piliaroze
QUOTE(Manyka @ 2007 06 27, 10:45)
nes jos l.aukštos, tai norėjau biški pajuokint t-a-m-s-i-a, kadangi jos kalnas aukštas ir piliarožės žmogaus ūgio, tai gautųs išvis Everestas kieme:))
Bet va dėl to užsisėjimo jos tikrai vertos dėmesio. pas mus net kieme tarp mašinų jų pridygę!
Papildyta:
įmetu nuorodą: http://lt.wikipedia....iki/PiliarožÄ
Bet va dėl to užsisėjimo jos tikrai vertos dėmesio. pas mus net kieme tarp mašinų jų pridygę!
Papildyta:
įmetu nuorodą: http://lt.wikipedia....iki/PiliarožÄ
va taip pradedanciuosiu ir mausto....
gelyte super...bet nusprendziau kad ji man netiks
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2007 06 27, 09:47)
va taip pradedanciuosiu ir mausto....
kad ir aš tokia pat pradedančioji.. Bet žinai, jei tavo kalnas mažesnis už piliarožes, pasodink jų už jo!
QUOTE(Manyka @ 2007 06 27, 10:50)
kad ir aš tokia pat pradedančioji.. Bet žinai, jei tavo kalnas mažesnis už piliarožes, pasodink jų už jo!
ta vieta jau uzimta... ten alpinariumas isitaise....
kiek supratau sita Glechoma hederacea tai paprasciausia piktzole o Plectranthus coleoides vijokline gele - arba as tiek teturiu supratimo apie geles pas mus ja augina loveliuose ir kabanciuose puoduose
Na sveikos.Nu jus ir prirasiusios Grizusi vis pribegdama paskaitinejau.
Kaip laikosi jusu sodai po vakarykscios audros?
Pas mane tai katastrofa obelys islauzytos viskas isvartyta.Baisu net pro langa paziuret
Pas mane tai katastrofa obelys islauzytos viskas isvartyta.Baisu net pro langa paziuret
QUOTE(Perse @ 2007 06 27, 11:20)
Na sveikos.Nu jus ir prirasiusios Grizusi vis pribegdama paskaitinejau.
nu pas mane dideles katastrofos nera....tik matosi kad gelytes kencia....priplotos prie zemes visos.. jei dar sitaip lys lietus mano perkunropem bus galas....
Sveikos mamytės,
turiu klausimą:
iš kur užsivežat žemės (juodžemio) vejai-gelynui? Mums reiktų kelių kubometrų,
bet nežinom, kas galėtų užvežti ...
turiu klausimą:
QUOTE(Twoflower2 @ 2007 06 27, 11:27)
Sveikos mamytės,
turiu klausimą:
turiu klausimą:
net neisivaizduoju kur galima butu kreiptis.... gal i apzeldinimo firmas? pvz pas mus siauliuose yra tokia imone "siauliu apzeldinimas"... tai gal kituose miestuose butu kas nors panasaus?
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2007 06 27, 09:29)
net neisivaizduoju kur galima butu kreiptis.... gal i apzeldinimo firmas? pvz pas mus siauliuose yra tokia imone "siauliu apzeldinimas"... tai gal kituose miestuose butu kas nors panasaus?
Ačiū už atsakymą
Tiesa, jau skambinom į panašias vietas, bet jie paprastai žemę veža tik tuo atveju, jei patys ir apželdina...
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.