Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(MamyteVK @ 2007 06 19, 07:49)

MamyteVK, 19 Bir 2007 - 07:49, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

MamyteVK, 19 Bir 2007 - 07:49, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Sveikos,

pasiejau kvapniuju zirenliu, sudygo labai gerai, daigeliai graziai suaugo. Persodinau as juos i toki platu vazona, tik neglilu, padariau is salu toki kugi, ala obeliska, ir mano zirneliai kazkodel pradejo gelsti, lapeliai leipsta, o keli ziedukai issiskleide, tokie grazus........., kas nutiko mano zirneliams, ko jiems nepatinka? Neperlaistau, neisdziovinu, stovi rytineje puseje., kas jiems?
Aaaaaaaaaaa  g.gif ?

Sveikos,

pasiejau kvapniuju zirenliu, sudygo labai gerai, daigeliai graziai suaugo. Persodinau as juos i toki platu vazona, tik neglilu, padariau is salu toki kugi, ala obeliska, ir mano zirneliai kazkodel pradejo gelsti, lapeliai leipsta, o keli ziedukai issiskleide, tokie grazus........., kas nutiko mano zirneliams, ko jiems nepatinka? Neperlaistau, neisdziovinu, stovi rytineje puseje., kas jiems?
Aaaaaaaaaaa  g.gif ?

ir mano žirneliai gelsta verysad.gif tik aš juos pasėjau iškart į tą vazonėlį, kuriame jie turėtų visą vasarą augti ir žydėti. gal jiems reikia gylio? g.gif
Atsakyti
Kažkaip buvau kažkur pasiskaičiusi, kad žirniukus reikia sėti į nuolatinę vietą ir kad tos vietos gana didelės reikia g.gif tai į vazoniukus nesėjau, kaip iš pradžių planavau unsure.gif Tikrai nepamenu, kur tiksliai ir ką tiksliai skaičiau blush2.gif Pasėjau žemėje, mano dar nelabai dideli, bet kol kas negelsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteVK @ 2007 06 19, 08:49)

MamyteVK, 19 Bir 2007 - 08:49, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

MamyteVK, 19 Bir 2007 - 08:49, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Sveikos,

Aaaaaaaaaaa  g.gif ?

Sveikos,

Aaaaaaaaaaa  g.gif ?

Žirneliai nepersodinami, juos reikia sėti iškart į numatytą vietą.
Papildyta:
QUOTE(holiday @ 2007 06 19, 08:54)

holiday, 19 Bir 2007 - 08:54, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

holiday, 19 Bir 2007 - 08:54, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

ir mano žirneliai gelsta  verysad.gif tik aš juos pasėjau iškart į tą vazonėlį, kuriame jie turėtų visą vasarą augti ir žydėti. gal jiems reikia gylio?  g.gif

ir mano žirneliai gelsta  verysad.gif tik aš juos pasėjau iškart į tą vazonėlį, kuriame jie turėtų visą vasarą augti ir žydėti. gal jiems reikia gylio?  g.gif

Jiems trūksta azoto. Berk truputį salietros arba palaistyk raugintom srutom.
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2007 06 18, 20:12)

Šilingė, 18 Bir 2007 - 20:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Šilingė, 18 Bir 2007 - 20:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Turiu dobiliukų pievą, tik šiemet kažko sumažėjo dobiliukų  g.gif  Man patinka dėl sodrios spalvos - dobiliena tamsiau žalia, negu ten kur pasėta kultūrinė veja (mano pieva - net nesakau veja - tokia pusiau natūrali, pusiau sėta, tik kad pjaunama "vejiškai") Dobilai patys stipriai plinta, taip kadjų pribert be proto ko gera nereiktų  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Turiu dobiliukų pievą, tik šiemet kažko sumažėjo dobiliukų  g.gif  Man patinka dėl sodrios spalvos - dobiliena tamsiau žalia, negu ten kur pasėta kultūrinė veja (mano pieva - net nesakau veja - tokia pusiau natūrali, pusiau sėta, tik kad pjaunama "vejiškai") Dobilai patys stipriai plinta, taip kadjų pribert be proto ko gera nereiktų  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

o dar sako dobiliukai samana naikina ax.gif
pas MB tėvus tikrai padėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2007 06 19, 11:47)

diinka, 19 Bir 2007 - 11:47, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Ne tik samanas, bet ir vejos žolę ir visas kitas žoles.
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2007 06 19, 11:47)

