Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Tina* @ 2007 06 26, 11:53)

QUOTE(aiwa @ 2007 06 26, 12:26)
tikrai, kodel?? g.gif

Na nežinau kodėl, bet ji kaip sakė, mes žmonėms nesėjam sportinės, geriausiai yra universalas. ir kažkaip žinokit neisgilinau kodėl.
QUOTE(cikcak @ 2007 06 26, 12:38)
Na vaikutis problemų vejai tikrai nepridarys, o štai šuo  g.gif  schmoll.gif jam visiškai vienodai liliputas, sportinė ar dar kažkokia... Kalės jei jos laisvai paleistos , ne voljiere pridaro nemažai bėdos. Ten kur nusišlapina, žolei amen. Berniukai daugiau kenkia krūmeliams, medeliams  bigsmile.gif  biggrin.gif . Turiu dvi kales ( šunys dideli, vokiečių aviganės) tai tik ir žiūrėk, kad paleistos nespėtų ant vejos ko pridirbti( na gal mažas šunelis  ne tiek pavojingas). Man tai šunys gerai sutvarkytai aplinkai daug didesnis pavojus nei vaikučiai. Ypač jei šuo jaunas, tik nesužiūrėk jis ką nors išraus, sugrauž, ištryps  doh.gif
Ką jau darysi, mylimi augintiniai, kaip nebūtų pikta, ax.gif  pridaro visokių siurprizų  mirksiukas.gif

va va turiu tą pačią problemą su kale. tai ir lakstau pastoviai ir sėju žolę lopuose iš naujo, nes ten kur atlieka savo gamtinius reikalus lieka amžiais pliki plėmai. viskas išdega. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 06 26, 12:38)
ieskau paieskoj apie rododendru dauginima, tai paieska neranda nei rododendru, nei dauginimo, nu nesuprantu ka as ten darau  verysad.gif .
Ju.Ju ar tu kazkada apie tai forume klausei, gavai atsakyma? Skleroze blyn blush2.gif .
Nulauziau rododendro jauna saka ir noriu kur nors ikist, tai galvoju dabar - kur ir kaip  g.gif .

Be šansų pridaigint, čia jau aukštasis pilotažas
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 06 26, 11:57)
Čia pakankamai info http://www.rojaussodai.lt/ galima ieškoti ir pagal azalijas. Tik man rodos, jog jau vėlu dauginti auginiais (parašyta,cituoju -auginiais kovą - balandį arba rugpjūčio mėn.)

tuos straipsnius as jau anksciau perskaiciau, dabar - dar karta, ir nerandu nei zodzio apie dauginima auginiais, ir RS foruma truputi permeciau, o is kur tu cia cituoji g.gif , jau idomu pasidare, negi as tiek apkiautus, kad nebematau.
Mat ji biesas ta laika, kad jau nuluzo, pabandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2007 06 26, 13:46)
...naujo, nes ten kur atlieka savo gamtinius reikalus lieka amžiais pliki plėmai. viskas išdega.  doh.gif

maniškis ne kalė, ale tik pusmetinis, dar nemoka savo storo kumpio pakelti tai irgi pila kaip panelė į vieną vietą lotuliukas.gif kai pastebim, tai bėgam iš paskos su kibiru vandens ar su šlangu, tai atskiedus bent jau neišdega, tik ten jau azoto dozė pareina tai ir matosi sodriai žali kupstai, kur bachūras patręšęs biggrin.gif ir šiaip pastebėjau kad gal rytais, kai po nakties būna daugiau sulaikęs, kur ne kur matyt daugiau pavarė, tai yra padegusių vietų, o dienos metu matyt kad ir nekeldamas kojos, bet lašina po lašiuką, tai šiemet ir turim kupstuotą veją per tą brisiaus galą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 26, 12:54)
Be šansų pridaigint, čia jau aukštasis pilotažas

Nu ka, pries veja nepapusi, tada gal ir nemeginsiu irnesakyk.gif .
Atsakyti
[quote=Krisss,2007 06 26, 13:46]
Na nežinau kodėl, bet ji kaip sakė, mes žmonėms nesėjam sportinės, geriausiai yra universalas. ir kažkaip žinokit neisgilinau kodėl.

