Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(rena @ 2007 06 16, 22:32)
mano kvietku stovis liko nekoks schmoll.gif
lb graziai atrodo thumbup.gif

maniškiai irgi balose mirksta, takelis - viena bala doh.gif

ačiūsmile.gif pirmi metai jos pas man žydi:)
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 06 16, 22:44)
maniškiai irgi balose mirksta, takelis - viena bala doh.gif

na ziuresiu ryt, koks ju stovis, nes dabar pro langa iskisau nosi, tai is petuniju galvu nieko nelike schmoll.gif kaliju tai nematau tamsoj, palergoniju puse ziedu numustu doh.gif ir tai mormaliai nesimato schmoll.gif
ai ryt eisiu guosti geliuku savo cray.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 16, 22:48)
na ziuresiu ryt, koks ju stovis, nes dabar pro langa iskisau nosi, tai is petuniju galvu nieko nelike schmoll.gif kaliju tai nematau tamsoj, palergoniju puse ziedu numustu doh.gif ir tai mormaliai nesimato schmoll.gif
ai ryt eisiu guosti geliuku savo cray.gif

siaubas!!! frusty.gif
console.gif
Atsakyti
Maciau, kad kalbejot apie vaiku zaidimu aiksteles. Cia musu auksarankio a.a. senelio statinys:

Atsakyti
QUOTE(madre @ 2007 06 16, 11:38)
beje,noriu pasigirti,ka tik parsiveziau savo sundaville,dabar ir as turiu,ziedai tokios pat spalvos,tik mano zymiai mazesne,na stengsiuos uzauginti,gal pavyks smile.gif

pasirodykit mirksiukas.gif

QUOTE(makausike @ 2007 06 16, 21:36)
o as siandien tik kanas i lauka is siltnamio isnesiau

maniskes jau pirma zieda skleidzia bigsmile.gif

vakar papirkom toki karkla ant stiebo salix integra Hakuro Nishiki gal kuri auginat,as kai per google norejau pasirinkti biski informacijos,tai ismete lietuvisku puslapiu,matyt Lietuvoj jis dabar irgi populiarus,kada mes ji turetumem pirma karta apkarpyt...ar laukti kito pavasario ir tada karpyt g.gif

dar visos po lietaus gelynus tvarkot...kad tokia tyla cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau tas lietus lietutis šiemet vien nuostolius tik ir daro ... mano pievelė negali sudygti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ax.gif .gi pagaliau vyra ikalbejau parvesti man nykstuka i kiema (dekoratyvini) .jau man jie tokie grazus wub.gif nesulaukiu rytojaus kada galesiu ji kur nors patupdyti.
Atsakyti
man del nykstuku nepasiraso schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 06 17, 11:45)
Maciau, kad kalbejot apie vaiku zaidimu aiksteles. Cia musu auksarankio a.a. senelio statinys:

bigsmile.gif kaip fainiai, bet ir vietos uzima nemazai rolleyes.gif

QUOTE(Perse @ 2007 06 17, 15:00)
Pasigirsiu  ax.gif .gi pagaliau vyra ikalbejau parvesti man nykstuka i kiema (dekoratyvini) .jau man jie tokie grazus  wub.gif nesulaukiu rytojaus kada galesiu ji kur nors patupdyti.

o man kazkaip tokie dalykiukai ne prie sirdies blush2.gif ax.gif
na dar patinka tokie moliniai kur galima vazoncika ikisti ar kokia gelyte pasodinti ax.gif

nu is mano palergoniju beveik vien tik stagarai beliko, o ziedu tik dulkeles doh.gif ir pini loveliai h2o (be skyliu mano loveliai), tai teko reanimuot doh.gif kalijos laikosi thumbup.gif o vat petuniju ziedlapiai nekaip atrodo schmoll.gif o var kur po vynuoge petunijos, tai thumbup.gif atrodo
na nieko manau atsigaus rolleyes.gif ir taip gerai siandien raveti thumbup.gif ir avieciu krumus kasti visai smagu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 06 17, 13:14)
pasirodykit  mirksiukas.gif
maniskes jau pirma zieda skleidzia  bigsmile.gif

vakar papirkom toki karkla ant stiebo salix integra Hakuro Nishiki gal kuri auginat,as kai per google norejau pasirinkti biski informacijos,tai ismete lietuvisku puslapiu,matyt Lietuvoj jis dabar irgi populiarus,kada mes ji turetumem pirma karta apkarpyt...ar laukti kito pavasario ir tada karpyt  g.gif

dar visos po lietaus gelynus tvarkot...kad tokia tyla cia  mirksiukas.gif

Karpyti kagi bet kada, kuo daugiau karpysi tuo rausvesnis bus. Jį reikia dažnai purkšti nuo grybinių ligų, nežinau kokie fungicidai naudojami Vokietijoje, aš daugiausia purškiu su vario sulfatu. Pirmi ligos požymiai ruduoja lapų galiukai. Tai nėra pavojinga augalui, tačiau dekoratyvumui kenkia. 4u.gif
Atsakyti
Lietuviškai kaimiška interpretacija holivudinių sūpuoklių tema ax.gif
user posted image
Atsakyti
Laba vakara,

augmenijos myletojos ir puoseletojos smile.gif

Is karto atsiprasau Wolke- fotoapratas buvo issikroves, ir pakrovejo kad ir vaziavo atvezti, neatveze. Tai baseinelio foto idesiu ateinancia savaite.
Nu pas mus tphu tphu tphu tik tradiskantijas vejas isvarte, teko siandien paristi. Visa kita gyva.
Mamce- zaidimu aikstele tai katu katu thumbup.gif zaidimu pavilijonas cia jau ne aikstele.

Ar jums neatrodo, kad siemet augalai su zydejimais ir nokinimais vaisiiu kazokie ankstyvi? Siandien jau radau prisipirpusiu tresniu, kai praeitais metais pirma liepos savaite prinoko..juodu serbentu irgi prinokusiu yra..o rasakila jau i nuzydejima lenkia..nors seniau tai per liepa stovedavo sau..kazko as cia nesuprantu g.gif
Atsakyti