Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(chriss @ 2007 10 04, 16:16)
Nu ir kodėl jau taip nuoširdžiai nerekomenduoji 206 g.gif aš jį turiu ir esu visiškai patenkinta biggrin.gif

Labai smagu, jog Jus patenkinta. Kiekvienas juk skirtingai supranta, grozi ,geri, komforta ir t.t. Taigi, mano nuomone apie peziuka, manau, Jums itakos nepadarytu, jei Jus ja dziaugiates mirksiukas.gif o dikusijos del diskusijos nenoriu. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Vairavau 605, jeigu paskutiniuoju metu taip negestu ir nereiketu ploti uz jos remonta baisius pinigus , tai iki siol plaukiociau siuo laivu. Man ji buvo thumbup.gif - saugu, erdvu,patogu, minksta.
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2007 10 05, 13:25)
Labai smagu, jog Jus patenkinta. Kiekvienas juk skirtingai supranta, grozi ,geri, komforta ir t.t. Taigi, mano nuomone apie peziuka, manau, Jums itakos nepadarytu, jei Jus ja dziaugiates mirksiukas.gif  o dikusijos del diskusijos nenoriu. ax.gif  4u.gif

man tik buvo įdomu sužinoti smile.gif
Atsakyti
Jau 2 menesius turiu Peugeot 206 thumbup.gif labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2007 10 05, 14:25)
Labai smagu, jog Jus patenkinta. Kiekvienas juk skirtingai supranta, grozi ,geri, komforta ir t.t. Taigi, mano nuomone apie peziuka, manau, Jums itakos nepadarytu, jei Jus ja dziaugiates mirksiukas.gif  o dikusijos del diskusijos nenoriu. ax.gif  4u.gif

ateina, pasisako -nerekomenduoju ir nepasako del ko g.gif kazkaip juokingai..
Papildyta:
QUOTE(2005 @ 2007 10 04, 16:27)
planuoju įsigyt Peugeot 306...daug kas sako nepirk, nu bet man jis toks mielas wub.gif ..kaip atsispirt...patarinėja pirkti audi, bet pasiėmus paskolą bijot kad vieną dieną nerasi po langu tai irgi ne išeitis unsure.gif

niekada nepirkciau audi, nes jos visu pirma man negrazios (bet cia skonio reikalas)
visu antra vogia, kaip ir sakiai (bet apsidrausti gali kasko uz 2000lt i metus, manau man gaila butu)
trecia, tai nera kazkuo isskiriantis automobilis, kad detales pigios, visi automobiliai turi trukumu, o mano aplinkoje pas draugus ypac audi is servizo neisvaziuoja, ir kas is to kad sako detales pigios.
Atsakyti
Teko tureti pora automobiliu PEUGEOT,viena 406,o kita 406coupe.Abejes jas pardavem,viena pradejo gest,kita tiesiog atsibodo blush2.gif .Siuo metu turime RENO LAGUNA(prakeikiu tas lagunas).Planuojam ir ta parduoti,nes pradeda gesti,bet paskutine pirksim tik PEUGEOT!Mano manymu tai stilinga,patvari masinyte wub.gif
Atsakyti
[quote=Puma***,2007 10 08, 15:55]
Papildyta:

tai pasijuok. jei jums visoms patinka, dziaugiates, o as savo tiesas pradesiu rasineti. kazkaip nelabai protinga. butu paklauses zmogus, kuriam nerekomendavau argumentuotai, paaiskinciau kodel man nepatiko. tiesa, velgi butu mano subjektyvi nuomone, na gal ne visai tik mano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelinka: 08 spalio 2007 - 15:50
[quote=Lelinka,2007 10 08, 17:45]
[quote=Puma***,2007 10 08, 15:55]
Papildyta:

tai pasijuok. jei jums visoms patinka, dziaugiates, o as savo tiesas pradesiu rasineti. kazkaip nelabai protinga. butu paklauses zmogus, kuriam nerekomendavau argumentuotai, paaiskinciau kodel man nepatiko. tiesa, velgi butu mano subjektyvi nuomone, na gal ne visai tik mano.
[/quote]
tai kam is vis cia ejai lotuliukas.gif doh.gif
cia myletoju klubas..niekas rekomenduoti nepraso..
o jai jau sakai kad tau ji bloga tai bent kodel lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
juk visko buna..negendanciu masinu dar neisrasta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2007 10 07, 18:29)
Jau 2 menesius turiu Peugeot 206  thumbup.gif  labai patinka  thumbup.gif

Aš 2 metus jau turiu 206, thumbup.gif - nekeisiu bent dabar į jokį kitą schmoll.gif (nu nebent į 207 lotuliukas.gif )
Atsakyti
man bent iš išorės labai pradėjo patikti 607 wub.gif
bet... neįpirksim blush2.gif dry.gif nebent vėliau kada nors...
Atsakyti
Sveikos Pegout automobiliuku myletojos smile.gif

Mano vyras uzsiima masinytem is Italijos, tad dabar turi Pegout 206, moteriskas oranzines sp, 2000 m. Gal kas tokio ieskot, tai galit brukstelt i AZ ax.gif
Man jis patinka, svarbiausia , kad ekonomiskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mambolino @ 2007 10 11, 14:31)
Sveikos Pegout automobiliuku myletojos smile.gif

Mano vyras uzsiima masinytem is Italijos, tad dabar turi Pegout 206, moteriskas oranzines sp, 2000 m. Gal kas tokio ieskot, tai galit brukstelt i AZ  ax.gif
Man jis patinka, svarbiausia , kad ekonomiskas  thumbup.gif

Butumem Lietuvoj tai iskart mirksiukas.gif ,nes mes labai tokios norim,planuojam cia anglijoj tokia pirkti.O kiek siulot kaina uz ja?nes mes grysim ziema atostogu,tai kas cia zino gal ir susigundytumem mirksiukas.gif
Atsakyti