Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

vejas sivakart pas mus baisinis,visus geliu puodus surankiojau ir i pakampius sunesiau
Papildyta:
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2007 06 26, 23:16)
sakai cia toks pat augalas? ar tikrai? blink.gif

nu tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 06 27, 00:18)
vejas sivakart pas mus baisinis,visus geliu puodus surankiojau ir i pakampius sunesiau
Papildyta:

nu tikrai  smile.gif

tada greit sugalvok lietuviska pavadinima jai lotuliukas.gif
Atsakyti
kam dabar taip staigiai prisireike g.gif uzsuks Knifofija ryt ir pasakys,ji tai tikrai zino smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 06 27, 00:29)
kam dabar taip staigiai prisireike  g.gif uzsuks Knifofija ryt ir pasakys,ji tai tikrai zino  smartass.gif

oi lauksim lauksim...mes knifofijos lauksim.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 06 26, 23:18)

o as surankiojau sukes nuo puodu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2007 06 26, 16:53)
gal geriau kur sausa, tarkim tulpes aš iškasiau ir garaže

palaukit, palaukit blink.gif , as praeita rudeni pirma karta pasisodinau tulpes, dar zali stiebai, toki grazus margi lapai ir pats ziedas sampano taures wub.gif
tai jas reikia iskast? o kaip atskirt nuo stiebu, nes jie kieti zali normalus stiebai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 06 26, 23:54)
o as surankiojau sukes nuo puodu  verysad.gif
Papildyta:
palaukit, palaukit  blink.gif , as praeita rudeni pirma karta pasisodinau tulpes, dar zali stiebai, toki grazus margi lapai ir pats ziedas sampano taures  wub.gif
tai jas reikia iskast? o kaip atskirt nuo stiebu, nes jie kieti zali normalus stiebai  doh.gif

tulpes reikia iskasti kai pagelsta,nuvysta lapai,jei dar zaliuoja tikrai neiskask,bet cia jau Knifofijos reikia klausti biggrin.gif
Atsakyti
[/IMG]http://public.fotki.com/Mutte/gls/
Papildyta:
QUOTE(madre @ 2007 06 27, 00:32)

http://public.fotki.com/Mutte/gls/
Papildyta:
QUOTE(madre @ 2007 06 27, 00:45)
Papildyta:

http://public.fotki.com/Mutte/gls/

atsiprasau uz savo bandymus ikelti nuotraukas,mano kompiuteriste miega,o as galvojau kad viska zinau blush2.gif ,tik viens ir ikelsiu,pasirodo pervertinau savo galimybes,ir vis is to didelio noro pasirodyti Wolke savo sundiville blush2.gif ax.gif tikiuosi pavyks kita karta ir man savo gelytes parodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 06 26, 23:15)
user posted image
lotyniskai vadinasi Plectranthus coleoides,vokiskai nesakysiu - nes vis tiek niekam neidomu,o lietuviskai nezinau  blush2.gif

Mano žiniomis čia yra cimžieda, dar kitaip vadinama šunine cimžieda mirksiukas.gif
Bet kiek įžiūriu, tai ne ta pati, kuri pas t_a_m_s_i albume yra paskutinėj nuotraukoj schmoll.gif Ant liežuvio galo man jos pavadinimas doh.gif
Pagaliau prisiminiau blush2.gif Pas t_a_m_s_i auga tramažolė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 27 birželio 2007 - 04:53
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2007 06 26, 22:35)
Po keliu menesiu ant stiebo pasirodo pirmieji ziedpumpuriai. Dabar vaikai gali rinktis-leisti issiskleiti ziedams ar nugnybti pirmuosius ziedpumpurius. Pirmas pasirinkimas suteiks jums anstyvu ziedu, taciau einant antruoju keliu kerai isaugs aukstesni ir per vasara kur kas gausiau zydes...."  ax.gif

