Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(smth1 @ 2007 06 13, 21:08)

o pasirodo net padiskutuoti rūpimais klausimais negalima su žinovais. Na, jei tai tik išskirtinių personų tema, ir klausimus gali užduoti tik visiškai žali, o atsakyti tik žinovai - gero vakaro bye1.gif
Atsakyti

Papildyta:
O aš siūlau prie kiekvienos , bendros su kaimynais tvoros pasodinti po tokią žalią "skulptūrą"
user posted image
[/quote]
thumbup.gif drinks_cheers.gif yess.gif yess.gif yess.gif cia tai geras lotuliukas.gif man tai dvieju tokiu skulpturu reiktu,Knifofija,gal uzsakymus priimat? lotuliukas.gif
Atsakyti
nu, nzn, as dariau kaip Knifofija sake ir mano rododendrai super duper isskyrus viena, kuriam suo ziema nuspyre "kaldra". o jau su kazkokiais selofanais neuzsiimsiu, neturiu laiko, uztenka ir dangstymo ir ravejimo bei laistymo

ir nereikia cia nervintis tongue.gif

tai kaip su tais bambukais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurencija2: 13 birželio 2007 - 22:24
QUOTE(rena @ 2007 06 13, 13:06)
tie ciklomenai, tikrai pasakiskai atrodo wub.gif  thumbup.gif o pas mane galima sakyti jie tik egzistuoja doh.gif isnesiu i lauka gal atsigaus g.gif

g.gif nezinau,kaip cia su tais kambariniais ciklamenais... ar cia jie tokie patys ar ne...matai kur as pirkau buvo rasyta,kad darzelio geles,jeigu negaila gelytes,bandyk isnesti i lauka,o vdrug tikrai atsigaus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wolke: 13 birželio 2007 - 22:45
QUOTE(Wolke @ 2007 06 13, 23:44)
g.gif nezinau,kaip cia su tais kambariniais ciklamenais... ar cia jie tokie patys ar ne...matai kur as pirkau buvo rasyta,kad darzelio geles,jeigu negaila gelytes,bandyk isnesti i lauka,o vdrug tikrai atsigaus  bigsmile.gif

Pas jus šilčiau, todėl kai kurios rūšys peržiemoje. Lietuvos sąlygų jie neperneša. Esu keletą kartų parsivežus iš Vokietijos jų, bet po žiemos cry.gif
Atsakyti
Nu jau ta figūra thumbup.gif manau ne viena sutiktų tokią prie tvoros pasistatyti,tik užaugink tu man tokią ir dar sugebėk taip apgenėti ax.gif čia jau profų darbas.
Atsakyti
Vakar nusipirkom Stihl trimeri, tai jau sienausim savo dziungles biggrin.gif O kazin dekoratyvine zolyte kas nors su trimeriu pjauna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 06 14, 10:14)
Vakar nusipirkom Stihl trimeri, tai jau sienausim savo dziungles  biggrin.gif O kazin dekoratyvine zolyte kas nors su trimeriu pjauna?  g.gif

Galima, bet reikia grėbti paskui ir daug asunkiau negu su žolepjove ir lygiai sunku nupjaut,. Bet apie visokius akmenėlus, kampelius prie gėlių kur žolepjovė nepasiekia thumbup.gif
Atsakyti
tai trimeris ir naudojamas su zoliapjove sunkiau prieinamiems kampuciams apsienauti,mes pries dvi vasaras parsivezem i Lietuva savo fazendai apsisienauti ir pacia pirma savaite pavoge unsure.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
apie draugiskus kaimynu santykius dar norejau papasakot - geguzy mire musu kaimyne,tai apie tai suzinojom tik po keliu dienu is laikrascio
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 13, 17:15)
O aš siūlau prie kiekvienos , bendros su kaimynais tvoros pasodinti po tokią žalią "skulptūrą"

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Wolke @ 2007 06 13, 23:44)
g.gif nezinau,kaip cia su tais kambariniais ciklamenais... ar cia jie tokie patys ar ne...matai kur as pirkau buvo rasyta,kad darzelio geles,jeigu negaila gelytes,bandyk isnesti i lauka,o vdrug tikrai atsigaus  bigsmile.gif

tai va vakar info apie ja paieskojau, tai pasirodo vasara galima ja i lauka isnesti ir ji bijo tiesioginiu saules spinduliu ir negerai, kad lekstutei h2o laikytusi.
Atsakyti
Ačiū visoms už patarimus 4u.gif aciuks.gif

Idėja su skulptūra thumbup.gif lotuliukas.gif Nu jau kaimyno veido išraiška turėtų būti panaši kaip nuotraukoj lotuliukas.gif

Knifofija,norėjau paklausti kaip elgtis su nužydėjusiais dekoratyviniais česnakais,ar galvas nuskinti,ar palikti kaip yra? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
NOREJAU PAKLAUSTI, ka pasiulytumete pakankamai greitam (koki 5 metai) pavesio ir seselio formavimui? koki krumai/medziai tiktu? reiketu nenuodingu, nes prie vaiku zaidimo aiksteles planuoju sodinti 4u.gif
Atsakyti