Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(smth1 @ 2007 06 17, 21:26)

Ar jums neatrodo, kad siemet augalai su zydejimais ir nokinimais vaisiiu kazokie ankstyvi? Siandien jau radau prisipirpusiu tresniu,

aha, as jau kelias dienas tresnes valgau biggrin.gif Tik nepastebejau kad anksti g.gif Reikes gal tiksliai rasytis, kada kas noksta, prazysta ir t.t 4u.gif
Atsakyti
dėkui už supynes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 06 17, 11:45)
Maciau, kad kalbejot apie vaiku zaidimu aiksteles. Cia musu auksarankio a.a. senelio statinys:

Na bet ir šaunuolis senelis o vaikams kaip samagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 06 17, 11:45)
Maciau, kad kalbejot apie vaiku zaidimu aiksteles. Cia musu auksarankio a.a. senelio statinys:

jau trecia karta ziuriu,negaliu atsiziuret kaip man grazu! su dziaugsmu tokia namu kieme vaikams uzsakyciau
Papildyta:
[quote=Wolke,2007 06 17, 13:14]
pasirodykit :mirksiukas
butinai,kai tik nusipirksim nauja kazkoki laida,kad is fotiko i kompa nuotraukas galima buti ikelti,senasis kazko sustreikavo,gal ryt ar poryt,o tuo tarpu as ja paauginsiu lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 17, 21:37)
aha, as jau kelias dienas tresnes valgau  biggrin.gif Tik nepastebejau kad anksti  g.gif Reikes gal tiksliai rasytis, kada kas noksta, prazysta ir t.t  4u.gif

skanu ar ne?ir mes jau valgom geltonas ir tokias rausvas,bet man neatrodo kad labai jau anksti,nors ir neismanau blush2.gif geriau sakykit ar braskes jau saldyti ar dar tik ju pradzia g.gif
Atsakyti
QUOTE(madre @ 2007 06 17, 23:37)
geriau sakykit ar braskes jau saldyti ar dar tik ju pradzia g.gif

Mes pernai praziopsojom, atsiciuchinom kada jau ju buvo mazai doh.gif Sian pirkom gel.turguj (kaune) po 3,5 lt. Nu bet grazios tokios wub.gif Buvo ir po 2,5, bet netokios. Pirkom vaikiui, tai rinkomes grazesnes, o kadangi ruosemes ziemai trinti su cukrum, tai tiktu ir tos po 2,5 blush2.gif manau i sios savaites gala pirksim ziemai biggrin.gif

Sita g.gif Ar reikia irisu lapus nukirpti po zydejimo ax.gif Ir jei reikia, tai kada geriausia tai daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 17 birželio 2007 - 22:46
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 17, 23:46)
Mes pernai praziopsojom, atsiciuchinom kada jau ju buvo mazai  doh.gif Sian pirkom gel.turguj (kaune) po 3,5 lt. Nu bet grazios tokios  wub.gif Buvo ir po 2,5, bet netokios. Pirkom vaikiui, tai rinkomes grazesnes, o kadangi ruosemes ziemai trinti su cukrum, tai tiktu ir tos po 2,5  blush2.gif  manau i sios savaites gala pirksim ziemai  biggrin.gif

Sita  g.gif Ar reikia irisu lapus nukirpti po zydejimo  ax.gif Ir jei reikia, tai kada geriausia tai daryti?

reiks ir man nepraziopsot,noriu pasakyti kaip as saldau,nusipirkau indeliu bazeje,nuplaunu uogas,nusausinu,tada pjaustau jas grezineliais,uzpilu siek tiek cukrumi ir taip sluoksniuoju i tas dezeles,dali saldau sveiku.Po to,kai viena braskiu augintoja taip patare daryti-pjaustyti o ne trinti,tik taip ir darau,nes trintu mano vaikai nebenori valgyti o ir man paciai skaniau pjaustytos.Siulau ir jums pabandyti 4u.gif
ir dar noriu paklausti ar reikia nuzydejusiu irisu ziedkocius nupjauti blush2.gif nieko as neismanau
Atsakyti
Mamce, visos giria aikstele, o as pagirsiu vieta bigsmile.gif jergau kokie superiniai vaizdai atsiveria wub.gif bigsmile.gif (aikstele ir man labai patiko biggrin.gif , o tai kad ja dare artimas, tai is vis be zodziu wub.gif )

smth, Ju.Ju, kokias tresnes auginate? ax.gif

madre, labai gera mintis del braskiu pjaustymo griezineliais (kai is sveiku saldytu ir trintu jau atsivalgyta) thumbup.gif tikrai ja pasinaudosiu. dekui 4u.gif