Tiksliai, ten kur auga dobiliukai, samanų kaip ir nėra rolleyes.gif
Atsakyti
showoff.gif cray.gif aš tik savaitė su centais nepriėjau prie kompo................. kaip reik viską perskaityt? pradėjau suprasti merginas, kurios "n"-tajį kartą klausia "nuo ko pradėti sėjant veją.."..... cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 18, 17:07)

Ju.Ju, 18 Bir 2007 - 17:07, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Ju.Ju, 18 Bir 2007 - 17:07, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Jetau, net jei as ir tureciau laisvu pinigu, tikrai 6a. neirengineciau  schmoll.gif Patys turim 6a. tikrai ne toks jau didelis plotas, kad irengineti laistymo sistema, dar jei tiek kainuoja. 
Issakiau savo nuomone  4u.gif

p.s. Perskaiciau Knifofijos patirti, tai ishvis, zinant kaip migruoja augalai hihihi.gif Tai tikrai neuz ka vien del sios priezasties nenoreciau sios sistemos  schmoll.gif

Jetau, net jei as ir tureciau laisvu pinigu, tikrai 6a. neirengineciau  schmoll.gif Patys turim 6a. tikrai ne toks jau didelis plotas, kad irengineti laistymo sistema, dar jei tiek kainuoja. 
Issakiau savo nuomone  4u.gif

p.s. Perskaiciau Knifofijos patirti, tai ishvis, zinant kaip migruoja augalai hihihi.gif Tai tikrai neuz ka vien del sios priezasties nenoreciau sios sistemos  schmoll.gif

Aš tai irgi nežinau kaip, ten ir ką Holyday turi, bet jei 6a gryno gazono, tai aš laistymo sistemos tikrai norėčiau, jau tos žarnos doh.gif doh.gif . Pas mane ir visi gėlynai krūmynai patogiai išsidėstę būtų (vejos pakraščiuose, taip kad medžiai krūmai neužstotų). Ech bet man tai laistymo sistema nešviečia, plotas ne tas , o ir veja jau senai įrengta. Na ir kas be ko reikia gerai pasvarstyti paskaičiuoti.
Atsakyti
nu ka islekiu savaitei i italija su savo MB.jauciu kai grisiu tai uzsikasiu beskaitydama kiek bus prirasyta.lekiu krautis "smutkiu".o jum sekmes.
Atsakyti
Ai, dabar tik pastebėjau Holyday klausimą dėl tvoros (tinklinės) apželdinimo. Tai pas mane dvi pusės sklypo turi tinklinę tvorą. Vienoje pusėje auginu blizgantį kaulenį, kitoje gudobelę. Žiemą kai krūmai numeta lapus, viskas labai sėkmingai persišviečia. Mano gyvatvorės susodintos labai arti tvoros, tai man dabar dar ir truputį sunkoka jas genėti su elektrinėm gyvatvorės žirklėmis. Tenka žiūrėti kad neužkabinti tinklo. Dar problema, reikia eiti ir į kaimynų sklypą tvarkyti gyvatvorės, nes šakos per tinklą į jų pusę auga. Bet čia jau mano sunkumai, krūmai susodinti labai arti tvoros, taupant vietą.
O man labai patinka vijokliai, kad ir vinvytis. Minimum priežiūros, gausi lapija, greitai auga, nereikia karpyti. Aš savo gyvatvores, karpau minimum 4 kartus per sezoną, o tai nelengva doh.gif doh.gif labai jau aukštas užsiauginau ax.gif
Atsakyti
Man tai dar kilo klausimas kaip dobiliukai atrodo juos nupjovus? g.gif Kazkaip zoles pieva, tai zoles, o dobiliuku virsunes nurezus g.gif gal ir kvailai as cia garsiai mastau...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 06 19, 13:10)

Tina*, 19 Bir 2007 - 13:10, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Tina*, 19 Bir 2007 - 13:10, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Man tai dar kilo klausimas kaip dobiliukai atrodo juos nupjovus?  g.gif Kazkaip zoles pieva, tai zoles, o dobiliuku virsunes nurezus  g.gif gal ir kvailai as cia garsiai mastau...

Man tai dar kilo klausimas kaip dobiliukai atrodo juos nupjovus?  g.gif Kazkaip zoles pieva, tai zoles, o dobiliuku virsunes nurezus  g.gif gal ir kvailai as cia garsiai mastau...

As tai dar gal kvailiau paklausiu blush2.gif Kokio aukscio uzauga dobiliukai. Na zole pjaunam daznai, kad erkiu nebutu. O kaip zinoma, erkes megsta aukstesnes zoles nuo 20 cm verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 19 birželio 2007 - 12:51