Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2007 06 26, 21:45)
o man pradeda patikti tas kvapas...anksciau dusdavau...dabar jau patinka  blink.gif  lotuliukas.gif

aš tik pirmais metais su jais 'susidėjau', tad kol kas dar kvapo nemyliu, bet labai akys džiaugiasi į smulkiažiedžius spoksant biggrin.gif daba gailiuosi, kad jų į kabančius vazonus nepasodinau.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Irmavi @ 2007 06 26, 21:45)
nuoširdu...o kiek jėgų įdėta...žinau visą tai mirksiukas.gif fain-įsivažiuos gėlynėlis

ačiū 4u.gif ax.gif
ne tas žodis!! unsure.gif jau imu galvot, kad tuoj draugų neteksiu, nes kaip tik savaitgalis, taip mes ariam kaime doh.gif o tokių, kurie irgi norėtų art - su žiburiu nerasi! Tiesa, viena gera draugė kartą buvo atvažiavusi, tai taip džiaugiausi.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 26 birželio 2007 - 20:59
va ka pavyko uzsiauginti man.... yra jau zydinciu...yar dar tik zydesianciu.... ir paskutineje nuotraukoje nezinau kaip augalas vadinasi...gal kas padesit?
mano gelytes
cia ka tik nufotografavau...uztruko kol idejau i saita ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -t-a-m-s-i-: 26 birželio 2007 - 21:15
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2007 06 26, 22:13)
va ka pavyko uzsiauginti man....

oi, kaip turės gražiai atrodyt šarančius prie tos natūralios seno medžio sienosssss...... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 06 26, 23:16)
oi, kaip turės gražiai atrodyt šarančius prie tos natūralios seno medžio sienosssss...... wub.gif

istikruju sodindama geles aplink...galvojau kaip vieteles kur daznai vaikstoma....is siukslynelio paversti siek tiek patrauklesnem.... tai va ka sugalvojau matote.... nors tiek cia to galvojimo...turbut paprasciausia yra prisodinti serenciu...vienur paprasti.... kitur smulkieji 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -t-a-m-s-i-: 26 birželio 2007 - 21:21
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2007 06 26, 22:20)
istikruju sodindama geles aplink...galvojau kaip vietels kur daznai vaikstoma....is siukslynelio paversti siek tiek patrauklesnem.... tai va ka sugalvojau matote.... nors tiek cia to galvojimo...turbut paprasciausia yra prisodinti sernciu...vienur paprasti.... kitur smulkieji 4u.gif

ahaa, taip tik atrodo, dažniausiai paprastos (ir genialios) mintys labai sunkiai pro smegenų likučius iki centro prasibrauna.... bent jau man..... rolleyes.gif
dabar mirtinai gailiuosi, kad nepasodinau jų į vazonėlį.... fool.gif
o gal jei kokį iškasčiau, labai nesupyktų??? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 06 26, 23:23)
ahaa, taip tik atrodo, dažniausiai paprastos (ir genialios) mintys labai sunkiai pro smegenų likučius iki centro prasibrauna.... bent jau man..... rolleyes.gif
dabar mirtinai gailiuosi, kad nepasodinau jų į vazonėlį.... fool.gif
o gal jei kokį iškasčiau, labai nesupyktų???  biggrin.gif  g.gif

kask tik ir nesuk sau galvos tik su geru gabalu zemes iskask...kad kuo maziau saknu nukentetu...nors serenciai nebaugstus... kaip tik vakaras...pats tas....nenuvys ir atsigauti per nakti laiko i valias.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2007 06 26, 22:25)
kask tik ir nesuk sau galvos tik su geru gabalu zemes iskask...kad kuo maziau saknu nukentetu...

aha, tikrai jų šaknys labai vešlios, papurent žemės aplink neįmanoma!
ačiū už idėją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 06 26, 23:27)
aha, tikrai jų šaknys labai vešlios, papurent žemės aplink neįmanoma!
ačiū už idėją  4u.gif

zydinciu geliu enciklopedijoje stai kas parasyta apie serencius cituoju "iskarto sudyge sejinukaibuna visiskai stiprus ir juos galima persodinti po keliu savaiciu.Po keliu menesiu ant stiebo pasirodo pirmieji ziedpumpuriai. Dabar vaikai gali rinktis-leisti issiskleiti ziedams ar nugnybti pirmuosius ziedpumpurius. Pirmas pasirinkimas suteiks jums anstyvu ziedu, taciau einant antruoju keliu kerai isaugs aukstesni ir per vasara kur kas gausiau zydes...." ax.gif
ta prasme norejau pasakyt kad jei dvieju savaiciu augalelis tinkamas persodint tai ko jau suauges ne? idomiu minciu radau, to ko anksciau tikrai nezinojau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -t-a-m-s-i-: 26 birželio 2007 - 21:37
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2007 06 26, 22:35)
zydinciu geliu enciklopedijoje stai kas parasyta apie serencius cituoju "iskarto sudyge sejinukaibuna visiskai stiprus ir juos galima persodinti po keliu savaiciu.Po keliu menesiu ant stiebo pasirodo pirmieji ziedpumpuriai. Dabar vaikai gali rinktis-leisti issiskleiti ziedams ar nugnybti pirmuosius ziedpumpurius. Pirmas pasirinkimas suteiks jums anstyvu ziedu, taciau einant antruoju keliu kerai isaugs aukstesni ir per vasara kur kas gausiau zydes...."  ax.gif
ta prasme norejau pasakyt kad jei dvieju savaiciu augalelis tinkamas persodint tai ko jau suauges ne? idomiu minciu radau, to ko anksciau tikrai nezinojau... blush2.gif

kaip kaip ? blink.gif Čia vaikų enciklopedija? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 06 26, 23:38)
kaip kaip ?  blink.gif Čia vaikų enciklopedija?  biggrin.gif

ne ne vaiku... "vasar zydinciu augalu enciklopedija" 2005 m.
Atsakyti
user posted image
lotyniskai vadinasi Plectranthus coleoides,vokiskai nesakysiu - nes vis tiek niekam neidomu,o lietuviskai nezinau blush2.gif

nu jus darbstuoles su tom tagetem,as tai visada perku jau zydincius daigelius ax.gif MB nemegsta ju,is manes vis saiposi,kad cia mano megstamiausia gele turbut...o man jos grazios tongue.gif tongue.gif na ju kvapas,kaip ir pelargoniju man nepatinka,bet kol ju nelieti,tai to kvapo ir nesijaucia
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 06 27, 00:15)
user posted image
lotyniskai vadinasi Plectranthus coleoides,vokiskai nesakysiu - nes vis tiek niekam neidomu,o lietuviskai nezinau  blush2.gif

nu jus darbstuoles su tom tagetem,as tai visada perku jau zydincius daigelius ax.gif MB nemegsta ju,is manes vis saiposi,kad cia mano megstamiausia gele turbut...o man jos grazios  tongue.gif  tongue.gif na ju kvapas,kaip ir pelargoniju man nepatinka,bet kol ju nelieti,tai to kvapo ir nesijaucia

sakai cia toks pat augalas? ar tikrai? blink.gif
Atsakyti