo eit is visu pusiu, ir bart - ka as padariau?? Kam ishkasiau zydincius irisus, dar nukirpau lapus, ir dar juos dziovinu
Kai atsakiau,kad taip reikia...Jos tik susizvalge ir viskas. Mano kad jauna ir nieko nemoku ir nesuprantu
Lenda su savo patarimais
Ridukus laistyti saltu vandeniu, nes jiems tai patinka. Kita pataria, agurkus seti (sodinti) ta diena tai nera R raides
tai reiskia tik penktd. sests. sekm.
Tai vaika persiltai aprengiau, tai per saltai... tai per daznai maitinu, tai kodel basas laksto
Tai kokias geles sodinu, ir kodel i ta vieta o ne i ana... Nu velnias, turi savo sklypa, na ir daryk jame ka tik nori. As juk nelendu su "patarimais" ar kritika. Nors jei toliau taip tesis, iskalsiu mintinai visus Knifofijos patarimus apie viska
, ir eisiu "patarineti", nes jau nusibodo
Atsiprasau, kad ne i tema
, bet
Pas mane irgi nėra tokių tvorų, kad nieko nematytųsi, tai artimiausi kaimynai pasižiūri ką aš veikiu savo gėlynuose, tai tuojau tą patį ir pas savę pasidaro...pas mane buvo akmenukai ir jie akmenukais išsipylė,aš juos pakeičiau skaldele ir jie skaldele...tai aš net xnegaliu kaip nervina