Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

piliaroze 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 06 27, 10:45)
nes jos l.aukštos, tai norėjau biški pajuokint t-a-m-s-i-a, kadangi jos kalnas aukštas ir piliarožės žmogaus ūgio, tai gautųs išvis Everestas kieme:))
Bet va dėl to užsisėjimo jos tikrai vertos dėmesio. pas mus net kieme tarp mašinų jų pridygę!
Papildyta:
įmetu nuorodą: http://lt.wikipedia....iki/Piliarožė

va taip pradedanciuosiu ir mausto.... lotuliukas.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
gelyte super...bet nusprendziau kad ji man netiks doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -t-a-m-s-i-: 27 birželio 2007 - 08:48
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2007 06 27, 09:47)
va taip pradedanciuosiu ir mausto.... lotuliukas.gif  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif
gelyte super...bet nusprendziau kad ji man netiks  doh.gif  lotuliukas.gif

kad ir aš tokia pat pradedančioji.. blush2.gif Bet žinai, jei tavo kalnas mažesnis už piliarožes, pasodink jų už jo!
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 06 27, 10:50)
kad ir aš tokia pat pradedančioji..  blush2.gif  Bet žinai, jei tavo kalnas mažesnis už piliarožes, pasodink jų už jo!

ta vieta jau uzimta... blink.gif ten alpinariumas isitaise.... blush2.gif
Atsakyti
g.gif kiek supratau sita Glechoma hederacea tai paprasciausia piktzole blink.gif o Plectranthus coleoides vijokline gele - arba as tiek teturiu supratimo apie geles ax.gif pas mus ja augina loveliuose ir kabanciuose puoduose
Atsakyti
Na sveikos.Nu jus ir prirasiusios blink.gif Grizusi vis pribegdama paskaitinejau.
Kaip laikosi jusu sodai po vakarykscios audros?
Pas mane tai katastrofa cry.gif obelys islauzytos viskas isvartyta.Baisu net pro langa paziuret verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2007 06 27, 11:20)
Na sveikos.Nu jus ir prirasiusios  blink.gif  Grizusi vis pribegdama paskaitinejau.
Kaip laikosi jusu sodai po vakarykscios audros?
Pas mane tai katastrofa  cry.gif  obelys islauzytos viskas isvartyta.Baisu net pro langa paziuret  verysad.gif

nu pas mane dideles katastrofos nera....tik matosi kad gelytes kencia....priplotos prie zemes visos.. jei dar sitaip lys lietus mano perkunropem bus galas.... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

turiu klausimą:

iš kur užsivežat žemės (juodžemio) vejai-gelynui? Mums reiktų kelių kubometrų,
bet nežinom, kas galėtų užvežti ...
Atsakyti
QUOTE(Twoflower2 @ 2007 06 27, 11:27)
Sveikos mamytės,

turiu klausimą:

iš kur užsivežat žemės (juodžemio) vejai-gelynui?  Mums reiktų kelių kubometrų,
bet nežinom, kas galėtų užvežti ...

net neisivaizduoju kur galima butu kreiptis.... blink.gif gal i apzeldinimo firmas? pvz pas mus siauliuose yra tokia imone "siauliu apzeldinimas"... tai gal kituose miestuose butu kas nors panasaus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -t-a-m-s-i-: 27 birželio 2007 - 09:30
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2007 06 27, 09:29)
net neisivaizduoju kur galima butu kreiptis.... blink.gif gal i apzeldinimo firmas? pvz pas mus siauliuose yra tokia imone "siauliu apzeldinimas"... tai gal kituose miestuose butu kas nors panasaus? ax.gif

Ačiū už atsakymą smile.gif

Tiesa, jau skambinom į panašias vietas, bet jie paprastai žemę veža tik tuo atveju, jei patys ir apželdina... g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti