Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

kodel nezydi mano rododendrai? pasakykit zmones jau verkiu.
Atsakyti

Aciu Knifofijai uz patarima 4u.gif jau nukarpiau visus nurudavusius ziedelius smile.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 06 22, 17:00)
As tai siandien kvietku neplanuotai prisipirkau

Maciau pirkti labai grazia margalape lauko juka .

lauksim nuotraukyciu bigsmile.gif

nu kaip atrodo lauke auginama Juka g.gif neesu macius,va kambarine turiu,o lauke auginama -ar ji atspari salciams...gal butu galima foto ax.gif
Papildyta:
Irmavi,kazkaip nemaciau tavo gelynu bendro vaizdo g.gif tik atskiru gelyciu nuotraukos ,labai idomu butu pamatyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 06 22, 14:41)
oi, mergikės, prisiminiau tokį mažuuutį atradimą, sakau pasidalinsiu, mažu kam pravers ax.gif
taigi vakar pribrendo reikalas nupurkšti bulves nuo kolorado lervų gun_bandana.gif o pas mane bulvių 10 kg pasodinta, tai tirpalo reikia palyginus mažai, tikrai ne 10 litrų, kur skiedimo normose visokių herbicidų ir insekticidų nurodoma. tai va kuičiausi po vaistinėlę, nes anksčiau tos chemijos dozavimui naudodavau toką mažutę 5 ml graduotą taurelę nuo vaikiškų sirupėlių. Neradau tokio daikto bet aptikau ne blogesnį - 2 ml vienkartinį švirkštą - kadangi purškiau savo bulvių "plantaciją" su mažu 2 l talpos purkštuvu, tai buvo pats tas atmatuoti 1 ml insekticido - jokių pilstymo nuostolių thumbup.gif

Insekticido nuostolių gal ir nebuvo schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif , bet ne pats geriausias sprendimas pukšti mažu pukštuvu, nes sveikata pati brangiausia g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Wolke,čia apie jukas mirksiukas.gif

O va šitaip ji atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 22 birželio 2007 - 20:27
QUOTE(jolita123 @ 2007 06 22, 20:04)
kodel nezydi mano rododendrai? pasakykit zmones jau verkiu.

Aš šiemet nusipirkau 2. Bet jau abu nužydėjo verysad.gif . Na dabar tik tikiuosi kad sėkmingai peržiemos ir lauksiu žiedų kitais metais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raidai: 22 birželio 2007 - 20:38
QUOTE(vida777 @ 2007 06 22, 17:00)
As tai siandien kvietku neplanuotai prisipirkau - petuniju "milijonai varpeliu", svyranciu verbenu kelmai po 50 cnt. buvo, tik tiek, kad visos raudonos, dar kazkokiu zydinciu medeliu ant stiebo po eura pasiemiau  ax.gif . Kartais ir ziopliams sekasi  hihihi.gif , bet buna tik dvi galimybes - arba gauni pigiai, arba nebegauni nieko. Siemet matyt labai daug geliu uzauginta, tai kas gi bepirks tokiu laiku, kai pas visus jau ir taip nuo palangiu ir balkonu geles virsta. O stai pernai tokiu laiku is LT gryzus, nieko nebegavau is svyranciu vasariniu nusipirkt  schmoll.gif , reikejo begonijas sodint.

Maciau pirkti labai grazia margalape lauko juka  wub.gif , bet ant to cedelio ir ziedai margi (balti-roziniai) buvo. Knifofija, ar tavo juka irgi margai zydi? Mano jukos, kur pavasary prisiplesiau, taip zelia  thumbup.gif , ir net atzalas jau leist pradejo. Dar kambariniu turiu jau gal 10 prisidauginus ir dar 3 dideles kaip medziai, tai su tom jukom jauciuos jau beveik kaip siubo filme  bijau.gif - kur nepazvelgsi, jukos tik lenda, lenda  biggrin.gif .

Margalapės pas mane dar nežydėjo.
Atsakyti
Labas vakaras,

Pribrendo pora klausimu:

Ar galiu jau iskasineti jacintus, ar dar palaukt? lapai dar nevisai pagelte...

KAs nutiko mano putinui? Anksti perzydejo, geguze dar, dabar stovi vargsas apkramtytais lapais, stiebu virsunes aplipe mazais juodais vabaliukais, o ant virsaus vabaliuku dar skruzdelyciu maciau. doh.gif kaip ji gelbet?

Kas darosi eglutei? Eme ruduoti. Galvojau kad per mazai dregmes. Palaisciau, dabar palijo. Ruduoja toliau. Nuotrauka su iliustracija ikelsiu veliau
Atsakyti
sveikutes 4u.gif nors jau ir velu tai noreciau pasirodyti ka siandiena pasidariau, beje ka tik is darzo. Pasinaudojusi Jolaxus kazkur matytu vaizdeliu, kuriau savaji, gal jis ir ne toks koks turi buti, bet sukaltas mano rankomis blush2.gif Kritika priimu ax.gif

user posted image

Jeigu agurkai lips, busiu pati laimingiausia biggrin.gif
Atsakyti
Dabar pazadu tesiu Wolkei- dekor. baseinukas.

user posted image

vargse eglute..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 06 22, 10:56)
Prieš išvažiuojant atostogų - atnaujinti gamtos vaizdeliai čia:

Labai gražu pas jus thumbup.gif O kur Jūs tas supynes tokias su viskuo pirkote g.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 06 22, 21:22)
Wolke, apie jukas
O va šitaip ji atrodo

bigsmile.gif kokia faina,jau irgi noriu ax.gif

QUOTE(smth1 @ 2007 06 22, 22:19)
Dabar pazadu tesiu Wolkei- dekor. baseinukas.

Aciukas uz baseinuko nuotrauka 4u.gif labai mazyte,ar neitu didesnes ir isarciau...ne be tos akys matai- senatve blush2.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
kodel eglute vargse...
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 06 22, 22:37)
bigsmile.gif kokia faina,jau irgi noriu  ax.gif
Aciukas uz baseinuko nuotrauka  4u.gif labai mazyte,ar neitu didesnes ir isarciau...ne be tos akys matai- senatve  blush2.gif  mirksiukas.gif

Papildyta:
kodel eglute vargse...

as ir pati nieko neizlebiu, bet nesuprantu kodel mazas ikelia. darau viska taip pat kaip seniau...ka cia sugalvojus..nu pameginsiu dar karteli

user posted image

o vargse nes pradejo ruduot..nezinau nuo ko ir ka daryt smile.gif
Papildyta:
cia dabar ne i tema- gelynas. darosi panasus i dziungles..

http://i107.photobuc...as/IMG_1144.jpg

is kitos puses

http://i107.photobuc...as/IMG_1149.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 22 birželio 2007 - 21:41