Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(yuki @ 2007 06 11, 15:48)
jau knifofijos grožybės wub.gif
aš apie namo aplinką, bet ne augalus ax.gif , ar turit kas šviestuvus su saulės baterijomis? ar verti dėmesio? g.gif

turime. funkcijos jie galima sakyti neatlieka jokios- jei tikiesi, kad kazka apsvies- klysti tongue.gif bet man asmeniskai tai graziai atrodo..vakare jie tokie melsva sviesele dega..atrodo toks subtilus akcentas..
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 10, 21:47)
Pikta kaip sirse dry.gif vienintele mintis sukasi galvoj, kaip apsitverti is visu pusiu, kad nei viena kaimyne (kaimynas) nematytu ka darau  doh.gif Kaip patare Knifofija, taip ir pasielgiau su irisais  thumbup.gif Ir ka??? doh.gif Pradejo eit is visu pusiu, ir bart - ka as padariau?? Kam ishkasiau zydincius irisus, dar nukirpau lapus, ir dar juos dziovinu fool.gif Kai atsakiau,kad taip reikia...Jos tik susizvalge ir viskas. Mano kad jauna ir nieko nemoku ir nesuprantu  unsure.gif 
Lenda su savo patarimais  doh.gif Ridukus laistyti saltu vandeniu, nes jiems tai patinka. Kita pataria, agurkus seti (sodinti) ta diena tai nera R raides  blink.gif tai reiskia tik penktd. sests. sekm.  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Tai vaika persiltai aprengiau, tai per saltai... tai per daznai maitinu, tai kodel basas laksto  doh.gif Tai kokias geles sodinu, ir kodel i ta vieta o ne i ana... Nu velnias, turi savo sklypa, na ir daryk jame ka tik nori. As juk nelendu su "patarimais" ar kritika. Nors jei toliau taip tesis, iskalsiu mintinai visus Knifofijos patarimus apie viska hihihi.gif , ir eisiu "patarineti", nes jau nusibodo  cool.gif

Atsiprasau, kad ne i tema  blush2.gif , bet  doh.gif

Pas mane irgi nėra tokių tvorų, kad nieko nematytųsi, tai artimiausi kaimynai pasižiūri ką aš veikiu savo gėlynuose, tai tuojau tą patį ir pas savę pasidaro...pas mane buvo akmenukai ir jie akmenukais išsipylė,aš juos pakeičiau skaldele ir jie skaldele...tai aš net xnegaliu kaip nervina bash.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 06 11, 17:14)
Pas mane irgi nėra tokių tvorų, kad nieko nematytųsi, tai artimiausi kaimynai pasižiūri ką aš veikiu savo gėlynuose, tai tuojau tą patį ir pas savę pasidaro...pas mane buvo akmenukai ir jie akmenukais išsipylė,aš juos pakeičiau skaldele ir jie skaldele...tai aš net xnegaliu kaip nervina bash.gif

tai gal tvora kad 'nieko nematytusi' ir butu geriausias sprendimas tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2007 06 11, 17:20)
tai gal tvora kad 'nieko nematytusi' ir butu geriausias sprendimas tokiu atveju?

manyciau, kad nepades ,vienos pazystamos kaimyne kedute prie tvoros atsinesa ir vistiek savo patarimus is virsaus dalija.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mes kai suzinojom tai galvojom is juoko mirsim, nes ta tvora butent nuo jos ir buvo statyta
Atsakyti

nuo cekavų zoselių net ir už aukščiausių tvorų nepasislėpsi tongue.gif
Tiesa, Ju.Ju dar ne pats blogiausias variantas, tarkim S/B negalima tvorų statyt, tuo labiau tokių, kad nieko nesimatytų, pas mane kaimynai nesigėdina atvirai po sklypą pasivaikščiot, ant buvusių armatūros stulpų savo išgerto alaus butelių prikabint ( ir kas čia per nauja mada taip paukščius baidyt doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 06 11, 15:54)
turim smile.gif
dėl apšvietimo tai iš jų nauda menka - šviesos kiek nuo žvakės,

na va, paaiškėjo, žodžiu, kokio gėlyno neapšvies, tik sau spingsės...
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 06 11, 18:36)
nuo cekavų zoselių net ir už aukščiausių tvorų nepasislėpsi tongue.gif
Tiesa, Ju.Ju dar ne pats blogiausias variantas, tarkim S/B negalima tvorų statyt, tuo labiau tokių, kad nieko nesimatytų, pas mane kaimynai nesigėdina atvirai po sklypą pasivaikščiot, ant buvusių armatūros stulpų savo išgerto alaus butelių prikabint ( ir kas čia per nauja mada taip paukščius baidyt  doh.gif ).

Tai kokią dygią tvorą užsisodinkit... Kokį kartelį įsidurs ar savo ciekavną veiduką susibraižys - daugiau nelįs.
Pas mane kita bėda - žolę su šortais ar maudimke pjaunu, o greta sklype tokių jaunų (ir ne visai) vaikinukų amžinai vaikšto (su visokiais draugeliais). Sėdi alų geria ir visokias replikas laido. Bet visiškai nekreipiu dėmesio, nei apdarų keičiu, nei iš kiemo bėgu. Ai dzin man, ne nuoga gi vaikštau...

O kaimynka viena pora metų burbėjo, kad mūsų patvoriai netvarkingi (kaiptik vaikai leliukų amžiaus buvo). Tai aš jai vieną dieną pasiūliau ateiti pas mane ir juos sutvarkyti, nu ne piktai aš jai. Bet ji po to kažkaip susivokė, kad ji pensininkė ir darže nuo šešių ryto gali sėdėti (ką ir daro), o aš deja tiek laiko neturiu. Nuo to laiko nei vieno priekaišto nesulaukiu ir visada labai maloniai pasikeičiam mandagumo frazėm.

Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2007 06 11, 15:23)
Sveikos merginos ,as cia ryskiai ne i tema , bet gal kas zinosit priezasti, namuose turiu margalapi fikusa, bet jisai visai baigia numesti lapus nesuprantu del ko , jie pagelsta ir krenta .....Aciu

Nueik į tema Juka, ten kažkada rašiau kaip jukai rikia alkocholio, viskas tas pats tinka ir fikusui.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 11, 18:19)
Nueik į tema Juka, ten kažkada rašiau kaip jukai rikia alkocholio, viskas tas pats tinka ir fikusui.

Aciu labai radau , na reikes fikusiuka pavaisinti degtinele, ties knifofija gal galetumete patarti ar skystos kemiros trasos gelems , visoms gelems tinka , kad nenuzudau kokios
Atsakyti

Manau tvora neišgelbės , nes jos pro antro aukšto langus viską stebi, dar sakau ir žiūronus turbūt turi... tongue.gif, bet jau kaip aš ant jų pykstu wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2007 06 11, 19:47)
Aciu labai radau , na reikes fikusiuka pavaisinti degtinele, ties knifofija gal galetumete patarti ar skystos kemiros trasos gelems , visoms gelems tinka , kad nenuzudau kokios

Daugiau žydinčioms, lapinėms gėlėms geriau specialias trašas pirkti. O kambarinėms gėlėms geriausios šulc (schults) trąšos.
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 06 11, 17:14)

schmoll.gif neteisingos emocijos schmoll.gif
o ko čia pykti, kad tave kopijuoja - priimk kaip įvertinimą thumbup.gif jei kopijuoja, vadinasi yra ką kopijuot mirksiukas.gif prie progos pasiūlyk individualius sprendimus kaimynų kiemui, bet ne už dyka hihihi.gif
Atsakyti