Sveikos
as turiu Peugeot 1007 tai galima sakyti mano pirma masina, pries tai turejau BMW, bet labai trumpai.
esu labai patenkinta, tai mazute miesto masina, i kuria telpu as, dvi dukros, keli maisai is maximos ir kartais vyras
as turiu Peugeot 1007 tai galima sakyti mano pirma masina, pries tai turejau BMW, bet labai trumpai.
esu labai patenkinta, tai mazute miesto masina, i kuria telpu as, dvi dukros, keli maisai is maximos ir kartais vyras
Sveikos, as ir jungiuosi i jusu gretas nes mano artimiausi planai isigyti peugeot 307 Tiksliau vyras cia man nori ja nupirkti
QUOTE(Mambolino @ 2007 10 11, 14:31)
Sveikos Pegout automobiliuku myletojos
Mano vyras uzsiima masinytem is Italijos, tad dabar turi Pegout 206, moteriskas oranzines sp, 2000 m. Gal kas tokio ieskot, tai galit brukstelt i AZ
Man jis patinka, svarbiausia , kad ekonomiskas
Mano vyras uzsiima masinytem is Italijos, tad dabar turi Pegout 206, moteriskas oranzines sp, 2000 m. Gal kas tokio ieskot, tai galit brukstelt i AZ
Man jis patinka, svarbiausia , kad ekonomiskas
O gal turit Peugeot 406,ar planuojat greitu laiku turet
Tai kur visos fanes
QUOTE(kaina @ 2007 10 24, 19:05)
Ot parašiau Pamiršau žodį "PARDUOTI"
QUOTE(kaina @ 2007 11 17, 20:46)
Ot parašiau Pamiršau žodį "PARDUOTI"
Ko gero man teks atsisveikint su saviške Tiesa, dar galutinai reik pasitart su namiškiais, bet ko gero taip ir bus, nes reikia didesnės
QUOTE(kaina @ 2007 10 24, 18:05)
Mes neseniai pirkom 406 automatą...
Sveikos, nu va to dar nebuvo svaigau apie 307, o gavau 607
O jau grozis
O jau grozis
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 01 21, 18:18)
man irgi abu šie modeliukai labai labai mieli, bet va 607 tai išvis pasaka
QUOTE(LOCKETS @ 2008 01 21, 18:31)
Ir kodel taip visada gaunasi nori vieno, o gauni atvirkstini varianta Svaiginausi kad su 307 sau lengvai, paprastai vaziuoju i darzeli, i darbuka o dabar teks pasistenkti Nu as labai dydzio jo bijau dar negaliu vaziuoti, nes truputi dauztas tai patvarkyti reikia ir dar automatas o tokios dar nevairavus Neisivaizduoju kur reiks kist kaire koja
Nieko tas didelis automatas Kai aš, neturinti praktikos, ir apskritai kažkada seniai vairavau tik golfus, prisėdau prie automato 406, SUSILEIDAU Ir dydžio baimė prapuolė, kai pradėjau jausti, kaip valdyt tokį mašiniuką malonu... MB irgi kaifuoja, nors sakė gyvenime nevažinės automatu