Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(vilytte @ 2007 06 14, 21:08)
O dėl grėbimo - tai man net patinka.
Ir dar pastebėjimas - grėbti kitą dieną, kada žolė apvysta ir padžiūsta daug lengviau biggrin.gif

pas man pievos (ne vejos) ~ 50 arų, tai visiškas liūdesys... frusty.gif
tėtis jau antrą mėnesį kiaurus savaitgalius nieko kitko nedaro, tik su benzinine žoliapjove mojuoja... neįsivaizduoju, kokia šito vargo išeitis... verysad.gif frusty.gif
Atsakyti
nu nezinau kaip tai zolei patinka ta nupjauta zole ant virsaus pas mane jei lieka zoles nupjautos toj vietoj iskart nugelsta zole schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2007 06 14, 21:21)
nu nezinau kaip tai zolei patinka ta nupjauta zole ant virsaus pas mane jei lieka zoles nupjautos toj vietoj iskart nugelsta zole  schmoll.gif

Pas man tas pats, bet mes pjaunam ją aukštą, gal čia tinka tik tuo atveju, kai neišaugini jos iki pusės metro.. g.gif
Atsakyti
o tai jeigu jus tuos 50aru pievos dali panaudotumete darzui ar dam kam nors ?
uzuojauta tavo tevui mega_shok.gif
Papildyta:
QUOTE(Manyka @ 2007 06 14, 19:24)
Pas man tas pats, bet mes pjaunam ją aukštą, gal čia tinka tik tuo atveju, kai neišaugini jos iki pusės metro..  g.gif

nu as pjaunu ja nelabai auksta gal kokiu 10 cm buna bet iskart pagelsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2007 06 14, 21:27)
o tai jeigu jus tuos 50aru pievos dali panaudotumete darzui ar dam kam nors ?
uzuojauta tavo tevui  mega_shok.gif

tai kad daržas, pastatai ir gėlynas užima likusius 50......... mega_shok.gif
Papildyta:
QUOTE(Perse @ 2007 06 14, 21:28)
nu as pjaunu ja nelabai auksta gal kokiu 10 cm buna bet iskart pagelsta  g.gif

gal vistiek per aukšta? nes mano tė kai pašienauja kas savaitę aplink namus, tai tos žolės net nepastebim, užtat visur kitur, kur ji siekia iki pusės, tikrai guli, nedžiūsta, o kai nugrėbi - po ja būna pageltę..
Atsakyti
nu kad as ir su zolepjove draskausi kas savaite karsta.gif jau baigiu isprotet.siandi ir vel pavariau.
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2007 06 14, 21:35)
nu kad as ir su zolepjove draskausi kas savaite  karsta.gif jau baigiu isprotet.siandi ir vel pavariau.

nu tada nesuprantu g.gif gal nupjauta žolė per storais sluoksniais sukrenta ir dėl to nedžiūsta, nepraleidžia saulės ir 'geltonina' po savim augančia žolę??? g.gif
va mano 'fazendos' dalis. nušienauta tikrai gan storas sluoksnis, o dešiniajame kampe matosi dar nešienautas plotelis..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 14 birželio 2007 - 20:41
as ir nesuprantu g.gif turbut pas mane zole "ryza" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2007 06 14, 21:38)
as ir nesuprantu  g.gif  turbut pas mane zole "ryza"  smile.gif

lotuliukas.gif
gal kokia per sunki??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 14 birželio 2007 - 20:40
nu jo !!! pas mus 17 aru bet atrodo tiek daug doh.gif
Papildyta:
o gal sakau del to kad ji vejos zole specialiai uzseta?gal tokios biski lepesnes?
nes buvau vazona su gelem pastacius ir po juo po dienos nugelto. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2007 06 14, 21:42)
nu jo !!! pas mus 17 aru bet atrodo tiek daug  doh.gif

ne tas žodis!gerai tik tai, kad kaimynų panosėj nėra.. tačiau darbų ir vargų visam gyvenimui užteks...
va nešienautas grožis:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Perse @ 2007 06 14, 21:44)
o gal sakau del to kad ji vejos zole specialiai uzseta?gal tokios biski lepesnes?
nes buvau vazona su gelem pastacius ir po juo po dienos nugelto.  blink.gif

fig znajet, kaissssaknt... žinau tik tai, kad jei žolė gelsta, vadinas, jai nesigamina kažkoks pigmentas, o jis nesigamina, jei negauna saulės, tai tiek uždengus vazonu, tiek žolės sluoksniu, gaunas tas pats rezultatas!
Atsakyti
nu bet ka padarysi nepaliksi kemsynu tokiu patiem akis badys.
nusipirkit kokia karve nues lotuliukas.gif
Atsakyti