Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot

QUOTE(milla22 @ 2012 03 29, 16:44)
Sveikos mergaites  4u.gif
Na pasakokit kas gali buti masiniukui jei kai uzgesini ant galo taip idomiai net sudreba masinyte . ( na ziurejom pirkti, bet mane tas sulaike , kad neaiskiai uzgesta)  4u.gif

blink.gif Nu tai diagnostikai yra servizai,mes netaisom masinu dar doh.gif ,perkant dabar daug kas varo i servizus ir iesko ligu,jei pardavejas nesutinka,tai ir pirkimas atkrenta,rasit kita irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(milla22 @ 2012 03 29, 17:44)
Sveikos mergaites  4u.gif
Na pasakokit kas gali buti masiniukui jei kai uzgesini ant galo taip idomiai net sudreba masinyte . ( na ziurejom pirkti, bet mane tas sulaike , kad neaiskiai uzgesta)  4u.gif

o ka sake pardavejei,del ko taip sudreba g.gif ??
Atsakyti
gal kuri mamyte zino kur kaune alieka peogeot diagnostika? g.gif
Atsakyti
pati neturiu ,bet 2 pazistami labai daug problemu turi ,neseniai pati isilaikius norejau pradziai 206 peziuko,man toks maziukas grazus ,bet deja atkalbejo...nesibaigiancios bedos
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2012 06 29, 15:36)
pati neturiu ,bet 2 pazistami labai daug problemu turi ,neseniai pati isilaikius norejau pradziai 206 peziuko,man toks maziukas grazus ,bet deja atkalbejo...nesibaigiancios bedos

doh.gif paprasčiausiai,gal nepasisekė,jau 5 metus važinėju ir jokių bėdų,tik kaladėlės,tepalai pakeisti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2012 06 29, 15:02)
doh.gif paprasčiausiai,gal nepasisekė,jau 5 metus važinėju ir jokių bėdų,tik kaladėlės,tepalai pakeisti  unsure.gif

As taip pat vazineju ir vargo nematau, o kuro sanaudos tai 4ltr trasoj, o mieste 4,5ltr, nors variklis ir 1.9 smile.gif Pakeista kaladeles, filtrai, tepalai, dirzelis variklio, bet lygiai ta pati ir kitose masinose riekia keisti), tad myliu savo masinyte bigsmile.gif
Atsakyti
niekada neklausau tokiu pseidopatarimu, kad va kazkas ten vazinejo ir turejo problemu su tokios markes automobiliu. Bet koks automobilis nepriziurimas genda. Buna ir tokiu dalyku kaip brokuota serija. Laikausi nuomones, kad svarbu yra laiku taisyti, neapleisti masinos, tada nebus su ja jokiu problemu. Be to reikia suprasti, kad daznai zmones nori kad 20 metu senumo masina butu kaip nauja ir niekas joje negestu.
Turiu du peugeot automobilius, esu patenkinta. Zinoma ju amzius daro savo ir ateina laikas keisti detales kuriu laikas jau pasibaige, bet tikrai negaliu pasakyti, kad amzinai jas remontuojam, tiesiog nelaukiam kol sustos kelyje ir reguliariai tikrinam ar neatejo laikas pakeist kokia dali. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 20 liepos 2012 - 14:44
Kas turi Peugeot 406 kokia nuomone apie šita modeli?
Atsakyti
as turiu, automobilis labai ekonomiskas . vidutines kuro sanaudos 5.6 ltr dyzelio su 2 litru varikliu. Siaip masiniukas paprastas, be jokiu ten dideliu priedu, toks darinis arkliukas smile.gif
Atsakyti
Bet man labai įdomu dėl 206 pežiuko, vienur sako, kad va jis ima maždaug 5-6, kitur jau 7-8 g.gif suprantu, kad viskas nuo vairavimo stiliaus priklauso, bet vis tiek įdomu. Pati ieškau mašiniuko važinėti pagrinde mieste, tad pežiukas ir vingrus ir įsiparkuot lengva, bet va jei toks mažuliukas ir aštuonis dyzelio ims tai jau nekas blink.gif O beje, turbūt jau ant jo nelabai pritvirtinsi dviračių laikiklio? nors mačiau kelyje, kaip ant stogo vežė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2012 09 09, 22:09)
Bet man labai įdomu dėl 206 pežiuko, vienur sako, kad va jis ima maždaug 5-6, kitur jau 7-8 g.gif  suprantu, kad viskas nuo vairavimo stiliaus priklauso, bet vis tiek įdomu. Pati ieškau mašiniuko važinėti pagrinde mieste, tad pežiukas ir vingrus ir įsiparkuot lengva, bet va jei toks mažuliukas ir aštuonis dyzelio ims tai jau nekas  blink.gif O beje, turbūt jau ant jo nelabai pritvirtinsi dviračių laikiklio? nors mačiau kelyje, kaip ant stogo vežė  wub.gif

mastau.gif Dar nuo variklio galingumo priklauso kuro sanaudos,žiema daugiau ima,kuo daugiau privalumų,tuo daugiau kuro naudoja,su automatine pavarų dėže daugiau naudoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2012 09 09, 22:09)
Bet man labai įdomu dėl 206 pežiuko, vienur sako, kad va jis ima maždaug 5-6, kitur jau 7-8 g.gif  suprantu, kad viskas nuo vairavimo stiliaus priklauso, bet vis tiek įdomu. Pati ieškau mašiniuko važinėti pagrinde mieste, tad pežiukas ir vingrus ir įsiparkuot lengva, bet va jei toks mažuliukas ir aštuonis dyzelio ims tai jau nekas  blink.gif O beje, turbūt jau ant jo nelabai pritvirtinsi dviračių laikiklio? nors mačiau kelyje, kaip ant stogo vežė  wub.gif

Iš tikruju kuro sąnaudos labai priklauso nuo spalvos - balti Peugeu 206 ima 5 ltr, o raudoni ir melyni neekonomiskiausi - kokius 8 litrus srebia.
Atsakyti