Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(DENARA @ 2007 06 20, 13:31)

kas ten antroj foto pas sefa lipa ant stulpo, toks grazus, neiziuriu? vygdau vyjokio paieskas,kuris isgyventu visa diena ant saules  ax.gif  blush2.gif

Jo man tas šefo sodas irgi super, o ant stulpo lipa jei gerai įžiūriu tai labai fantastiškas augalas. Kai žydi atrodo taip

user posted image tai visterija, arba glicinija, bet deja mūsų kraštuose, su ja labai sunku g.gif schmoll.gif mačiau pas vieną žmogelį, tai tik dabar po kokių 5 metų auginimo ir popinimo bus žiedų .O šefo grožis kiek supratau- Vokietijoje tai ten kiek švelnesnės žiemos, tai toks vijoklis ir išsilaiko.

Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 21, 11:39)
nu ir man grazu, kai pas kitus matau kad ju visas kilimas  bigsmile.gif Na sako, ziauriai gadina pieva, vaikscioti basam nemalonu  blink.gif (nesamone kvepia kazkaip tai mastau.gif )

na tos saulutės iš tiesų kaip piktžolės, visur prisisėja, bet man kai žydi tai labai fainiai atrodo, o dėl to kad duria, tai tikrai nesąmonės, pas mano anyta sode jos yra pievoj viskas tvarkoj, niekas neduria smile.gif ir kai nupjauni kartu su žole, neduria po kiek laiko ir vėl žydi smile.gif ir dar vienas pliusas - vaikai iš gėlyno neskina gėlių mamytei, vis tas puokštelėm skina ir dovanoja, o aš į stopkiukus merkiu ir kokias 2-3 dieneles būnam pasipuošę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 06 21, 11:57)
...Karta gavau bukleta apie piktzoles ir priemones joms naikinti, tai net labai stebejaus, kad saulutes buvo vienoj eilej su pienem ir kt. brudais isvardintos....

o čia jau skonio reikalas - jei nori veją palaikyti žalią kaip smaragdas, tai ir saulutės patampa piktžole kai užsisėja, o jei į tai žiūrėti romantiškomis akimis taigi ir gražu smile.gif
aš va žiūriu į savo veją ir stebiu užsisėjančius žemus baltus dobiliukus... ir galvoju lyg jie jau gaunasi pašalaičiai, bet gal ir gražu savotiškai rolleyes.gif vat ir mintiju ar čia vistik bandyt atsikratyti ar tegul gyvena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 06 21, 12:19)
aš va žiūriu į savo veją ir stebiu užsisėjančius žemus baltus dobiliukus... ir galvoju lyg jie jau gaunasi pašalaičiai, bet gal ir gražu savotiškai rolleyes.gif vat ir mintiju ar čia vistik bandyt atsikratyti ar tegul gyvena rolleyes.gif

man grazu kur nors patvory po medziais palikti, bet ispuoseletam gelyne su veja, tai neleisciau schmoll.gif .
Atsakyti
sauluciu ir as pievoj turiu, niekas ten neduria ir mano mzius laksto basom ir mes vaikstom, jokiu broblemu schmoll.gif , o kai zydi tikrai grazu thumbup.gif

nu as irgi su savo problema blush2.gif ax.gif
zo vakar ravejau uz ukinio savo kemsynus, na, ten dilgeles, avietes, samanos ir kitas brudas, tai po samanom radau kamaniu lizda doh.gif ir dabar neina ten prieiti schmoll.gif o man raveti toliau reikia, kaip man jas isnaikinti g.gif
nors sako naikinti tipo ju negalima schmoll.gif jos jau link isnykimo eina g.gif tai ka tada su jom daryti, o svarbiausia kaip prieiti, jos iskart pakyla debesiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 06 21, 13:19)

Pas mane ta pati situacija schmoll.gif Nepaliksiu as ju cool.gif Busiu blogiete, bet va jie man tikrai gadina vaizda, ir plecia greitai dry.gif Zydet nezydi, nes nupjaunam, kai pjaunam zole, o lapuku man vejoj nereikia, ir taip pilna brudo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 21, 13:24)
...po samanom radau kamaniu lizda doh.gif ir dabar neina ten prieiti schmoll.gif o man raveti toliau reikia, kaip man jas isnaikinti g.gif
nors sako naikinti tipo ju negalima schmoll.gif jos jau link isnykimo eina g.gif tai ka tada su jom daryti, o svarbiausia kaip prieiti, jos iskart pakyla debesiu unsure.gif

ohoho doh.gif nu tikrai nekas, aptikus tokias "sugyventines" unsure.gif
Atsakyti
Nu jo... blink.gif Po samanomis kamanių lizdas? blink.gif
Jaučiu sunku bus jas iškrapštyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 21, 13:24)
...o man raveti toliau reikia, kaip man jas isnaikinti g.gif

Tai gi jos mielos irnesakyk.gif Nieko nedaryk jom ir nekas schmoll.gif As prie savosios didziules taukes raviu, o ji aplipusi kamanem, man net grazu ziureti kaip jos dirba biggrin.gif Kamanes ne sirses, jos draugiskos drinks_cheers.gif

P.S ziuriu nemazai musu yra, bet nieks nereaguoja i mano asiukli g.gif 31 psl. uzdaviau klausima ne i tema blush2.gif
Ikiruole doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 21 birželio 2007 - 12:31
o gal jas aprukinti, na kaip bites, ir graziai perkelti i kita vieta g.gif
nes kazkaip naikinti, tai irgi nesinori schmoll.gif juk nera jau tokios blogietes g.gif
oi, net nzn ka daryti doh.gif
Atsakyti
zinokit as ir dabar ziuriu mano gaziojoj vejoj atsiranda dobiluiku, istikro susinrvinau, nenoriu as ju, jie grazu bet ne mano vejoj smile.gif Kaip isnaikinti?
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 21, 13:31)
o gal jas aprukinti, na kaip bites, ir graziai perkelti i kita vieta g.gif
nes kazkaip naikinti, tai irgi nesinori schmoll.gif juk nera jau tokios blogietes g.gif
oi, net nzn ka daryti doh.gif

Mano vyrai miega dabar, tai kai pabus didziausias, pasidomesiu, nes esam tipo bitininkai assa.gif Manau jis zinos ka daryti 4u.gif
Atsakyti