Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 06 21, 13:19)
o čia jau skonio reikalas - jei nori veją palaikyti žalią kaip smaragdas, tai ir saulutės patampa piktžole kai užsisėja, o jei į tai žiūrėti romantiškomis akimis taigi ir gražu  smile.gif
aš va žiūriu į savo veją ir stebiu užsisėjančius žemus baltus dobiliukus... ir galvoju lyg jie jau gaunasi pašalaičiai, bet gal ir gražu savotiškai rolleyes.gif vat ir mintiju ar čia vistik bandyt atsikratyti ar tegul gyvena rolleyes.gif

Jos kanda tik prispaustos. Jei jų neliesi jos neįkas, jas galima glostyti (labai švelnios) Mes vaikystėj visad augindavom kamanes, glostydavom iš namų medų joms nešdavom. lotuliukas.gif Pagyvens pas tave kokį porą savaičių ir išskris. Pavyzdžiui dobilus apdulkina tik kamanės, kiti vabaliūkščiai nedasiekia nektaro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 21, 14:39)
nu man tai trukumas geliu doh.gif
irnesakyk.gif biski berysio atrodo blush2.gif

Nu man irgi ziedeliu truksta tokiu ryskesniu g.gif serenciuku vronbinciau ir viskas biggrin.gif O ten kaip supratau Pasakele? biggrin.gif

Knifofija , aciu uz padrasinima 4u.gif Varau skint asiukliu , ausginsiu toliau kasas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 21, 14:55)
Nu man irgi ziedeliu truksta tokiu ryskesniu  g.gif serenciuku vronbinciau ir viskas  biggrin.gif O ten kaip supratau Pasakele?  biggrin.gif

Varau skint asiukliu , ausginsiu toliau kasas  tongue.gif

aciu uz pastabas bigsmile.gif
aha, isdykele pasakele doh.gif

ryzas kasas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 21, 12:29)
Tai gi jos mielos irnesakyk.gif Nieko nedaryk jom ir nekas  schmoll.gif As prie savosios  didziules taukes raviu, o ji aplipusi kamanem, man net grazu ziureti kaip jos dirba  biggrin.gif Kamanes ne sirses, jos draugiskos  drinks_cheers.gif

P.S ziuriu nemazai musu yra, bet nieks nereaguoja i mano asiukli  g.gif 31 psl. uzdaviau klausima ne i tema  blush2.gif 
Ikiruole   doh.gif

Radau nete:
Nuoviru išplovus galvą, plaukai sustiprėja (nuo slinkimo), įgauna blizgesį..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crocus: 21 birželio 2007 - 14:43
ciuju ir as eisiu rinkti asiukliu bigsmile.gif
Atsakyti
iš tiesų gi dažna piktžolė turi gerų savybių, ir dilgėlės ir varnalėšos ir gysločiai ir kiaulpienės ir šalpusniai ir visa galybė kitų yra gydomieji augalai, ale gi žinok tu, eilini žmogeli, kada ką ir kaip vartoti doh.gif įvaldžius tokias žinias tai nereikėtų nei banvelų nei roundapų - viską išrautumėm sudžiovintumėm ir į maišelius supakuotumėm lotuliukas.gif
čia apie garšvas pasijuokėm kadaise, bandydamos jų atsikratyti
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 06 21, 16:03)
iš tiesų gi dažna piktžolė turi gerų savybių, ir dilgėlės ir varnalėšos ir gysločiai ir kiaulpienės ir šalpusniai ir visa galybė kitų yra gydomieji augalai, ale gi žinok tu, eilini žmogeli, kada ką ir kaip vartoti doh.gif  įvaldžius tokias žinias tai nereikėtų nei banvelų nei roundapų - viską išrautumėm sudžiovintumėm ir į maišelius supakuotumėm lotuliukas.gif
čia apie garšvas pasijuokėm kadaise, bandydamos jų atsikratyti

kaip tik vakar apie jas su kaimynka snekejom, kad niekaip neissinaikina, o ji sako nete kai paziurejo, kad kiek naudos, tai dabar dziovins, nes lyg irnuo kepenu ar dar nuo ko, na zo gerietis cia tongue.gif
nu as tai vistiek ja raunu lauk, nereikia man cia tokiu gerieciu schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis ax.gif

Apie kurias saulutes vejoje čia kalba ėjo? Supratau,kad apie tas,kur į dobiliukus panašios ax.gif Ar aš kažką praleidau rolleyes.gif

QUOTE(rena @ 2007 06 20, 09:58)
Ju.Ju, nu nuvariau ir as pasiziureti tos etiketes blush2.gif  hihihi.gif

Nu ir aš pirmiausia pašalinu visas etiketes ax.gif mano akis irgi pirmiausia už etiketės užsikabino biggrin.gif O vežimaitis labai gražus thumbup.gif

