Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(Neryte @ 2008 02 04, 19:05)
Kai reikejo moketi  blink.gif ,bet seip tas filtras normaliai vazinejant keiciamas kas 100 000-150 000km,o musu kaip tik buvo nuvaziavus 100 000,ir dar levos salerkos uzpylem  doh.gif .O jusu kiek nuvaziavus?

140 000 bet manau reiks pasikeist nes nezinia kada buvo keistas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 02 04, 20:08)
140 000 bet manau reiks pasikeist nes nezinia kada buvo keistas  unsure.gif

Keist reikia tada,kai kompas parodo,uzsidega ekrane gedimas.Jei vazinesit pagal instrukcija,tai gal ir 180 000km nuvaziuosit biggrin.gif ,tik jokios prastos salerkos ir nelaukt kol pasibaigs!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 04 vasario 2008 - 21:22
Jei turit serviso knygele,paziurekit,gal jis jau neseniai pakeistas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 02 05, 10:19)
Jei turit serviso knygele,paziurekit,gal jis jau neseniai pakeistas  mirksiukas.gif

Aha kazkokia maciau yra reikia paziuret g.gif Aciu tau labai ax.gif
Atsakyti
na nezinau ar as cia i tema. Turiu peugot 307 2005metu. Na po sitos daugiau jokios prancuziskos masinos schmoll.gif . O gal cia tik man vienai su ja nenusiseke. Pirma menesi pavazinejus reikejo kuro siurbliuka keisti ( aciu dievui garantinis dar galiojo blink.gif ), veliau sankaba, sankabos cilindrai, dabar vis uzsidega variklio lempute. Kiekviena kart nuvaziuoju diagnostikai, palieki pinigeliu, nors pasako tai tik kompo klaida. Ir dabar visai nesenai suzinojau, kad sensorius sugedes, todel lepute vis uzsidegineja. Tai tiek blogu dalyku pas mane smile.gif . Siaip patinka ja vazineti, minksta, kuro daug nereikia, erdvi..
Atsakyti
Va va,jei ne ta elektronika doh.gif,tai viskas butu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 05 vasario 2008 - 15:54
Važinėju 406 1995 metų jau ketvirti metai.Man patinka-erdvi,bet ne per daug,pakankamai taupi-lakstydama kasdien į darbą ir atgal po 50-60 km ir dar į kaimą kas antrą savaitę po 200 km sunaudoju benzo už, maždaug, 400 lt. Lengvai valdoma - mano brolis ,daug mašinų pabandęs,sakė ,kad maniškė viena malonesnių. Trūkumai- biški "skarbonkė",kaip kažkas jau minėjo blush2.gif ,guoliai -ne geležiniai,jau tris esu pakeitus. Pavarų dėžė greit po pirkimo išklero,bet meistrelis perrinko,ką reikia pakeitė,ir va,jau ketvirti metai su sena dėže važinėju,kai meistrai firminiam servise šaukė-keiskit,"tik" už 700 lt. duosim naują.
Atsakyti
bigsmile.gif
va po truputi tema atsigavo
as 406 turiu ..sena, bet vaziuojanti smile.gif
pries tai su 405 vazinejau, tai 406 kaip limuzine jauciuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli blush2.gif kur isijungia sedyniu sildymas 607 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 02 11, 14:51)
Turiu klausimeli  blush2.gif kur isijungia sedyniu sildymas 607  blush2.gif

Pagalvojau, kad pasiskambinus i salona, atsakyma gautum greiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2008 02 11, 14:08)
Pagalvojau, kad pasiskambinus i salona, atsakyma gautum greiciau smile.gif

Man neskubu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 02 11, 14:51)
Turiu klausimeli  blush2.gif kur isijungia sedyniu sildymas 607  blush2.gif

Jei vairuotojo,tai kaireje puseje,ties sedyne yra toks mygtukas,kai ijungi,uzsidega geltona lempute,tik kiekviena karta isjungus motora reik ijungt per naujo.Tas pats ir su keleivio sedyne.Galines isijungia ten kur yra pelenine,per viduri uz priekiniu sedyniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 11 vasario 2008 - 16:16