Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Flowwer @ 2007 06 11, 14:19)
g.gif o tai kur jis tuo roundapą naudoja

na ten matei fotkese yra juk ir juodos zemes, tai ir naudoja ir akmenis kartais papurscia profilaktiskai smile.gif

oi jus cia apie braskes wub.gif o as ju neturiu schmoll.gif net darzo siemet nera, tik siltnamy, vyras galiuka isskyte pomidorams keliems ir paprikai rolleyes.gif o kita siltnamio dalis, vietoj malikines (malkos sukrautos) doh.gif
Atsakyti
Tikrai dar turesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 06 11, 14:31)
Gera mintis, reikės gal ir man kažką panašaus sukurti,nes mačiau geltonsnapiai jau suka ratus unsure.gif  būtų gaila pirmąjį normalų derlių dalintis su tais paršeliais smile.gif

taigi.. mes pernai kai pasidalinom, tai šiemet tinklą nusipirkom.. dabar laimingi ir ramūs laukiam sirpstančių uogųsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ,as cia ryskiai ne i tema , bet gal kas zinosit priezasti, namuose turiu margalapi fikusa, bet jisai visai baigia numesti lapus nesuprantu del ko , jie pagelsta ir krenta .....Aciu
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 06 11, 14:27)
Bet jis turbut labai mazutis, nes as pernai pirkau su akcija is medelyno tokius mazucius, po ziemos tik intensyviai auga, bet nezydejo. Dabar gal kokia 25-30 cm aukščio. Negi tokie turi zydeti? As net nesitikejau to  unsure.gif

vieną su peržydėjusiais pumpurais ir bebrandinantį sėklas pirkau ir buvo ūgio tik ~15 cm, o pagal aprašymus turi išaugti iki 1,8 metro aukščio ir pločio. Dabar prileidęs naujų ūglių ir ūgis siekia ~25 cm. Kitas su daug daug pumpurų ir tokių mėsingų taip pat ūgis buvo tik ~20 cm. O tikslaus pavadinimo neturi, - gal jie antroj vasaros pusėj žydės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2007 06 11, 15:23)
Sveikos merginos ,as cia ryskiai ne i tema , bet gal kas zinosit priezasti, namuose turiu margalapi fikusa, bet jisai visai baigia numesti lapus nesuprantu del ko , jie pagelsta ir krenta .....Aciu

pas mane tas pats tik tai buna i rudeni, per vasara priaugina kelis lapus, o ling rudens ir numeta doh.gif tai toks stovi kaip stagaras su keletas lapu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 11, 15:36)
pas mane tas pats tik tai buna i rudeni, per vasara priaugina kelis lapus, o ling rudens ir numeta doh.gif tai toks stovi kaip stagaras su keletas lapu doh.gif

aš irgi turiu kažkokį margą daiktą, kuris mėto lapus ir tik dabar ant nusususio stagaro išleido keletą lapelių! g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 11, 15:36)

o mano tai visai nuplikti baigia ir pradejo nuo to , kai ji pajudinau langus valydama , o gal dar galvoju jisai stovi ant palanges rytineje puseje, tai gal tiesiogines saules perdaug, butu gaila jo, ikurtuviu proga pries sesis metus gavom dovanu o dovanotoja visa laika kai atvaziuoja apziuri kaip auga ir daba bijau gauti velniu kad nepriziurejau g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2007 06 11, 15:42)
o mano tai visai nuplikti baigia ir pradejo nuo to , kai ji pajudinau langus valydama , o gal dar galvoju jisai stovi ant palanges rytineje puseje, tai gal tiesiogines saules perdaug, butu gaila jo, ikurtuviu proga pries sesis metus gavom dovanu  o dovanotoja visa laika kai atvaziuoja apziuri kaip auga ir daba bijau gauti velniu kad nepriziurejau  g.gif  g.gif  g.gif

irnesakyk.gif as tai vis planuoju ismest blush2.gif
bet kai kraustemes, tai pagailejau ax.gif ai nu vis gyvastis rolleyes.gif

tai dabar isvis visalaik stovejo be jokio pozimio, matyt adaptavosi naujoj vietoj, tai uzvakar pamaciau kad lapa suka bigsmile.gif bet tas fikusas stovi pas mane salia kito zaliojo fikuso, kuris sakojasi, tai su tuo jokiu problemu, net nespeju suziureti kaip jis auga ir bujoja thumbup.gif tai ir nesuprantu kas tam gali buti negerai g.gif gal jie lepesni g.gif
Atsakyti
jau knifofijos grožybės wub.gif

aš apie namo aplinką, bet ne augalus ax.gif , ar turit kas šviestuvus su saulės baterijomis? ar verti dėmesio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2007 06 11, 15:48)
...turit kas šviestuvus su saulės baterijomis? ar verti dėmesio? g.gif

turim smile.gif
dėl apšvietimo tai iš jų nauda menka - šviesos kiek nuo žvakės, tačiau kaip akcentukas man visai patinka, turiu pora tų spingsulių įsmeigusi cool.gif įsijungia automatiškai kai sutemsta ir šviečia praktiškai iki paryčių, jei diena buvo šveisi, net jei ir stipriai debesuota būna, visvien pasikrauna, tik trumpiau spindi
beje, čia gal skonio reikalas, tačiau man labiau patinka tie šviestuviukai, kurie šviečia gelsva šviesa, o yra kiti, šviečiantys tokia balta, panašiai, kaip dienos šviesos lempos, bet man šitie sudaro šaltumo įspūdį schmoll.gif žodžiu, renkantis ant pauotės paprastai būna nurodyta spalva, kokia šviečia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 11 birželio 2007 - 14:57
QUOTE(Manyka @ 2007 06 11, 13:12)
schmoll.gif  ilgiau! aš braškes prieš ~mėnesį kai nuravėjau, tai iki šiol švaru!

na braškėse ir pas mane nėr, bet jos kai suaugož- tai kur tai piktžolei list- vietos neliko

QUOTE(yuki @ 2007 06 11, 15:48)
jau knifofijos grožybės wub.gif
aš apie namo aplinką, bet ne augalus ax.gif , ar turit kas šviestuvus su saulės baterijomis? ar verti dėmesio? g.gif

pas manre, man tai thumbup.gif vakare gražu
Atsakyti