o as siandien patyriau "lengva sirdies smugi" verysad.gif turejau tokia grazia balta durnarope. suskaiciavau, buvo 26 ziedai sukrauti jau... penktadieni vakare pries isvaziuodama i palanga labai stipriai paliejau. siandien grizom-o ji tokia nuvytus, kokios dar nesu macius geles nuvytusios... verysad.gif verysad.gif visi ziedai, labai, net kotas ir atrodo sunykes... ar yra kokia dar viltis, kad atsigaus?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
raportuoju apie savaitgalio pasiekimus:
minusai:
- daržas po liūties buvo labiau panašus ne į lietuvišką daržą, o į ryžių lauką doh.gif
- kruša prasidėjo žirnio didumo ledukais, o baigėsi didžiojo nago dydžiu, tai pakapota viskas kaip reikiant doh.gif
- kai kurie kiemo pakraščiai buvo virtę kliokiančia upe doh.gif
pliusai:
- šiąnakt dar nulijo, tai laistyti dar kelias dienas nereikės
- galima persodinti šį bei tą, kai žemė gerai atlyta
- iki krušos spėjau išskinti braškes, derlius - 3 kg assa.gif - pirmas normalus, nes tik pernai pavasarį pasodintos, tai pernykštis derlius tebuvo paragavimui
Atsakyti
Kad jau taip giriat blush2.gif , parodysiu is kitos puses, kad geriau matytusi.
Siaip mes ta nameli "projektavom" specialiai, nes vyresnelis turi problemu su kojyte. Tai kad butu daugiau kur pasikarstyt, vertikalesnis uzlipimas. Zodziu, cia "kineziterapinis" kompleksas biggrin.gif Bet sunus ten nelabai daznai zaidzia, matyt, savas daiktas greit atsibosta - uztat koks buna "kaifas" sveciu vaikams... thumbup.gif biggrin.gif
O "vaizdzialis" tai didziausias musu turtas. Uztai as sakau, kad pro mano langa visi metu laikai grazus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(madre @ 2007 06 17, 23:37)
geriau sakykit ar braskes jau saldyti ar dar tik ju pradzia g.gif

man atrodo jau gali, nes toks jausmas, kad tuoj i pabaiga pades eit g.gif

QUOTE(Mamce @ 2007 06 18, 08:52)
O "vaizdzialis" tai didziausias musu turtas. Uztai as sakau, kad pro mano langa visi metu laikai grazus  biggrin.gif

wub.gif wub.gif liapota user posted image
Atsakyti
Mamce, pavydas baltas "jama" rolleyes.gif
o kad vaikams tos pačios atrakcijos atsibosta, tai natūralu, bet kaip jie maivosi būdami tokių statinių šeimininkai, kai svečiai atvažiuoja ir "svaigsta", kad kažkas turi tokį žaidimų placdarmą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 17, 23:46)
Mes pernai praziopsojom, atsiciuchinom kada jau ju buvo mazai  doh.gif Sian pirkom gel.turguj (kaune) po 3,5 lt. Nu bet grazios tokios  wub.gif Buvo ir po 2,5, bet netokios. Pirkom vaikiui, tai rinkomes grazesnes, o kadangi ruosemes ziemai trinti su cukrum, tai tiktu ir tos po 2,5  blush2.gif  manau i sios savaites gala pirksim ziemai  biggrin.gif

Sita  g.gif Ar reikia irisu lapus nukirpti po zydejimo  ax.gif Ir jei reikia, tai kada geriausia tai daryti?

Jei nepersodinai, tai lapų nereikia liesti, tik persodinant beveik visų augalų lapus reikia sumažinti iki trečdalio. Nes šaknys nepaduoda tiek vandens kiek jo išgarina lapai ir augalas pradeda mirti.
Papildyta:
QUOTE(madre @ 2007 06 18, 00:13)
reiks ir man nepraziopsot,noriu pasakyti kaip as saldau,nusipirkau indeliu bazeje,nuplaunu uogas,nusausinu,tada pjaustau jas grezineliais,uzpilu siek tiek cukrumi ir taip sluoksniuoju i tas dezeles,dali saldau sveiku.Po to,kai viena braskiu augintoja taip patare daryti-pjaustyti o ne trinti,tik taip ir darau,nes trintu mano vaikai nebenori valgyti o ir man paciai skaniau pjaustytos.Siulau ir jums pabandyti 4u.gif
ir dar noriu paklausti ar reikia nuzydejusiu irisu ziedkocius nupjauti blush2.gif nieko as neismanau

Žiedkočius nupjauti nebūtina, bet patartina, nes kenkia grožiui. lotuliukas.gif Rašau kaip kosmetologė... lotuliukas.gif
Atsakyti