Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

Stoju ir aš kluban biggrin.gif Gal kuri turit 307 uniersala SW? ax.gif Važinėju su saviškiu tik savaitė, bet atsidžiaugt negaliu wub.gif Lubov s pervogo vzgliada hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

as turiu Peugeot 1007 tai galima sakyti mano pirma masina, pries tai turejau BMW, bet labai trumpai.
esu labai patenkinta, tai mazute miesto masina, i kuria telpu as, dvi dukros, keli maisai is maximos ir kartais vyras biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, as ir jungiuosi i jusu gretas nes mano artimiausi planai isigyti peugeot 307 wub.gif Tiksliau vyras cia man nori ja nupirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mambolino @ 2007 10 11, 14:31)
Sveikos Pegout automobiliuku myletojos smile.gif

Mano vyras uzsiima masinytem is Italijos, tad dabar turi Pegout 206, moteriskas oranzines sp, 2000 m. Gal kas tokio ieskot, tai galit brukstelt i AZ  ax.gif
Man jis patinka, svarbiausia , kad ekonomiskas  thumbup.gif

O gal turit Peugeot 406,ar planuojat greitu laiku turet g.gif
Atsakyti
Tai kur visos fanes g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaina @ 2007 10 24, 19:05)

Ot parašiau doh.gif Pamiršau žodį "PARDUOTI"
Atsakyti
QUOTE(kaina @ 2007 11 17, 20:46)
Ot parašiau doh.gif Pamiršau žodį "PARDUOTI"

Ko gero man teks atsisveikint su saviške ax.gif Tiesa, dar galutinai reik pasitart su namiškiais, bet ko gero taip ir bus, nes reikia didesnės
Atsakyti
QUOTE(kaina @ 2007 10 24, 18:05)

Mes neseniai pirkom 406 automatą...
Atsakyti
Sveikos, nu va to dar nebuvo unsure.gif svaigau apie 307, o gavau 607 bigsmile.gif
O jau grozis bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 01 21, 18:18)
Sveikos, nu va to dar nebuvo unsure.gif  svaigau apie 307, o gavau 607  bigsmile.gif
O jau grozis  bigsmile.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
man irgi abu šie modeliukai labai labai mieli, bet va 607 tai išvis pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2008 01 21, 18:31)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
man irgi abu šie modeliukai labai labai mieli, bet va 607 tai išvis pasaka wub.gif

Ir kodel taip visada gaunasi nori vieno, o gauni atvirkstini varianta biggrin.gif Svaiginausi kad su 307 sau lengvai, paprastai vaziuoju i darzeli, i darbuka o dabar teks pasistenkti blush2.gif Nu as labai dydzio jo bijau blush2.gif dar negaliu vaziuoti, nes truputi dauztas tai patvarkyti reikia doh.gif ir dar automatas o tokios dar nevairavus blush2.gif Neisivaizduoju kur reiks kist kaire koja tongue.gif
Atsakyti
Nieko tas didelis automatas irnesakyk.gif Kai aš, neturinti praktikos, ir apskritai kažkada seniai vairavau tik golfus, prisėdau prie automato 406, SUSILEIDAU wub.gif Ir dydžio baimė prapuolė, kai pradėjau jausti, kaip valdyt tokį mašiniuką malonu... MB irgi kaifuoja, nors sakė gyvenime nevažinės automatu hihihi.gif
Atsakyti