Tai dabar papasakokite ,(nes manau teks seti viska is naujo, nes taip baisi veja buvo o daba dar baisesne) kokia veja geriausia seti turint, šunį kuris moka gerai kasti, vaikų buri , netik savo bet ir puse sodo bezaidzianciu fitbola vejoje, ir dar kiekviena savitgali buri draugu su šašlykiuku , kurie irgi trypia kaip arklai g.gif . Del pjovimo tai mes nebijome, nes atvaziuoja senelis ir nupjauna , jo cia darbas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2007 06 26, 14:08)
...Tai  dabar papasakokite...

Tai papasakosiu ką galvoju šiuo klausimu biggrin.gif
Manau, kad nėra jokios panacėjos nuo šuns - kokią veją bepasėsi, jei jis mėgsta kapstytis, tai jam nė motais ar pas tave augs liliputas ar "guliveris" biggrin.gif tiesa, gal šiokia tokia panacėja - uždaryti jį į voljerą, arba apriboti laisvę pririšant ant grandinės, bet čia jau gyvo padaro diskriminacija, nebent nebus gaila laiko jį pavedžioti už savo kiemo ribų taip kaip tai neišvengiamai daro butuose šunis laikantys šeimininkai...
dėl žaidėjų ir kitų visokio plauko vejos mindžiotojų, tai tiesiog nesėčiau brangios vejos - kuriem galam paskui bežiūrint į siautėjančias kompanijas giliai širdyje dūsauti "va kiek pinigų įkišau ir še tau kokie vandalizmo aktai vyksta" jei jau kiemas bus normaliai eksploatuojams, tai sėčiau kokią universalią ne itin brangią veją ir širdasopio išvengčiau cool.gif
mano racionalumas kartais man kerta kitu galu, bet visiškai pritariu tam posakiui, kad "daiktai turi tarnauti žmonėms, o ne atvirkščiai", taigi blizginti, puoselėti, o paskui aimanuoti, dėl kiekvieno menko nuostolio ne man... schmoll.gif
va tep mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=jolaxus,2007 06 26, 14:23]
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
nu aisku universalas geriausiai , o gal padaryti plika aikste su kauburiukais nei zoles nei sirdagrauzio ir galvoju vaikai turetu kur bunkerius kasti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o šuo tai musintais iš laimes numirtu , kad nors viena diena negirdetu fu negalima biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O kokia veja skaitosi nebrangi , nes as jos niekada nesejau ir zalio supratimo neturiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makausike: 26 birželio 2007 - 13:35
QUOTE(makausike @ 2007 06 26, 14:08)
Tai  dabar papasakokite ,(nes manau teks seti viska is naujo, nes taip baisi veja buvo o daba dar baisesne) kokia veja geriausia seti turint, šunį kuris moka gerai kasti, vaikų buri , netik savo bet ir puse sodo bezaidzianciu  fitbola vejoje, ir dar kiekviena savitgali buri draugu su šašlykiuku , kurie irgi trypia kaip arklai  g.gif . Del pjovimo tai mes nebijome, nes atvaziuoja senelis ir nupjauna , jo cia darbas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mes pernai metais sėjom Burenburgo lygtais, universalą, tai labai patenkinta buvau, va dar sykį įkelsiu nuotraukytę, ten į statybas nekreipkti dėmesio.
nors šuo kur patvoriais gerai palakstydavo tai visko buvo. nors man atrodo nėra juk nieko amžino, o pas dar ir smėlis, tai ta žolė šiek tiek silpnesnė buvo.
o dabar turim gražią geltoną nudžiūvusią pievą, žinokit jei galėčiau tai sušaudyčiau savo vyrą, aišku jis netyčia ten sumaišė, bet kaip skauda širdį kad vėl teks vargt prie vejos. verysad.gif

[attachmentid=102750]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisss: 26 birželio 2007 - 13:42
Nepriekaištinga veja bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

pavasari pirkau is Regilos pluostine juka. Pasisodinau ir dabar kad jau auga tai auga mano grazuole, dziaugiuosi, neatsidziaugiu, aisku dar be ziedu, bet vis tiek grazuole thumbup.gif , auga, stiebiasi, kokia diena ir foto imesiu.

Tik kaip ja gerai man reikes ziemai paruosti, stai kur klausimas? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evanescene @ 2007 06 26, 14:40)
Nepriekaištinga veja bigsmile.gif

Buvo, doh.gif man labiausiai gaila ne tiek vejos, bet kad vaikas mūsų neturės kru lakstyti. verysad.gif
Atsakyti