Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(Neryte @ 2008 02 11, 16:16)
Jei vairuotojo,tai kaireje puseje,ties sedyne yra toks mygtukas,kai ijungi,uzsidega geltona lempute,tik kiekviena karta isjungus motora reik ijungt per naujo.Tas pats ir su keleivio sedyne.Galines isijungia ten kur yra pelenine,per viduri uz priekiniu sedyniu.

aciuks.gif isbandysim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 02 12, 14:56)
aciuks.gif isbandysim  rolleyes.gif

irnesakyk.gif
Atsakyti
mes turim 406 dyzelis ax.gif
norim parduoti ir pirkti 307 universala
irgi dyzeli
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2008 02 15, 22:22)
mes turim 406 dyzelis ax.gif
norim parduoti ir pirkti 307 universala
irgi dyzeli

uz kiek norit parduoti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, liudna bet noriu parduot savo masiniuka..
nusipirkom suniuka, o jis auga kaip ant mieliu, truks plys reikia karavano....
tai va..
96 m. benzas vysnine
o pirksiu irgi peza...
406 tik benzina ir karavana
aisku galimas ir keitimas smile.gif
net su priemoka, jei geresniu metu karavanas
Atsakyti
priimkit ir mane smile.gif uzvakar nusipirkau 206 smile.gif kol kas esu labai patenkinta smile.gif
tik tepalus ir filtrus noriu pasikeist.. dabar ieskau kur Kaune tai kokybiskai daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 02 11, 14:51)
Turiu klausimeli  blush2.gif kur isijungia sedyniu sildymas 607  blush2.gif

Kaip sekasi vazineti ax.gif ,kas gero ar kas blogo pavazinejus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 03 02, 20:00)
Kaip sekasi vazineti  ax.gif ,kas gero ar kas blogo pavazinejus  bigsmile.gif

Nugis dar nevazineju doh.gif blush2.gif bet jau zadejo meistrai sia savaite atiduoti mums jaaaa... blush2.gif
Atsakyti
Nu kazkoks kosmaras pasirodo pakelejai abu galiniu dureliu suluze doh.gif tep kad dar man jos nematyt verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes:)
ir as noriu prisijungti i peugeot myletoju kluba smile.gif Metus laiko turiu peugeot 206 smile.gif siaip kol kas nesu nusivylusi, man jis gerai tarnauja, ypac atsizvelgiant i tai, kad per diena nuvaziuoju minimum 100 km smile.gif siaip kompatiskas, mazai kuro valgantis ir dailus masiniukas smile.gif kitais metais planuoju pirkti didesni, bet velgi turbut peugeot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2008 02 21, 14:52)
priimkit ir mane smile.gif uzvakar nusipirkau 206 smile.gif kol kas esu labai patenkinta smile.gif
tik tepalus ir filtrus noriu pasikeist.. dabar ieskau kur Kaune tai kokybiskai daro smile.gif

Procedura nera sudetinga, i bet kuri labiau save gerbianti servisa nuvaziuok, pakeis. Jei tavo peugeotas dyzelinis ir meistrai pasakys kad po aptarnavimo nunulinimas tik su kompo pagalba, rasyk man i pm, paaiskinsiu kaip nunulinti, kad uzkurimo metu matytum kiek iki sekancio aptarnavimo liko
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 03 03, 17:53)
Nu kazkoks kosmaras pasirodo pakelejai abu galiniu dureliu suluze  doh.gif tep kad dar man jos nematyt  verysad.gif

Nu va,nesiseka unsure.gif ,bet nieko,kai dar truputeli atsils tai tikrai jau lakstysi mirksiukas.gif .Mes isdumiam i italija,ot bus mano peziukui patikrinimas bigsmile.gif
Atsakyti