QUOTE(draugaite @ 2007 06 20, 16:00)
maciau, kad buvo klausimas apie braskiu usu sodinimo laika ir ju emima tik is pirmameciu
mano teveliu patirtis yra tokia, kad tikrai geriau imti is pirmameciu ir butent pirma augaliuka. priezastis labai paprasta: pirmameciu braskiu derlius baigiasi anksciau nei senesniu, todel jos greiciau paleidzia usu ir pradeda skirti jegas jiem auginti. kai pirmas ugliukas paleidzia saknele (prisitvirtina, nors nebutinai) nuskinamas uso galas kur pradeda ar tik prades augt antras vaikiukas, taigi bel gaugiau maisto medziagu atitenka pirmam ugliukui ant uso. tada rugpjuti tuos ugliukus galima atskirti nuo motininio krumo ir sodint atskirai.
Per rudeni jie isisaknija ir gerai perziemoja. vasara uzaugina keleta dideliu uogu.
jei kuriais metais usu buna mazai, tai imam ir antra (teko ir trecia) ugliuka, arba ir is antrameciu. Zodziu pirmas usas is pirmametes braskes tik geriau, bet tirai ne butinybe.

mes kiekvienais metais nauju pasodinam, o senas (3-4 metu raunam), nes geriausia derliu augina antrametes (dideles uogos ir nemazai) ir treciametes (daug uogu, bet jau mazesnes).

Ačiuks 4u.gif mirksiukas.gif

Mano pusė agurkų nesudygo doh.gif Sėjau vienu metu,iš to pačio pakučio. Sudygo geras metras,o likusi lysvė tuščia blink.gif Nesuprantu kodėl. g.gif Važiavau šiandien į turgų pirkt agurkų daigų.Aišku daigų negavau,nes buvo jau popietė,tai nusipirkau augalų doh.gif Dėmėta plautė (labai dekoratyvūs lapai pasirodė) ir spygliuotuką vieną.Nepamenu dabar kaip vadinas,bet sakė galima vadint sidabrine žvaigžde bigsmile.gif Tai va,pasigyriau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 21 birželio 2007 - 16:00
QUOTE(rena @ 2007 06 21, 13:39)
user posted image

nu man tai trukumas geliu doh.gif
irnesakyk.gif biski berysio atrodo blush2.gif

Be rysio atrodo todel, kad tai tavo pacios, o is tikruju tai labai grazu, o gelyciu sek tokiu, kur kitamet pacios atsiseja, nors nebus ankstyvos, bet uztat veliau bus pats grozis Ir svoguniniu, kad pavasary zydetu, gali prisodint, melsves tai bus dar tik besikalancios. Maciau dar vakar PC vasariniu geliu misiniu - raudonu misinys, melynu ir baltu, gal ir graziai atrodytu dar pagalvojau g.gif .
Labai prabangi ta vynuogiu gyvatvore wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 21 birželio 2007 - 16:01
QUOTE(vida777 @ 2007 06 21, 16:59)
Be rysio atrodo todel, kad tai tavo pacios, o is tikruju tai labai grazu, o gelyciu sek tokiu, kur kitamet pacios atsiseja, nors nebus ankstyvos, bet uztat veliau bus pats grozis Ir svoguniniu, kad pavasary zydetu, gali prisodint, melsves tai bus dar tik besikalancios. Maciau dar vakar PC vasariniu geliu misiniu - raudonu misinys, melynu ir baltu, gal ir graziai atrodytu dar pagalvojau g.gif .
Labai prabangi ta vynuogiu gyvatvore  wub.gif .

drinks_cheers.gif Ir man ta gyvatvorė superinė thumbup.gif O gėlytės dar subujos,atrodys visai kitaip. Dėl gyvumo,kaip Ju-Ju sakė (atrodo),galima serenčiukų pasodint ax.gif

Tiesa,Wolke,jūsų vaizdeliai kaip visada thumbup.gif Ir mums malonu juos matyt mirksiukas.gif Aš pvz,nelabai turiu ką rodyt kol kas,na nebent plytų krūvas doh.gif Arba pernykščio bulvienojaus išartą juostą,apaugusią balandom unsure.gif cool.gif biggrin.gif Tikiuos kitais metais jau imsimės aplinkos ax.gif
Labai gražus augalas (kur pas šefą) pirmoj nuotraukoj.ten tokios a la smilgos ax.gif Man labai gražiai žiūrisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 06 21, 16:59)
Labai prabangi ta vynuogiu gyvatvore  wub.gif .

vat kas liko nuo anu seimininku grazaus, tai si gyvatvore, nu toki jaukuma suteikia thumbup.gif o kitka tai nieko gero schmoll.gif tai va kazka ir bandom taisyti daryti, pirmi metai-na prisviles blynas tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nengamo @ 2007 06 21, 16:58)
Dėmėta plautė (labai dekoratyvūs lapai pasirodė) ir spygliuotuką vieną.Nepamenu dabar kaip vadinas,bet sakė galima vadint sidabrine žvaigžde bigsmile.gif Tai va,pasigyriau rolleyes.gif

dek fotkes ir mes norim paziuret bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 21, 17:13)
dek fotkes ir mes norim paziuret  bigsmile.gif

ok. Pasodinsiu ir nufotkinsiu smile.gif
Atsakyti