Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(Užmirstuole @ 2008 01 21, 18:37)
Ir kodel taip visada gaunasi nori vieno, o gauni atvirkstini varianta  biggrin.gif Svaiginausi kad su 307 sau lengvai, paprastai vaziuoju  i darzeli, i darbuka o dabar teks pasistenkti  blush2.gif Nu as labai dydzio jo bijau  blush2.gif dar negaliu vaziuoti, nes truputi dauztas tai patvarkyti reikia  doh.gif ir dar automatas o tokios dar nevairavus  blush2.gif Neisivaizduoju kur reiks kist kaire koja  tongue.gif

dėl dydžio tai taip, ir man neramu būtų pradžioj, bet priprasi wub.gif
o kad automatas, tai iš tikrųjų dar paprasčiau nei mechaninė, ir greit priprasi, kad nereikia nieko veikt su kaire koja smile.gif

aš kol automato nebandžiau, tai man labai patinka mechaninė, kolkas audi a4 avant'ą pavairuoju...
ir galiu pasakyti nebespjaučiau niekada į universalą, nors anksčiau sakiau nesąmonė, bet dabar taip gerai, kai ties galiniu stiklu ir baigiasi mašinos ilgis biggrin.gif

na, vienu žodžiu, prie visko priprantama ir tada atrodo, akd yra thumbup.gif

man pežukai tai išvis labai komfortiški automobiliai, ir dar gražūs wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nuraminot karsta.gif dabar jau tikrai as ji sapnuosiu tongue.gif
Papildyta:
Negana drabuziai is LR dar ir auto parncuziskas lotuliukas.gif
Atsakyti
O man si modelis ja nepatinka..kai nusipirkom tai nors prie sirdies dek..bet kai reikia detaliu gauti tai nusisauti belieka..ir aotoservisai napsema taisyti..
Atsakyti
Ir as turiu 607 hdi automata,labai patenkinta,pilnas komfortas,mainyciau tik i audi Q7 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 02 03, 21:51)
Ir as turiu 607 hdi automata,labai patenkinta,pilnas komfortas,mainyciau tik i audi Q7  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif mano ir tokia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 02 04, 13:37)
drinks_cheers.gif mano ir tokia  rolleyes.gif

thumbup.gif ,kaip sekasi vazineti,ar turejot kokiu problemeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 02 04, 13:29)
thumbup.gif ,kaip sekasi vazineti,ar turejot kokiu problemeliu  ax.gif

Nu dar nevazinejam nes remonte blush2.gif bet pasedet ir biski po kiema tai vaziavau tai faina o kaip,bus veliau pamatysim blush2.gif
O pas jus kas blogo ir gero nutike su sia masinuke?
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 02 04, 14:50)
Nu dar nevazinejam nes remonte  blush2.gif bet pasedet ir biski po kiema tai vaziavau tai faina o kaip,bus veliau pamatysim blush2.gif
O pas jus kas blogo ir gero nutike su sia masinuke?

Teko keisti kuro filtra,l.brangus malonumas,tik po to suzinojom,kad dyzeli reikia piltis tik gerose kolonelese ir neleisti pilnai pasibaigti kurui,t.y.,uzsidegus kuro lemputei,tiesiai i kolonke(tokios jau tos naujos kartos HDI)!O visa kita netgi labai thumbup.gif .Masina pagal savo klase netgi l. ekonomiska,greitkelyje sunaudoja 6l/100km,mieste apie 10l/100km,ir cia kai oras vesus.
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 02 04, 14:45)
Teko keisti kuro filtra,l.brangus malonumas,tik po to suzinojom,kad dyzeli reikia piltis tik gerose kolonelese ir neleisti pilnai pasibaigti kurui,t.y.,uzsidegus kuro lemputei,tiesiai i kolonke(tokios jau tos naujos kartos HDI)!O visa kita netgi labai  thumbup.gif .Masina pagal savo klase netgi l. ekonomiska,greitkelyje sunaudoja 6l/100km,mieste apie 10l/100km,ir cia kai oras vesus.

NU tai kos tas malonumas ? as girdejau kad Tauragej tai zymiai pigiau gali tepalus pasikeit tipo Vilniuj 700 o ten 300 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 02 04, 16:19)
NU tai kos tas malonumas ? as girdejau kad Tauragej tai zymiai pigiau gali tepalus pasikeit tipo Vilniuj 700 o ten 300 g.gif

Apie 3000lt doh.gif ,kas liecia kitus darbus,nezinau,tik tiek kad garazelyje nelabai patvarkysi pezu,reik i pezu centra varyti.
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 02 04, 18:21)
Apie 3000lt  doh.gif ,kas liecia kitus darbus,nezinau,tik tiek kad garazelyje nelabai patvarkysi pezu,reik i pezu centra varyti.

O pa pa... blink.gif vlipl ackarik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 02 04, 19:27)
O pa pa...  blink.gif vlipl ackarik  doh.gif

Kai reikejo moketi blink.gif ,bet seip tas filtras normaliai vazinejant keiciamas kas 100 000-150 000km,o musu kaip tik buvo nuvaziavus 100 000,ir dar levos salerkos uzpylem doh.gif .O jusu kiek nuvaziavus?
Atsakyti