geeeeras... ačiū labai! 4u.gif reiktų ir man kokią protingą knygą įsigyt ax.gif
pas man jau pasirodė pirmieji žiedeliai, tai ką, eit ir nužnybt?????? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 06 26, 23:54)
as praeita rudeni pirma karta pasisodinau tulpes, dar zali stiebai, toki grazus margi lapai ir pats ziedas sampano taures  wub.gif
tai jas reikia iskast? o kaip atskirt nuo stiebu, nes jie kieti zali normalus stiebai  doh.gif

tai kad tulpių nereikia kasmet iškasinėt!! mano ma sode išvis niekad jų nekasdavo, tai taip gražiai kartu su narcizais subujoję buvo!! o šiaip tai patariama kas 3-4 metus. su kokiais hiacintais kitas reikalas - kasmet kasinėt tenka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Danuška @ 2007 06 26, 19:47)
Aš tik nupjovus veją apie braškes dėjau gana neplonu sluoksniu - kitaip piktžolės labai greit išlenda rolleyes.gif nu ir labai liuks - uogos švarutėlės, o tuo pačiu ir pasitręšia.  ...

ačiū, Danuška, reikės imtis veiklos 4u.gif

QUOTE(Manyka @ 2007 06 26, 21:26)
...Kadangi buvo kalba apie tai, kad niekas nededa vaizdų, tai aš keletą įdėsiu.. Tikiuosi labai nesupeiksit, nes čia mano tik antrų metų gėlynėlis..  blush2.gif
Jolaxus,ar įžiūri kochiją ir tuos margus lapelius prie akmenukų? smile.gif tiesa, man jie kažko ima ruduoti ir džiūti, gal jiems per karšta atokaitoj???? g.gif ...

šaunuolė, pasidarbuota matosi iš peties thumbup.gif kochiją kitąmet ir tu ravėsi ir dalinsi šitiek prisodinusi mirksiukas.gif o žiemė (ta margais lapeliais) gal tiesiog adaptacijos stadijoj, paskui greit atsigaus. šiaip ji visai nereikli, gyvena ir saulėj ir šešėlyje. Būna, kad persodinus visai nutrupa, apspangsta, o po kiek laiko švieži pumpuriukai pradeda kaltis visai iš žemės

QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2007 06 26, 22:13)
...ir paskutineje nuotraukoje nezinau kaip augalas vadinasi...gal kas padesit?...

tas paskutinis tikrai šliaužiančioji tramažolė

QUOTE(madre @ 2007 06 27, 00:53)
...atsiprasau uz savo bandymus ikelti nuotraukas,mano kompiuteriste miega,o as galvojau kad viska zinau blush2.gif ...tikiuosi pavyks kita karta ir man savo gelytes parodyti smile.gif

oi lauksim lauksim mirksiukas.gif gal ir būtų viskas gerai, tik kažkur fotki nustatymuose reikia uždėti kad tas albumas yra viešas, tada neprašys slaptažodžio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 27 birželio 2007 - 06:59
QUOTE(jolaxus @ 2007 06 27, 07:55)
šaunuolė, pasidarbuota matosi iš peties thumbup.gif kochiją kitąmet ir tu ravėsi ir dalinsi šitiek prisodinusi mirksiukas.gif

blush2.gif ačiū 4u.gif
Man tai vis dar nesitiki, kad kochija didelė užaugs... Kada jos 'bujojimo' metas? biggrin.gif rudenį?
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 06 27, 08:19)
blush2.gif ačiū  4u.gif
Man tai vis dar nesitiki, kad kochija didelė užaugs... Kada jos 'bujojimo' metas?  biggrin.gif rudenį?

maždaug per mėnesį pasistiebs iki normalaus aukščio, o spalva keisis tik rudenį pradėjus vėsti orams. pažiūrėjau kada pernykštės nuotraukos darytos, tai žalia pilno aukščio liepos antroje pusėje, o paraudusi spalio pradžioj smile.gif
Atsakyti