Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(une @ 2007 06 10, 23:18)

Knifofija, o ta cesnaka galima gauti paprastiems mirtingiesiems...  ax.gif  jau kaip zinau, kur jo noreciaauuuu  bigsmile.gif   smile.gif

Dar turiu pora laisvų svogūnėlių (jie gan brangoki) tai rezervuoju juos Unei ir Manykai. Tik nežinau kaip jūs visos atsiimsit augaliukus, juk aš toli smile.gif Nebent rudenį gaudysit mane po muges. Arba gausit meeta pas mane organizuot. Visai smagu būtų visoms susitikt realybėje. Nors aš jau kai kurias pažystu. Kai kas buvo pas mane, kai ką mugėse mačiau. 4u.gif 4u.gif
O didžiausia laimė, pas mus šiandien lyja !!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 11 birželio 2007 - 09:23
Aciu, visom uz uzuojauta ir patarimus 4u.gif Jolaxus, visus metus taip ir dariau kaip tu sakei, bet kantrybe baigia issekti unsure.gif Bet kai tupi darze, ir taves klausia:
-ka ten veiki?
-Raviu...
atejo pas mane, kai dar nebuvo tvoros is jos puses, ir pradejo mokyti kaip raveti blink.gif Parode kaip ji ravi, su kokiu irankiu, ir parode nuo kurio krasto man pradeti ravet blink.gif doh.gif
Vyras irgi sako, nekreipk demesio...stengiuosi...bet kartais norisi gun_rifle.gif
blush2.gif

QUOTE(Knifofija @ 2007 06 11, 10:23)
Arba gausit meeta pas mane organizuot. Visai smagu būtų visoms susitikt realybėje. Nors aš jau kai kurias pažystu. Kai kas buvo pas mane, kai ką mugėse mačiau.  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif Butu liuks, jei rimtai koki meetuku suorganizuot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 11, 10:34)
Aciu, visom uz uzuojauta ir patarimus  4u.gif Jolaxus, visus metus taip ir dariau kaip tu sakei, bet kantrybe baigia issekti  unsure.gif Bet kai tupi darze, ir taves klausia:
-ka ten veiki?
-Raviu...
atejo pas mane, kai dar nebuvo tvoros is jos puses, ir pradejo mokyti kaip raveti  blink.gif Parode kaip ji ravi, su kokiu irankiu, ir parode nuo kurio krasto man pradeti ravet  blink.gif  doh.gif
Vyras irgi sako, nekreipk demesio...stengiuosi...bet kartais norisi gun_rifle.gif
blush2.gif
thumbup.gif Butu liuks, jei rimtai koki meetuku suorganizuot  tongue.gif

Žinoma kad būtų smagu. O tau JU.Ju kantrybės nelinkiu, o truputį griežtumo. Aš savo įkyrią kaimyne labai gražiai pastačiau į vietą. Ji vis atlėkdavo su visokiais pletkais, tai aš jos paklausiau: - Kuri geresne, ar ta kur sako, ar takur atsako.
Po šiai dienai ramu. Atšauk tu joms kad darai taip kaip tau patogu ir taip kaip tau norisi.
Atsakyti
Arba gausit meeta pas mane organizuot. Visai smagu būtų visoms susitikt realybėje. Nors aš jau kai kurias pažystu. Kai kas buvo pas mane, kai ką mugėse mačiau.  4u.gif  4u.gif
O didžiausia laimė, pas mus šiandien lyja   !!!!!!!!!

Aš vat ir vis galvoju šaunu būtų pas jus atlėkti ir augalėlius apžiūrėti ir įsigyti tuo pačiu blush2.gif
Taip tiikrai nuo ryto lyja thumbup.gif nors ir nestipriai bet vistiek puiku,dulkes nuplaus o ir truputuką padrėkins.

Pas mus sode jau ir braškės ir žemuogės puikiai raudonuoja thumbup.gif vakar mažiui priskyniau žemuogių indelį,tai labai jau jam patinka,labiau nei braškės.
Pas mus gale sodo prūdas,tai vakar vyrą pristačiau nors truputuką ten dumblius išvalyti ir nendres išpjauti,žinoma reiktų ekskavatoriumiu visą jį išvalyti,jei taip visas sodas nuspręstų tai liuks būtų thumbup.gif na bet vistiek jau geriau nei nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 11 birželio 2007 - 09:59
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 11, 09:23)
Dar turiu pora laisvų svogūnėlių (jie gan brangoki) tai rezervuoju juos Unei ir Manykai. Tik nežinau kaip jūs visos atsiimsit augaliukus, juk aš toli smile.gif Nebent rudenį gaudysit mane po muges. Arba gausit meeta pas mane organizuot. Visai smagu būtų visoms susitikt realybėje. Nors aš jau kai kurias pažystu. Kai kas buvo pas mane, kai ką mugėse mačiau.  4u.gif  4u.gif
O didžiausia laimė, pas mus šiandien lyja  !!!!!!!!!

o as pamirsau is kur tu doh.gif blush2.gif ar ne nuo siauliu kazkur?
Atsakyti
Dar turiu pora laisvų svogūnėlių (jie gan brangoki) tai rezervuoju juos Unei ir Manykai.

Valio!! clap.gif ačiū! aciuks.gif
o brangoki tai kiek??smile.gif ax.gif gal jau dabar taupyt pradėt?smile.gif

Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 06 11, 11:00)
o as pamirsau is kur tu  doh.gif  blush2.gif  ar ne nuo siauliu kazkur?

Aš iš Kuršėnų.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 11, 11:06)
Aš iš Kuršėnų.

oho, kaip toli nuo manęs! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 10, 21:47)
Pikta kaip sirse

neimk i galva, daryk, ka dariusi mirksiukas.gif
gerai, kad pas mane kaimynai nesikisa schmoll.gif tik karts nuo karto namus papraso priziuret ir tiek thumbup.gif

O didžiausia laimė, pas mus šiandien lyja  !!!!!!!!!

o pas mus papliaupe, lyg paverksleno ir tiek verysad.gif teks vakare vistiek gelytes lieti ax.gif

QUOTE(Knifofija @ 2007 06 11, 11:06)
Aš iš Kuršėnų.

einu ziuret i zemelapi kur jie randasi blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 09, 19:25)
oi norejau padekoti uz ideja su tom medicininem pirstinem thumbup.gif
gelyna nusiravejau, jau taip svariai bigsmile.gif  thumbup.gif
tik idomu, kada vel tos zoles prades dygti doh.gif

po pirmo lietaus biggrin.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 10, 21:47)
Pikta kaip sirse

pasiusk tu jas kur toliau, arba pasikabink lentelę- privati valda eiti deraudžiama biggrin.gif arba "atsakymai į visus klausimus mokami: klausimas apie ravėjimą 5lt., klausimas apie gėles 10lt" ir t.t lotuliukas.gif
aš ikirių kaimynų atsikračiau maždaug per porą metų, sėkmės tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2007 06 11, 13:03)
po pirmo lietaus biggrin.gif

schmoll.gif ilgiau! aš braškes prieš ~mėnesį kai nuravėjau, tai iki šiol švaru!
Atsakyti
o va mes sestadieni pas bendradarbi MB buvom bigsmile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

cia bukmeziai, sake lb grazi is ju gyvatvore gaunas thumbup.gif
user posted image

user posted image

user posted image

cia jis viska savo rankom dare thumbup.gif o dar pats ir bonsus daro, augina thumbup.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti